Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Strandvägen 72 / Rådmansgatan 28

Kvisthamra Norrtälje

6 100 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Bostadsfakta:

Antal rum 6 rum varav 4 sovrum
Boarea + Biarea 110 kvm + 101 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1-plansvilla med källare
Byggnadsår 1948
Uppvärmning luft/vatten buren värme
Energideklaration
Utfärdad den 31 augusti 2012
Energiklass: -
Primärenergital: 88 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Övrigt Tillbyggnad på huset gjordes 1967 (källare och vardagsrumsdel + sovrum) och 2006 (burspråk vid matplats)
Under nuvarande säljares boende har man slipat golv i vardagsum och två av sovrummen, bytt ut fönster samt lagt om innerglas på övervåningen så de fått en solfilm på sig.
Nya golv i källaren samt byte av källarfönster. Fasaden har fått ny utebelysning.
Fastighetsbet. Östra Spiggen 13

Övriga byggnader

Friggebod med plats för cyklar och trädgårdsredskap.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 49 379 kr/år
varav
Uppvärmning: 31 044 kr
El: 0 kr (20505 kWh)
VA: 9 459 kr
Sotning: 385 kr
Renhållning: 2 035 kr
Försäkring: 6 456 kr
Beräknat antal pers: 4
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8049 kr
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 776 000 kr varav mark 1 480 000 kr
Summa pantbrev 4 930 000 kr
Tomt
Areal: 948 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Tomtbeskrivning Vacker trädgårdstomt med fruktträd, grusade gångar och planteringar.
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Unikt läge på Strandvägen, Kvisthamra

I denna underbara idyll, med Stockholm mindre än 1 timma bort, ligger denna fint planerade familjevilla om 210 kvadrat. Från husets stora panoramafönster kan du avnjuta en havsutsikt utöver Norrtäljeviken & småbåtshamnen. Tag chansen, för inte alltför ofta kommer ett så här fint hus ut på marknaden.
Att det dessutom ligger på en mycket attraktiv adress, som Strandvägen är, där det erbjuds både sjöglimt och fritt läge framför sig gör det ju ännu mera intressant. Huset som är ett enplanshus med tre bra sovrum uppe, vardagsrum, kök med separat matplats i tillbyggt burspråk har även en utgång till altanen där du kan njuta hela dagen. Den inredda källaren med flera rum och egen ingång har många användningsområden. En generös byggrätt på över 300 kvadratmeters byggyta ger liv åt fantasin att tex utöka boendet lite extra för den större familjen. En stor barnvänlig, vackert anlagd tomt om 948 kvadratmeter i bästa söderläge och med bara ett längre stenkast till bryggan. För den kräsna familjen som uppskattar livskvalitet och möjligheter kan jag bara säga att detta är ett drömboende.

Närheten till havet (200 m) och till naturen, där främst skidbacken som omvandlas till en häftig mountainbikebana på sommaren, gör denna fastighet till ett ytterst sällsynt boende.

Huset är besiktigat och besiktningsdokument finns hos mäklaren på visning!


HALL/ENTRE
Klinkerlagt golv vid entre där du även kan få plats med hatthylla och garderober. Entren fortsätter in i innerhallen som har stavlimmad ekparkett som även återkommer i matrum och kök. Trapp ner till undervåningen skärmas fint av med ett gammalt fönster. Inbyggd garderob vid trapp.

KÖK OCH MATRUM
Luftigt matrum med tillbyggt burspråk där stora fönsterpartier släpper in ljuset och naturen. Snygg stavlimmad parkett som fortsätter in i köket. Nisch mot vardagsrum. Utgång till uteplatsen under tak. Just vid tillbyggnaden finns ett ryggåstak vilket ger extra rymd. Väggen in mot köksdelen är klädd med sten och framför denna står en Contura braskamin. U-format kök med vita skåpsluckor från Tibrokök, både vitrinskåp och bänkskåp ger goda förvaringsytor. Här finns kyl och grys, spis med häll, vitputsad spisfläkt, micro och diskmaskin. Kaklade partier mellan diskbänk och överskåpen ger bra stänkskydd. Ett fönster ovanför arbetsbänken ger ljus åt köket.

VARDAGSRUM
Trivsamt rum med stora fönsterpartier åt två håll. Med pardörrar kan man skärma av matrummet efter en trevlig middag och slå sig ner i soffan för fortsatt umgänge. Vackert parkettgolv som slipats. Vitmålade väggar.

SOVRUM 1 MED FRANSK BALKONG
Innanför vardagsrummet finns husets stora sovrum med lyxen att ha en egen fransk balkong. Även detta rum har fönster åt två väderstreck. Längs ena sidan finns en generös garderobsvägg med skjutdörrar. Lika parkett som i vardagsrum, även detta slipat. Ljusa väggar.
SOVRUM 2 & 3
Två fina sovrum som nås till vänster via hallen. Ett med fin utsikt över viken och det andra med en extra garderob. Mellan rummen finns inbyggda garderober, tre till antal. Fin äldre parkett med Holländskt mönster, båda slipade. Målade väggar.

BADRUM
Via hallen når du övervåningens badrum med helkaklade väggar i ljus ton samt klinkerlagt golv i terrakottafärg. Ett badkar finns på plats, en kommod med handfat, spegel samt wc. Öppningsbart fönster i söderläge.
NEDRE PLAN
På det nedre planet som nås både via husets trappa och från egen ingång från Strandvägen kan man bedriva verksamhet. Tidigare fanns här en praktik men beroende på vad man behöver utrymmet så är det bara fantasin som sätter gränserna. Varför inte låta barnet hyra delen och bo kvar lite längre hemma. Kanske svärmor behöver en extra bostad eller ditt egna företag en arbetsplats.
Via egen entre har du en mindre hall med toalett och handfat. Till vänster finns ett rum med källarfönster och med köksskåp och arbetsbänk samt rinnande vatten. Klinkerlagt golv. Detta rum är avdelat och bakom så finns bra med förråd(gamla garaget).
Det finns även ett till rum med klinker på golv och vitmålade väggar. Indraget vatten finns och längs ena väggen sitter bänkskåp med avlastningsyta samt ett litet fint handfat.
BADRUM
Fräscht och helkakat badrum med vita väggar och svart mosaikgolv. Dusch i hörnet, wc samt större kommod med lådor och skåp. Fönster ger ljusinsläpp. Renoverades av tidigare ägare 2011.
ALLRUM
Perfekt tonårsrum eller extra tvrum. Fönster är klädda med film som sänker ljusinsläppet. Stavlimmad parkett, tapetserade väggar. Bröstpanel på vägg
KLÄDKAMMARE
Ingång från två håll till stor klädkammare. På väggen finns hyllplan och klädhängare.
RUM/KONTOR
Mindre rum med plats för skrivbord, parkett på golv, gråmålad bröstpanel och vita väggar.
TVÄTTSTUGA
Stor tvättstuga med tvättpelare. Här finns diskho och bänksskåp samt en garderobsvägg. Platsmatta på golv.Friggebod med tre separata rum för förvaring av tex ved och redskap. Charmigt med äldre glas.

Underbar uteplats under tak med utsikt över tomt och grönområde. Här har du en trädäckad altan med utgång från husets matplats, plats för större bord och på sidan av altanen finns avställningsyta och förvaring samt ho med sommarvatten. Trappa ner till tomten och grusad gång till den åttakantiga pergolan som finns i trädgården.

Området

Vackert och uppvuxet villaområde med närhet till natur, bad, skidbacke och sportcentrum. Intill Kvisthamraviken och Borgmästarholmen.

Närservice

ICA Flygfyren Janssons Tobak

Kommunikation

Buss eller promenadavstånd till centrum

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering