Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Strömbackagatan 11

Centrala Norrtälje Norrtälje

5 595 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Bostadsfakta:

Antal rum 4 rum varav 3 sovrum
Boarea + Biarea 119 kvm + 26 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1½-plansvilla med källare
Byggnadsår 1917 Ombyggt 2015
Uppvärmning Luftvattenvärmepump
Energideklaration Utfärdad
Byggnadssätt
Grundläggning: Torpargrund
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Plåt
Fastighetsbet. Läraren 4

Allmänt om fastigheten

Summa pantbrev 4 420 000 kr
Tomt
Areal: 475 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Samfällighet: Norrtälje Tälje S:22, Samfällighet: Norrtälje Tälje S:24, Samfällighet: Norrtälje Tälje S:37, Samfällighet: Norrtälje Tälje S:45
Skattetal: Mantal 1/1024

Ett boende för den kräsne på en stillsam återvändsgata i centrala Norrtälje!

Har du länge letat efter ett hus som har det lilla extra? Nu är det här! På en stillsam återvändsgata i Norrtäljes mest centrala bostadsområde finns denna enastående villa byggd 1917. Med stor stilsäkerhet, sinne för detaljer och hög finish har detta hus totalrenoverats (2014) och erbjuder idag ett boende för den kräsne. Ett modernt boende som harmonierar med husets äldre charm. Huset erbjuder 119 kvm boyta samt 26 kvm källare med bl.a. tvättstuga. På entréplanet finns härliga sociala ytor, rejält vardagsrum med stora fönsterpartier som bidrar till ett trivsamt ljus i rummet. Här finns utgång till altanen och den lummiga trädgården. Generöst kök med köksö, samt gott om förvaring och arbetsytor. Här finns även ett mindre sovrum. En trappa upp finns en mer privat avdelning med två bra sovrum, varav ena har utgång till balkong i söderläge. Här finns också ett stort badrum med golvvärme. Utvändigt finns en lummig och fin trädgård med plana ytor för lek och spel. Stor altan med utrymme för rejäl loungegrupp och matplats. På fastigheten finns även ett garage på 40 kvm. Här bor du med en kort promenad till mataffär, butiker restauranger och allt som centrumkärnan har att erbjuda. Norrtälje busstation ligger endast 200 meter från huset med pendlarbussar till Stockholm, Arlanda och Uppsala.

Detta boende erbjuder något utöver det vanliga och måste upplevas på plats, välkommen!

Strömbackagatan 11

Har du länge letat efter ett hus som har det lilla extra? Nu är det här! På en stillsam återvändsgata i Norrtäljes mest centrala bostadsområde finns denna enastående villa byggd 1917. Med stor stilsäkerhet, sinne för detaljer och hög finish har detta hus totalrenoverats (2014) och erbjuder idag ett boende för den kräsne. Ett modernt boende som harmonierar med husets äldre charm. Huset erbjuder 119 kvm boyta samt 26 kvm källare med bl.a. tvättstuga. På entréplanet finns härliga sociala ytor, rejält vardagsrum med stora fönsterpartier som bidrar till ett trivsamt ljus i rummet. Här finns utgång till altanen och den lummiga trädgården. Generöst kök med köksö, samt gott om förvaring och arbetsytor. Här finns även ett mindre sovrum. En trappa upp finns en mer privat avdelning med två bra sovrum, varav ena har utgång till balkong i söderläge. Här finns också ett stort badrum bekvämt med golvvärme. Utvändigt finns en lummig och fin trädgård med plana ytor för lek och spel. Stor altan med utrymme för rejäl loungegrupp och matplats. På fastigheten finns även ett garage på 40 kvm. Här bor du med en kort promenad till mataffär, butiker restauranger och allt som centrumkärnan har att erbjuda. Norrtälje busstation ligger endast 200 meter från huset med pendlarbussar till Stockholm, Arlanda och Uppsala. Detta boende erbjuder något utöver det vanliga och måste upplevas på plats, välkommen!

Entréplan

Hall

Ingång till huset via farstukvist. Ljus och välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder. Från hallen finns trapp till övre planet samt ned till källare. I anslutning till hallen finns kök, sovrum och toalett. Vitmålad pärlspont på väggar samt ekparkett på golv.

Vardagsrum

Ett par trappsteg ned från matplatsen ligger vardagsrummet. Direkt möts du av ett fint ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Här finns utrymme för rejäl soffgrupp och ytterligare matplats om så önskas. Vitmålade väggar och ekparkettgolv. Från vardagsrummet finns utgång till den generösa altanen och den lummiga trädgården. Den stora uteplatsen har utrymme för matplats, loungemöbel och grillhörna. Den lummiga trädgården erbjuder plana ytor som bjuder in till lek.

Kök

Sett från hallen ligger det hemtrevliga köket direkt till höger. Fin köksö som är en naturlig samlingspunkt, både i vardag och till fest. Köket erbjuder bra arbetsytor och gott om förvaring. Vita skåpluckor och praktiskt vitt kakel ovanför arbetsytorna. Bänkskiva i ek och diskho vid fönstret. Spotlights ovanför arbetsytorna. Maskinell utrustning i form av induktionshäll (Husqvarna 2016), spisfläkt, inbyggd ugn och micro samt integrerad kyl/frys och diskmaskin. Ekparkettgolv och vitmålade väggar. Mellan köket och vardagsrummet finns utrymme för matplats med plats för 6-8 personer.

Sovrum 1

Det första sovrummet ligger i anslutning till hallen. Mindre sovrum som passar som kontor eller barnrum. Ekparkettgolv och vitmålade väggar.

Övre plan

Badrum

På det övre planet ligger det stora badrummet.Helkaklad badrum med vitt kakel på väggarna samt svart/vit rutigt klinker på golv. Badrummet erbjuder både badkar och duschhörna. Praktiskt vädringsfönster som också släpper in ett trivsamt ljus. Handfat med kommod och spegel med infällda spotlights. Handdukstork och paxfläkt. Bekvämt med golvvärme. Ingång till badrummet finns från både hall och sovrummet.

Sovrum 2

Generöst sovrum med plats för dubbelsäng. Mycket trivsamt sovrum med utgång till balkongen i söderläge samt egen ingång till det stora badrummet. Ekparkettgolv och vitmålade väggar.

Sovrum 3

Det tredje sovrummet har också plats för dubbelsäng. Ekparkettgolv och vitmålade väggar.

Källarplan

Ingång till källaren via trapp ned från hallen. Källarplanet utnyttjas på bästa möjliga vis och är idag inredd som en rejäl tvättstuga. Här finns också värmepump, matkällare och förråd. Klinkers på golv och kakel vid tvättstugedelen.

Garage

Generöst garage om ca 40 kvm. Bra förvaringsutrymme och plats för en bil.

Området

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering