Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Kristinas gata 21

Kristineberg/Käglinge Oxie

4 295 000 kr

Se alla bilder


Visning

Bokad visning, anmäl via hemsidan eller kontakta mäklare!

Tisdag 21/5 18.00-18.45

Bostadsfakta:

Antal rum 4 rum varav 3 sovrum
Boarea + Biarea 127 kvm + 26 kvm
säljarens information

Byggnad

Byggnadstyp 1-plansvilla
Byggnadsår 2008
Uppvärmning Frånluftsvärmepump, vattenburen golvvärme
Ventilation Mekanisk frånluft
Energideklaration
Utfärdad den 14 december 2015
Energiklass: E
Energiprestanda: 83 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Putsad tvåstegs med luftspalt
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt *Uttag till internet i alla rum.
* Trevlig samfällighet med välskött ekonomi och årsstämma i mars där grannarna samverkar kring gemensamma frågor.
* Vind tillgänglig via vikstege i tackluckor på två ändar i huset, som ger gott om extra förvaringsutrymme.
Fastighetsbet. Kristinebergsgården 12

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 25 878 kr/år
varav
El: 16 458 kr
Sotning: 1 000 kr
Renhållning: 1 654 kr
Väg, samf.: 4 312 kr
Försäkring: 2 454 kr
Beräknat antal pers: 3
Kommentar * I samfällighetskostnaden ingår vattenförbrukningen * Kostnad för bredband, Telia ca 3600kr/år. TV via Telia tv-box.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 778 000 kr varav mark 615 000 kr
Summa pantbrev 3 040 000 kr
Tomt
Areal: 541 kvm
Typ: Friköpt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Malmö Kristinebergsgården GA:1, Samfällighet: Malmö Kristinebergsgården S:1
På en lugn gata i populära Kristineberg är äntligen en modern enplansvilla till salu med tillbyggt uterum om hela 26 kvm. Välplanerad planlösning med tre sovrum, två badrum samt öppna och sociala ytor mellan kök, matplats och vardagsrum. Härlig arkitektritad trädgårdstomt i optimalt sydvästläge med sol hela dagen. Carport med plats för två bilar. Välkomna!
Välkomna till detta moderna enplanshus från 2008 i attraktiva och barnvänliga Kristineberg. Ett boende för den kräsne med genomgående hög standard och stilren arkitektur. Huset erbjuder en ljus och öppen planlösning med högt i tak, integrerat kök och vardagsrum, tre luftiga sovrum samt två helkaklade badrum med både dusch och badkar. En arkitektritad trädgård i optimalt sydvästläge med noga genomtänkt växtlighet kombinerad med fina stensättningar, gräsyta och trädäck. Uppfart med plats för två bilar, carport med loft samt växthus och förråd för ytterligare förvaring. En väldisponerad tomt där alla kvadratmeter nyttjas på bästa sätt. Affärer, skola/förskola och service finns i närheten och vägen till Malmö och Köpenhamn är kort med bra kommunikationsmöjligheter. Funktionell planlösning och många påkostade tillval i denna lättskötta villa. Ett perfekt familjeboende med verklig hemkänsla!

--- Välkomnande hall med härlig takhöjd, grått klinkergolv och genomgående ljusa väggar. Goda avhängningsmöjligheter för hela sällskapet i form av en garderob med skjutdörrar.

--- Kvalitetssäkert Vedum-kök med stilren skåpinredning i matt ek som kompletteras med arbetsbänk i svart granit och ljusgrått kakel. Här kan kocken njuta av generösa arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Vitvaror i form av; fristående kyl och frys (Husqvarna), fläkt (Electrolux, 2015), spishäll, inbyggd varmluftsugn (Electrolux), mikrovågsugn (Husqvarna) och diskmaskin (Husqvarna). Alla vitvaror av märket Husqvarna är från 2008. Vita väggar och ljust klinkergolv.

--- I anslutning till köket finner ni den härliga och rymliga matplatsen för både familj och vänner. Den exklusiva täljstenskaminen (Contura) skänker både värme och hög mysfaktor. Från matplatsen har ni dörren till det inglasade uterummet (2015) med skjutdörrar för öppen känsla mot trädgården. Uterummet skapar ett extra vardagsrum på hela 26 kvm, som tack vare golvvärmen även kan nyttjas vintertid om andan faller på.

--- Intill matplatsen angränsar vardagsrummet, som genom smakfull nivåskillnad i takhöjd skapar en mysig tv-hörna med gott om plats för soffgrupp och media.

--- Sovrum med parkettgolv, ljusa väggar och rymlig garderob med skjutdörrar i spegelglas. --- Sovrum med parkettgolv, ljusa väggar och rymlig garderob med skjutdörrar i spegelglas. --- Helkaklat badrum med dusch, wc och vask. Svart klinker och vita väggar. Vattenburen golvvärme.

--- "The Master Bedroom" har parkettgolv, ljusa väggar och ett avskilt badrum. Sovrummet är generöst med plats för den stora dubbelsängen och mer därtill, om det så önskas. Här finner ni även en walk-in-closet.

--- Helkaklat badrum med ljust kakel och klinker i jordnära toner som kompletteras med inredning i ek. Rymligt till ytan med WC, handfat och separat dusch och badkar. Vattenburen golvvärme. Ett fönster bjuder på extra ljus och vädringsmöjligheter!

--- Tvättstugan är lättillgänglig med ingång från två håll samt ytterdörr i nära anslutning till carporten. Här finns bra utrustning, tvättmaskin från Husqvarna och torktumlare från Bosch. Tvättvask och städskåp/förvaring. Frånluftsvärmepump IVT 490, år 2008. Vita väggar och ljusgrått klinkergolv.

TRÄDGÅRD --- Arkitektritad trädgårdstomt om 541 kvadratmeter, med en fin kombination av blommor, fruktträd, gräsmatta, uterum, stenläggningar och utebelysning. Carport med plats för två bilar. Stenlagd gångyta och högt staket runt hela huset, vilket skapar en oas. Tomten ligger i perfekt sydvästläge med sol hela dagen. Här finns lummiga men lättskötta planteringar med örter, hallonbuskar, fikon, lavendel, solrosor, funkia – och mycket mer!

NÄRHET/LÄGE: --- Underbart läge till naturen, promenadstråk, lekplatser, golfbanor och idrottsanläggningar. Nära till skola och barnomsorg. Bra och lätta anslutningar till city och över sundet.

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering