Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Västersjövägen 12

Norrtälje

4 150 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Bostadsfakta:

Antal rum 6 rum varav 4 - 5 sovrum
Boarea + Biarea 178 kvm + 5 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1-plansvilla i vinkel
Byggnadsår 1966 Ombyggt 2007-2015
Uppvärmning Direktverkande el
Ventilation Självdrag
Energideklaration Beställd
Byggnadssätt
Grundläggning: Torpargrund
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt Huset byggdes ut 2007 med två sovrum och hall. 2014 byggdes allrum/matrum. Badrum, duschrum och tvättstuga renoverades samtidigt. Våtrumsintyg finns.
Fastighetsbet. Frötuna-Väsby 2:100

Övriga byggnader

Gästhus på 25 kvm samt redskapsförråd på 10 kvm.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 49 275 kr/år
varav
Uppvärmning: 36 800 kr
El: 0 kr (24949 kWh)
VA: 3 100 kr
Renhållning: 2 035 kr
Väg, samf.: 200 kr
Försäkring: 7 140 kr
Beräknat antal pers: 5
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 858 000 kr varav mark 426 000 kr
Summa pantbrev 2 867 000 kr
Tomt
Areal: 2601 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Tomtbeskrivning Härlig trädgårdstomt i olika nivåer och med generösa gräsmattor, berg i dagen och flera uteplaster. Trevlig, grusad gårdsplan som uppfart framför och vid sidan av huset.
Vatten/avlopp Brunn delas med grannen (stamfastigheten) Servitut finns samt rikligt och godkänt vatten. Vattenprover togs 2016. Trekammarbrunn med infiltration. Godkännande finns från Norrtälje kommun.
Samfällighet/GA Förmån: Officialservitut Elledning, 01-FRU-933.1

Generös enplansvilla nära badsjö

Att bo i lantlig miljö, i en renoverad och välplanerad enplansvilla är många familjers dröm. Här i Näset, endast tre låtar (ca 1 mil) från Norrtälje finns nu möjligheten att förvärva en riktig oas till bostad. Dess 178 smakfulla kvadratmeter är fördelade på rymlig hall med förvaring samt generöst vardagsrum i halvt öppen planlösning till ett lantligt kök. Huset består av fyra sovrum samt en sovalkov från master bedroom, som med fördel används som "barnkammare" eller en lyxigare walk-in-closet. Detta stora sovrum har direkt access till eget duschrum och precis intill finns den fullt utrustade tvättstugan, med fönster mot trädgården.
I husets andra del har man placerat övriga tre sovrum. Tre rum av god storlek som passar barnen från bebistiden till tonåren.
2014 byggdes huset ut med ett härligt matrum/allrum försett med läcker takhöjd och plats för en större matgrupp. Detta rum är strategiskt placerat i anslutning till köket.

Denna ljusa villa har gott om ljusinsläpp från spröjsade fönster som rimmar fint med ljust, enstavigt trägolv och träpanel i samtliga tak. Badrummen är enhetligt inredda med marockanskt kakel på golvet, mässingsarmaturer och vita badrumsmöbler. En smakfullt hem som bara väntar på sin nästa ägare.

Självfallet finns här även härliga uteplatser! På husets baksida, med utgång genom dubbeldörrar från både vardagsrum och matrum, har man byggt ett trädäck som solen når strax efter lunch och ända fram till kvällen. På husets framsida finns uteplatsen där morgonkaffet med fördel intas.

På gångavstånd från huset finns den fina lilla sjön Västersjön där samfälligheten har brygga och liten strand. Packa fikakorgen, en god bok och sommardagarna är fyllda.

Välkomna på visning eller kontakta mäklaren för intresse eller frågor!
Huset har genomgående enstavig ekparkett samt målade väggar i ljusa kulörer, till stor del i vitt. Taket är försett med vitmålad panel. Innerdörrar med speglar i lantlig stil.

HALL
Entré via rustika dubbeldörrar. Grå klinkers på golvet samt grå målad panel på väggarna. Plats för avhängning samt garderob bakom skjutdörrar. Stort ljusinsläpp.

VARDAGSRUM
Rymligt rum, öppet mot kök och med dubbla altandörrar mot uteplatsen på husets baksida. Stor möjlighet till variation av möblering.

BADRUM
Marockansk kakel på golvet samt vitt kakel på väggarna. WC, badkar, handfat med kommod och spegel ovanför handfatet.

KÖK
Delvis öppet mot vardagsrum med halvvägg bakom spis och bänkyta. Bänkskiva i valnöt, vita snickerier med lantliga beslag, vitt kakel som stänksskydd, vitvaror i rostfritt, kylskåp, frys, spis/ugn, hängande köksfläkt från taket, diskmaskin i arbetshöjd, fristående köksö och fönster ovanför diskhon med utsikt mot trädgården.

TVÄTTSTUGA
Samma marockanska kakel som i badrummen. Bänkskiva, ho, tvättpelare, förvaring för tvätt mm, skåpförvaring. Fönster ovanför hon och vitmålade väggar.

MATSAL/ALLRUM
Rymligt rum med tak öppet upp i nock. Stort ljusinsläpp från fönster samt altandörrar mot uteplatsen. Vitmålade väggar. Ljusramp i taket för ljussättning via tex spotlights.

MASTER BEDROOM
Detta rum används som "föräldrarsövrum" med en avskild del med dörr. Används med fördel som barnrum för en liten eller som en walk-in-closet. Väggarna är målade i en varm grå nyans. Detta stora sovrum har egen ingång till duschrum. Vita väggar och målad del i grått där sängens huvudgavel står idag.

DUSCHRUM
Marockanskt kakel på golvet som i resten av våtrummen, vitt kakel på väggar, Wc, handfat med kommod, spegel samt armatur och blandare i mässing.

SOVRUM 2
Stort rum med en nisch för förslagsvis en säng. Väggar målade i grått. Fönster åt två väderstreck.

SOVRUM 3
Mindre rum målat i en gammelrosa nyans. Fönster åt ett håll.

SOVRUM 4
Rymligt rum med vita väggar samt en dekorativ målad del i grått.

ALTAN/UTEPLATS
Spatiöst trädäck i västerläge, i skyddat läge på husets baksida med utgång från både vardagsrum och matrum/allrum .

Området

Gångavstånd till Västersjön som är en mysig badsjö där samfälligheten har brygga och liten strand. Cykelavstånd till den större sjön Limmaren. Här är bad och fiske en trevlig sysselsättning.

Närservice

Ca 3 km till Frötuna skola som är en kommunal skola som tillhandahåller förskola samt F-6.

Kommunikation

Ca 150 m till busshållplats för buss till och från Norrtälje, Med bil är det ca 1 mil till stadsgränsen.

Parkering

Fastigheten har parkering för flertalet bilar. Skulle tanken finnas att bygga garage så finns gott om plats för detta samt att någon generell byggrätt inte finns. Fråga gärna ansvarig mäklare om du vill veta mer om rättigheten på fastigheter som ligger utanför detaljplanerat område.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering