Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Solrosvägen 7

Gråbo

5 650 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Bostadsfakta:

Antal rum 6 rum varav 4 sovrum
Boarea 167 kvm
säljarens information

Byggnad

Byggnadstyp 1-plansvilla
Byggnadsår 2019 Pågående
Ventilation Frånluft, värmepump
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Fastighetsbet. Lerum Olstorp 3:49

Allmänt om fastigheten

Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 4358 kr
Taxeringskod 213
Taxeringsvärde 581 000 kr varav mark 581 000 kr
Tomt
Areal: 974 kvm
Typ: Naturtomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten och avlopp.

Rhouse #1 - Nyproduktion

Arkitektkontoret Rstudio utvecklar sitt första villaprojekt under namnet Rhouse #1. Målet är att skapa trivsamma, fina hus vars syfte är att bli fantastiska hem. Rhouse #1 är under produktion och beräknas stå helt färdigt under hösten 2019 då även försäljningen kommer att ske. Tills dess kommer ny information att släppas löpande, allt från uppdateringar kring byggnationen till filmer om husets arkitektur och planlösning. För att inte missa någon information kan du anmäla ditt intresse till oss, samt följa Rhouse på instagram (rhousebyrstudio). Se gärna de tre filmerna om huset som du hittar längst ned på sidan. Där får du veta mer om arkitekterna bakom huset och se hur man tänkt när man format huset exteriör och interiör.

OM HUSET
När detta hus står klart erbjuds ett boende utöver det vanliga! Allt är genomtänkt och planerat in i minsta detalj. Väl inne möts du av arkitektur i toppklass. Maximerad takhöjd varvas med lägre partier för att optimera upplevelsen av varje rum. Samma gäller fönsterpartierna vars storlek och utformning anpassats efter platsen när det kommer till ljusinsläpp och utsikt. I den sociala delen av huset kombineras den höga rumshöjden med ett imponerande fönsterparti som skapar rymd och sprider ljus. I vardagsrummet finns även en braskamin för både uppvärmning och mysfaktor. Detta blir den självklara platsen att umgås på!
Från köket och matplatsen har du utsikt över den grönskande omgivningen vilket resulterar i att även de annars så vardagliga bestyren uppfattas som njutbara. Under sommarhalvåret förlängs denna del av huset av en väl tilltagen altan där du kan njuta i goda vänners lag eller avnjuta en kopp kaffe i stillhet.
Här erbjuds även 3-4 sovrum i bra storlek samt ett allrum som med fördel kan användas som tv-rum för den yngre generationen. Husets luxuösa master bedroom har direkt koppling till ett privat badrum och klädkammare, givetvis fullt utrustat för bästa komfort. Totalt finns det två generösa badrum, samt en separat tvättstuga. Som om det inte vore nog så byggs huset på en noggrant utvald plats med naturen som ramverk. Ett hus utöver det vanliga på en plats som andas livskvalité!
Huset ligger i Gråbo norr om Lerum i det mysiga villaområdet Olstorp. Här bor du naturskönt, omgiven av badsjöar och fiskemöjligheter. Bara ett par hundra meter bort kan du ta blå express in till Göteborg på endast 36 minuter utan byte. Inom gångavstånd finns även en nybyggd förskola. I Gråbo finns restauranger, Nordic Wellness, livsmedelsbutiker, apotek, vårdcentral och mycket mer. Utbudet av olika aktiviteter och idrottsföreningar är stort i form av fotbollsplaner, ridhus, golfklubb och en dirtbike-bana.

RHOUSE BY RSTUDIO
Arkitektkontoret Rstudio’s första villaprojekt Rhouse #1 är under produktion och beräknas stå helt färdigt under hösten 2019 då även försäljningen kommer att ske. Tills dess kommer ny information att släppas löpande, allt från uppdateringar kring byggnationen till filmer om husets arkitektur och planlösning. För att inte missa någon information kan du anmäla ditt intresse till oss, samt följa Rhouse på instagram (rhousebyrstudio).

Målet med Rhouse villorna är att skapa trivsamma, fina hus vars syfte är att bli fantastiska hem. Nu har du möjlighet att förvärva det första huset som består av 100 procent livskvalité. Rhouse #1 är under produktion och beräknas stå helt färdigt under hösten 2019.

Ett skapande i tre steg:
1. Rstudio identifierar och köper en attraktiv tomt som ger grundförutsättningar för huset.
2. Därefter ritas en helt unik villa med hög design och som anpassas efter sin omgivning. Huset ska vara genomtänkt för att berika livet i såväl vardagen som högtider, och i familjens olika skeden.
3. Rstudio har en helt egen byggverksamhet som bygger huset och säkerställer att det levererar högsta kvalitet.


Området

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering