Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Sjöviksvägen 32

Skogås

4 495 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Bostadsfakta:

Antal rum 2 rum varav 1 sovrum
Boarea + Biarea 38 kvm + 6 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1-plansvilla
Byggnadsår 1935
Ventilation Självdrag
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Bjälklag: Trä
Övrigt Eldstäderna fungerar ej och skorstenen måste åtgärdas.
Säljaren kommer att friskriva sig från denna fastighet
Fastighetsbet. Länna 4:15

Övriga byggnader

Gammalt pumphus finns (ej anv på 30 år)

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 15 412 kr/år
varav
El: 6 000 kr
Försäkring: 1 600 kr
Övrigt: 7 812 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Driftkostnader kan variera beroende på antal i hushållet och avtal med leverantörer. övrigt = fastighetsavgift
Summa pantbrev 19 000 kr
Tomt
Areal: 2720 kvm
Typ: Naturtomt
Tomtbeskrivning Strand (högst 75m och egen strand)
Vatten/avlopp Enskilt vatten året om, Avlopp saknas

Magiskt läge med egen udde och mysig sommarstuga!

Läget kan man inte ändra på. Välkommen till en helt fantastisk tomt med ett läge som toppar de flesta. Här kan du vakna upp, njuta av fågelkvitter och den vackra utsikten över sjön Drevviken. Här kan man ta den lilla trappan på sin egen tomt som leder ner till vattnet och ta ett morgondopp. Livskvalité på hög nivå. I huset finns el indragen (3fas) och man kan laga mat, koka kaffe och njuta av middagar med en oslagbar vy. Här är du omgiven av natur och vatten men ändå har du bara 10 min till shopping och 20 min till city. En perfekt kombination.
Områdesbestämmelser
Då detta område ligger utanför detaljplan finns vissa bestämmelser att förhålla sig till. Marken tillhör området betecknat med OB innebär att att den får användas för bostäder med fritidsändamål.
På varje tomt får endast en huvudbyggnad finnas med största tillåtna bruttoarea och byggnadsarea om 55kvm. Utöver det får 25 kvm byggnadsarea uppföras för föråd/uthus.
Byggnader ska vara friliggande och placeras minst 6 m från gränsen mot gatan och 4 m från gränsen mot granntomt. Förråd/uthus ska placeras minst 8 m från huvudbyggnaden.
För mer information, se planbestämmelser för Länna 4:15 på https://karta.huddinge.se/?isymap=api/ShowLayer/gallande_planer
Områdesbestämmelser ligger även som en bilaga under dokument.
Mysig liten sommarstuga som är röd med vita knutar. Man välkomnas av en inglasad veranda. I övrigt är den inredd med sovrum, kök och vardagsrum.
I sovrummet finns gott om plats för säng och annat möblemang. Det praktiska lilla köket är beläget i mitten av stugan och i och med fönster i samtliga väderstreck skapas ett härligt ljusinsläpp. I vardagsrummet som skänker utsikt över vattnet finns gott om plats för bord, soffa och annat. Här kan verkligen man njuta av den magiska utsikten över det blänkande vattnet.

Området

Här möts man av vacker natur och flera badplatser inom området. En riktig idyll med det mesta man behöver i närområdet. Ta trappan ner på tomten och ta ett svalkande dopp i sjön Drevviken som i vintertid har plogad skridskobana! Bara några minuter bort med bil finns en simhall och en anläggning med tennisbanor, fotbollsplaner och badmintonbanor

Närservice

Det tar ca 10 min att ta sig till Länna Köpcenter. Här hittar du affärer som Elgiganten, City Gross, , Stadium, Bauhaus, Länna sport, Hemtex och Willys. I närheten finns det också post, vårdcentral och folktandvård.

Kommunikation

2019 så öppnade Vega tågstation som tar dig till city på under 20 min. Från Länna gård går buss till Handenterminalen och från Söderhagsvägen går buss 830 till Farsta samt 810 till Gullmarsplan.

Parkering

Gott om plats finns för fler bilar.

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering