Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Bruksgatan 13

Skebobruk

3 500 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Bostadsfakta:

Antal rum 7 rum varav 4 - 6 sovrum
Boarea + Biarea 182 kvm + 18 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1½-plansvilla
Byggnadsår 1909 Ombyggt 2012
Uppvärmning Luft-luftvärmepump, direkt el och ved
Ventilation Självdrag
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Grundläggning: Torpargrund
Stomme: Trä
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Fastighetsbet. Skebo 1:135

Allmänt om fastigheten

Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 1 346 000 kr varav mark 345 000 kr
Summa pantbrev 2 400 000 kr
Tomt
Areal: 1095 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Avtalsservitut Villa
Förmån: Avtalsservitut: Väg, 01-IM1-40/130.1
Last: Avtalsservitut: Villa, 01-IM1-36/897.1
Välkommen till Bruksgatan 13 och denna enastående villa anno 1800-talet. Bruksgatan ligger centralt i Skebobruk och nås via en lummig allé. Här bor du i en fantastisk miljö med närhet till natur och vatten. Som boende här är du med i en samfällighetsförening med rätt till båtplats, bastu m.m. Utöver den fina miljön är den lokala puben och det rika kulturlivet mycket uppskattat bland de som bor i området. Här erbjuds en lättskött och grönskande trädgårdstomt på 1095 kvm. Villan är mycket generös med entréplan på 180 kvm samt en oinredd övervåning på 180 kvm. Här finns stora möjligheter där endast fantasin sätter gränser. Huset har snygga detaljer där det moderna harmonierar med 1800-talet. Här finns hela 8 eldstäder som värmer och ger ökad trivsel. Detta är ett boende som måste upplevas på plats. Välkommen!

Bruksgatan 13

Välkommen till Bruksgatan 13 och denna enastående villa anno 1800-talet. Bruksgatan ligger centralt i Skebobruk och nås via en lummig allé. Här bor du i en fantastisk miljö med närhet till natur och vatten. Som boende här är du med i en samfällighetsförening med rätt till båtplats, bastu m.m. Utöver den fina miljön är den lokala puben och det rika kulturlivet mycket uppskattat bland de som bor i området. Här erbjuds en lättskött och grönskande trädgårdstomt på 1095 kvm. Villan är mycket generös med entréplan på 180 kvm samt en oinredd övervåning på 180 kvm. Här finns stora möjligheter där endast fantasin sätter gränser. Huset har snygga detaljer där det moderna harmonierar med 1800-talet. Här finns hela 8 eldstäder som värmer och ger ökad trivsel. Detta är ett boende som måste upplevas på plats. Huset disponeras enligt följande:

Entréplan

Hall

Ingång till huset via rymlig hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder. Högt i tak som bidrar med en trivsam rymd. Vitmålade väggar och praktiskt klinkergolv. I anslutning till hallen finns en mindre toalett under trappan. Här finns wc, handfat med kommod och spegel.

Kök

I anslutning till hallen ligger köket. Ett mycket rymligt och lantligt kök med stora arbetsytor och mycket förvaring. Fin köksö mellan matplatsen och arbetsytorna. Maskinell utrustning i form av spis, ugn, kyl, frys och diskmaskin. Värmande braskamin som bidrar med ökad trivsel. Praktiskt med klinker ovanför arbetsytorna och bänkskiva i trä. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Vardagsrum

I anslutning till köket ligger vardagsrummet. Stort rum med utrymme för både soffgrupp och ytterligare matplats. Vid matplatsen finns utrymme för den stora familjen eller många gäster. Här finns också en kakelugn som ej går att använda i dagsläget. Vid soffgruppen finns en braskamin som värmer och ger ökad trivsel. Vitmålade väggar och massivt furugolv.

Allrum

Vidare från vardagsrummet nås allrummet. Detta rum används idag som tv-rum. Även här finns en braskamin. Massivt furugolv och vitmålade väggar.

Sovrum

Det första sovrummet ligger i anslutning till allrummet. ett mycket fint sovrum med fönster från två väderstreck som ger ett trivsamt ljus i rummet. Plats för dubbelsäng och ytterligare sängmöbel.

Gästrum

Med ingång från hallen och allrummet ligger gästrummet. Ett stort rum som även passar som ett sällskapsrum. Här står idag en soffa och gästsäng. Fin braskamin ger ökad trivsel i rummet. Vitmålade väggar och massivt trägolv.

Sovrum 2

Det andra sovrummet erbjuder också en bra storlek, även detta rum har plats för dubbelsäng. Massivt furugolv och vitmålade väggar. Fönster från två st väderstreck.

Övre plan

Övre planet består av två st isolerade utrymmen och gott om förvaring/förråd.

Sovrum

På det övre plan finns ett sovrum. Generös storlek med plats för dubbelsäng och skrivbord. Vackra trägolv och vitmålade väggar. Vedspis som värmer och ger ökad trivsel. Förvaring finns i kattvind.

Hobbyrum

I den andra änden av det övre planet finns ett hobbyrum. Bra storlek och förvaring i kattvind.

Området

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering