Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Zimmermansgatan 3

Skurup

4 095 000 kr

Se alla bilder


Visning

Föranmälan krävs, ring eller maila!

Måndag 21/1

Bostadsfakta:

Antal rum 7 rum varav 5 sovrum
Boarea + Biarea 173 kvm + 30 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1½-plansvilla
Byggnadsår 2010
Uppvärmning Frånluftsvärmepump
Ventilation F med återvinning
Energideklaration
Utfärdad den 8 januari 2019
Energiklass: D
Energiprestanda: 95 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Puts
Fönster: 3-glas samt 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Förzinkad plåt
Övrigt - Vinkylen ingår ej i köpet.
- Biarean på 30kvm som anges är ytan för uterummet. Den taxerade biarean är 0kvm.
Fastighetsbet. Basilea 5

Övriga byggnader

Garage med plats för en bil och förvaring.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 31 950 kr/år
varav
El: 19 000 kr (14200 kWh)
VA: 8 000 kr
Sotning: 450 kr
Renhållning: 4 500 kr
Beräknat antal pers: 5
Kommentar Kostnaden för drift varierar beroende av förbrukning och avtal.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 769 000 kr varav mark 385 000 kr
Summa pantbrev 3 200 000 kr
Tomt
Areal: 656 kvm
Typ: Friköpt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Tillträde Enligt överenskommelse
Välkommen till detta mycket välplanerade och estetiskt tilltalande Myresjöhus med byggår 2010. Hela fem sovrum och stora sociala ytor med mycket ljus och rymd. Njut av ett, i lång tid framöver, underhållsfritt hus med låg driftkostnad.
Välkommen till detta mycket välplanerade och estetiskt tilltalande Myresjöhus med byggår 2010. Hela fem sovrum och stora sociala ytor med mycket ljus och rymd. Njut av ett, i lång tid framöver, underhållsfritt hus med låg driftkostnad.

Huset är beläget på lugn och barnvänlig återvändsgata med bara några få hus, alla nybyggda. Gatan och även tomten kantas av höga tujor och mycket grönska. Tujorna bidrar till att tomten blir helt insynsskyddad och att utsikten från fönsterna fylls av grönska. Området har närhet till både grönområde och ett stort serviceutbud med matbutik, snabbmatsrestauranger, gym etc. Närheten till tågstationen som gör pendlingen till Ystad, Malmö och Köpenhamn smidig lockar många hit. De goda kommunikationerna tillsammans med den lugna miljön med bra förskolor och skolor gör området mycket populärt bland barnfamiljer.

Fördelen med ett nybyggt hus är det låga, nästintill obefintliga behovet av underhåll. Nuvarande ägare har dessutom utformat trädgården och utemiljön mycket bra med ett stort uterum med skjutparti mot ett väl tilltaget trädäck med pergola. Husets placering på tomten med trädgården i sydväst ger sol hela dagen och mycket ljus inne i huset.

Huset disponeras enligt följande:

HALL: Vi välkomnas i en väl tilltagen hall med mycket rymd och möts av en vy över både vardagsrummet, köket och matplatsen. På golvet ligger ett grått klinkergolv och väggarna är till största del vitmålade men bryts av med en ljus panel som ger en varm och ombonad känsla. Till det har ett smalt parti målats i en mörkgrå nyans som harmoniserar med den grå dörren. Mycket smakfullt och framförallt rymligt.

VARDAGSRUM: Vardagsrummet öppnar upp sig med stort fönsterparti upp till nock. Estetiken så väl som den praktiska utformningen har tagits i beaktande vid planeringen av nedanvåningens sociala ytor. Vardagsrummet har plats för en större soffgrupp, tv-möblemang och bokhyllor eller förvaring. Kaminen skänker vintertid en varm och mysig känsla. På golvet ligger parkett och väggarna är vitmålade.

MATPLATS: En generös yta som ger plats åt matbord med tio sittande. Från matplatsen nås det inglasade uterummet. Matplatsen tillsammans med uterummet gör huset perfekt för stora kalas och firanden.

KÖK: Köket från HTH med maskiner från Siemens och Termex är likt huset från 2010. Vita luckor, ljusgrått kakel som stänkskydd och en grå bänkskiva i laminat. Integrerad diskmaskin i övrigt maskiner i rostfritt. På golvet ligger samma grå klinker som i hallen och väggarna är vitmålade.

SOVRUM: Från vardagsrummet nås sovrummet som är beläget på nedanvåningen. Sovrummet har stort fönsterparti mot trädgården och även en dörr ut till trädäcket. Här finns en hel garderobsvägg bakom skjutdörrar. Parkettgolv och vitmålade väggar med en vägg i gammelrosa.

BADRUM: Helkaklat badrum med svart klinker på golvet och vita större kakelplattor på väggarna. Dusch bakom infällbara dörrar i glas, handfat med vitt underskåp och ett sidoskåp med frostat glas. Vattenburen golvvärme likt övriga rum på nedanvåningen.

HALL/FÖRVARING: Mellan badrummet och grovköket finns en garderobsvägg bakom skjutdörrar.

GROVKÖK/TVÄTTSTUGA: Mycket praktiskt med separat ingång till en större yta för avhängning och förvaring av ytterkläder, skor och barnvagn. Grå klinkers på golvet, vitmålade väggar, vita luckor och grå bänkskiva i laminat. Tvättmaskin och torktumlare från 2010.

ALLRUM: Via trappan i ek med spaljé i stål når vi ovanvåningen med öppet upp till nock. En uppskattad yta för lek och mys, ytterligare ett tv-utrymme eller bara en öppen yta mellan rummen. Runt allrummet är fyra av sovrummen och badrummet belägna. Fördelen med två våningar är att detta våningsplan blir mer privat medan nedanvåningen bjuder in till umgänge med familj och vänner.

BADRUM: Helkaklat badrum med grå klinkers på golvet och vitt kakel på väggarna. Dusch bakom infällbara dörrar i glas, brett handfat med underskåp i vitt och badkar som komplement till nedanvåningens dusch.

SOVRUM: Parkett på golvet, vitmålade väggar med en grå fondvägg och en garderob.

SOVRUM: Parkett, vitmålade väggar med en lilagrå fondvägg och en garderober. Den lösa garderoben ingår ej i köpet.

SOVRUM: Parkett, vitmålade väggar med motiv av blå stjärnor och en garderob.

SOVRUM: Parkett, vitmålade väggar med en grå fondvägg och en garderob.

TRÄDGÅRD OCH UTERUM: Stenbelagd framsida med en lägre mur och två välkomnande planteringar med träd. Uppfart framför garaget med plats för 4 bilar. Gräsmattan ramas in och görs insynsskyddad av en tujahäck. Stort trädäck delvis med pergola och härligt inglasat uterum. Uterummet på ca 30 kvm är byggt 2015. Av nuvarande ägare mycket uppskattat, en perfekt plats att duka upp långbord på för kalas och högtider. Grå klinker på golvet och laserad träpanel på väggarna. En vägg med skjutparti som sommartid kan öppnas upp helt och då binder ihop ytan med trädäcket.

Området

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering