Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Rösvägen 64

Skarpäng Täby

7 995 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Bostadsfakta:

Antal rum 7 rum varav 6 sovrum
Boarea + Biarea 169 kvm + 35 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 2-plansvilla i suterräng
Byggnadsår 1977 Ombyggt 2010
Uppvärmning Direktverkande el, Elpanna
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Betong och Trä
Fasad: Puts och träpanel
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Övrigt 2008 Badrum renoverades på både entréplan och undervåning.
2010-2011 Byggdes en tillbyggnad om ca 46 kvm som inkluderade två sovrum och två walk in closet.
Nytt stengolv och ny parkett lades på entréplan.
I vardagsrummet öppnade man upp taket till nock ca 4,5 m och en utbyggnad för stor öppen sällskapsdel i vinkel mot kök byggdes samt vinden anpassades till förvaring. Samma år renoverades balkongen och målning av fasad och takpannor på taket byttes i samband med utbyggnaden.
2011 Installerades kamin.
2013 Byttes varmvattensberedaren.
2014 Lades golvet om och vägg gjordes om undervåningen samt förråd/klädkammaren. Golvvärme lades i de utbyggda delarna samt i kök och badrum. Skiffer lades på uteplatsen och på biytan på nedre plan. Renovering av walk in closet biyta nedre plan.
Totalrenovering av arbets-och sovrum övre plan.
2018 Renoverades tvättstugan. Även Nytt stengolv och golv tarkett/parkett lades på undervåningen.
Fastighetsbet. Tordyveln 44

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 54 600 kr/år
varav
Uppvärmning: 36 000 kr
VA: 4 500 kr
Sotning: 200 kr
Renhållning: 2 300 kr
Väg, samf.: 2 000 kr
Försäkring: 9 600 kr
Beräknat antal pers: 4
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8049 kr
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 5 621 000 kr varav mark 2 319 000 kr
Summa pantbrev 6 162 500 kr
Tomt
Areal: 555 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Täby Tordyveln GA:2
Avtalsservitut Ledning(3 st)
Last: Avtalsservitut: Ledning, 01-IM4-37/5342.1
Last: Avtalsservitut: Ledning, 01-IM4-37/6432.1
Last: Avtalsservitut: Ledning, 01-IM4-37/6434.1

Attraktiv fastighet på ostört läge med grönskan runt hörnet.

Välkommen till Rösvägen 64. Längst in vid vändplanen ligger detta insynsskyddade, tillbygda och väl omhändertagna hus, med ett högt och fritt läge.
En underbar fastighet med direkt närhet till grönskan och gångavstånd till Mörtsjön. Huset är optimalt planerad med hela 6 sovrum och erbjuder rymlig
sällskapsdel med generöst ljusinsläpp och tak till nock. Huset har genomgått stora renoveringar och här kan du flytta in direkt. Separat garage samt uppfart för upp till 3 bilar. Gångavstång till busshållplats och närhet till både förskolor och skolor. Livsmedelsbutik och restauranger finns på gångavstånd vid Rösjö Centrum. Nästan inpå knuten ligger vackra Mörtsjön, med eljusspår genom natur och grönska. Fastigheten säljs och visas exklusivt och du är varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Oscar Hallbygård 0725-55 10 71 alt. oscar.hallbygard@mohv.se för mer information
ENTRÉPLAN

HALL
Välkomnande hall med grafitgrått stengolv och härlig golvvärme. Gott om plats för avhängning av ytterkläder.

VARDAGSRUM
I direktanslutning till kök ligger denna generösa sällskapdel med fantastiska fönsterpartier och härlig takrymd upp till nock. Spotlights i tak. Vitlaserad ekparkett och vitmålade väggar. Här kan du samla familj och vänner. Gott om plats för både soffgrupp med naturlig tv-vägg samt matsalsmöbel. Mysig braskamin för mörka höst och vinterkvällar. Utgång till trevlig balkong mot baksidan i ett högt, soligt och insynsskyddat läge.

KÖK
Öppen och social planlösning med grafitgrått stengolv och golvvärme. Puustelli kök med ljusa skåpluckor, samt vitrinskåp som erbjuder gott om förvaring. Integrerade och rostfria vitvaror: diskmaskin, häll, fläkt och inbyggd micro samt ugn. Kyl och frys i fullhöjd. Trevlig köksö med goda förvaringsmöjligheter.

MASTER BEDROOM
Stort sovrum intill vardagsrum med tak till nock vilket ger en härlig rymd och ett vackert ljusinsläpp. Plats för dubbelsäng och här finns även en klädkammare som erbjuder gott om klädförvaring.

SOVRUM 2-3
Praktiska och rymliga sovrum med plats för säng och skrivbord.

BADRUM
Helkaklat badrum med vitt stengolv, samt golvvärme och kaklade väggar. Spotlights i tak, WC, kommod med två lådor och spegel ovanför med belysning samt förvaringshylla. Handdukstork och dusch med vikbara skjutdörrar i klarglas.

UNDERVÅNING

ALLRUM
Potentiellt ungdomsrum med plats för soffa. Utgång till fastighetens bakgård.

ARBETSRUM/SOVRUM
Två rum med vitlaserat golv och vit panel som fondvägg i bägge rumen. Det ena rummet har vitmålade väggar och det andra har mönstrad klassisk tapet. I dessa rum finns plats för sovrumsmöblemang eller för kontorsverksamhet om så önskas. Fönster mot baksidan av trädgården.

SOVRUM
Vitlaserat golv och vitmålade väggar med en fondvägg i vit tpanel. Plats för sovrumsmöblemang eller för kontorsverksamhet om så önskas. Två stora fönster från golv till tak mot allrummet ger ett fint ljusinsläpp.

WALK IN CLOSET 1 & 2 nedre plan
1. Heltäckningsmatta i rosa och vitmålade väggar varav en matchande mönstrad tapetserad fondvägg. Gott om förvaring bakom skjutdörrar på båda sidor utav rummet.
2. I direkt anslutning till det stora sovrummet på nedre plan är ett förråd med möjlighet att använda som Walk in Closet. Vitlaserad ekparkett och golvvärme.

BADRUM
Mörkt stengolv i samma stil som på övre plan, med golvvärme och ljusa kaklade väggar med svarta kaklade detaljer. Hörnbadkar, WC, kommod och spegel ovanför med belysning samt förvaringshylla. Ytterligare ett förvaringsskåp på vägg med ett eluttag. Ett fönster i betongglas.

TVÄTTSTUGA
Tvättstugan är nygjord med grå klinkers och vitmålade väggar. Utrustning; en tvättmaskin (LG 2014), en torktumlare (Cylinda 2014) och ett torkskåp (Cylinda 2014) samt en varmvattenberedare (Focus 2013). Gott om arbetsyta på matchande arbetsbänkar, samt ett eluttag på vägg. Ett mindre fönster.

Området

Skarpäng är en kommundel i sydvästra delen av Täby kommun. Området präglas utav blandad bebyggelse där majoriteten är friliggande villor. Här bor du i direkt närhet till grönska och underbara promenadstråk. Området gränsar till Rösjön och här kan du samla familj och vänner och gå ner till badplatsen under sommarhalvåret.

Närservice

I östra Skarpäng, intill busshållsplatsen finns Rösjö Centrum. Där finns livsmedelshall, restaurang och några mindre butiker. I området ligger två kommunala grundskolor, Skarpängsskolan och Rösjöskolan samt de fristående grundskolorna Milstensskolan och Täby friskola.

Kommunikation

Goda kommunikationer med buss in till Danderyds Sjukhus och Mörby Centrum via buss 611 alternativt buss 614 till Täby centrum. Därifrån kan du byta till Roslagsbanan som tar dig in till Tekniska Högskolan.

Parkering

I området finns utmarkerade parkeringsplatser och fri parkering sker på gatan.

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering