Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Rhouse by Rstudio Nyproduktion

Se alla bilder


Kommande bostad

Kommande bostad

Ägaren till denna bostad är ON THE MOHV. Försäljning är planerad men ännu inte bokad. Därför annonseras ännu inte komplett bostadsinformation eller visningstider. Däremot kan du anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare redan nu.

Bostadsfakta:

Antal rum 6 rum varav 4 sovrum
Boarea 0 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1-plansvilla
Byggnadsår 2019 Pågående
Energideklaration Finns för närvarande inte

Allmänt om fastigheten

Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 4358 kr
Taxeringskod 213
Taxeringsvärde 581 000 kr varav mark 581 000 kr
Vatten/avlopp Kommunalt vatten och avlopp.

Rhouse by Rstudio

När detta huset står klart erbjuds ett boende utöver det vanliga!
Allt är genomtänkt och planerat in i minsta detalj. Väl inne i huset möts du av arkitektur i toppklass. Maxad takhöjd blandas med lägre partier för att optimera upplevelsen av varje rum. Samma gäller fönsterpartierna vars storlek och utformning anpassats efter platsen när det kommer till ljusinsläpp och utsikt. I den sociala delen av huset kombinerar man den höga takhöjden med ett lika imponerande fönsterparti som bringar rymd och ljus. I vardagsrummet finns även en braskamin för både uppvärmning och mysfaktor. Detta blir den självklara platsen att umgås på!

Från köket och matplatsen har du utsikt över den grönskande omgivningen vilket resulterar i att även de annars så vardagliga bestyren uppfattas som njutbara. Under sommarhalvåret förlängs denna del av huset av en väl tilltagen altan där du kan njuta i goda vänners lag eller avnjuta en kopp kaffe till ljudet av stillhet.

Här erbjuds även 3-4 sovrum i bra storlek samt ett allrum som med fördel kan användas som tv-rum för den yngre generationen. Husets luxuösa master bedroom har direkt access till ett privat badrum, givetvis fullt utrustat för högsta komfort. Totalt finns det två generösa badrum samt en separat tvättstuga. Som om detta inte vore nog så byggs huset på en noggrant utvald plats med naturen som ramverk. Ett hus utöver det vanlig på en plats som andas livskvalité!

Exakt vart huset ska ligga är det bara den lila älgen som vet i nuläget, anmäl ditt intresse för mer info!


PROJEKTUTVECKLAREN:
Det är arkitektkontoret Rstudio som utvecklar sitt första villaprojekt under namnet Rhouse #1. Målet är att skapa trivsamma, fina hus vars syfte är att bli fantastiska hem. Nu har du möjlighet att förvärva det första huset som består av 100 procent livskvalité. Rhouse #1 är det första huset som i skrivandets stund är under produktion och beräknas stå helt färdig under sensommaren.

Ett skapande i tre steg:
1. Rstudio identifierar och köper en attraktiva tomt som ger grundförutsättningarna för huset.

2. Därefter ritas ett helt unikt hus med hög design och som anpassas efter sin omgivning. Huset ska vara genomtänkt för att berika livet i såväl vardag som högtider och i familjens olika skeenden.

3. Rstudio har en helt egen byggverksamhet som bygger huset och säkerställer att det levererar högsta kvalitet.


Området

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering