Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Lissbyvägen 62

Norrtälje

3 300 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Bostadsfakta:

Antal rum 4 rum varav 3 sovrum
Boarea 107 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1,5 plansvilla
Byggnadsår 2019
Uppvärmning Luftvattenvärmepump
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Grundläggning: Torpargrund
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Fastighetsbet. Malstaby 13:12

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 33 000 kr/år
varav
Uppvärmning: 17 000 kr
El: 5 000 kr
VA: 5 000 kr
Renhållning: 2 000 kr
Väg, samf.: 1 000 kr
Försäkring: 3 000 kr
Tomt
Areal: 2026 kvm
Vatten/avlopp Enskilt vatten, borrad brunn. Enskilt avlopp, 3-kammarbrunn med infiltration
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Norrtälje Malstaby GA:13, Gemensamhetsanläggning: Norrtälje Malstaby GA:8
Förmån: Officialservitut Avlopp, 0188-2018/171.3
I naturnära och familjevänliga Malsta finns nu 3 st nyproducerade villor med ett högt läge i lantlig miljö. 2 st 1-plansvillor på 129 kvm med 4 st sovrum och trevliga sociala ytor.
1 st 1,5-plansvilla på 107 kvm, entréplanet är fördelat på 2 sovrum och härliga sällskapsytor. Perfekt villa för den växande familjen med möjlighet att inreda övervåningen så att den möter era behov. Då skapas en total boyta på 163 kvm. Ett måste för familjen är såklart tvättstuga med groventré. Att sitta och blicka ut över ängsmark, på en framtida altan med sol från morgon till kväll, tack vare tomtens höga läge, är få för unnat.

Välkommen att kontakta Matilda Tengheden eller Linus Thor för mer info och visning!

Lissbyvägen 62

I naturnära och familjevänliga Malsta finns nu 3 st nyproducerade villor med ett högt läge i lantlig miljö. 2 st 1-plansvillor på 129 kvm med 4 st sovrum och trevliga sociala ytor. 1 st 1,5-plansvilla på 107 kvm, entréplanet är fördelat på 2 sovrum och härliga sällskapsytor. Perfekt villa för den växande familjen med möjlighet att inreda övervåningen så att den möter era behov. Då skapas en total boyta på 163 kvm. Ett måste för familjen är såklart tvättstuga med groventré. Att sitta och blicka ut över ängsmark, på en framtida altan med sol från morgon till kväll, tack vare tomtens höga läge, är få för unnat. Välkommen att kontakta Matilda Tengheden eller Linus Thor för mer info och visning!

Hall

Ingång till huset via farstukvist. Direkt när du kliver innanför tröskeln möts du av ett härligt ljusflöde från de stora fönsterpartierna i vardagsrummet. Fint parkettgolv och vitmålade väggar

Vardagsrum

I anslutning till hallen ligger vardagsrummet, ett mycket hemtrevligt rum med öppen planlösningen till matplats och kök. Fina sociala ytor och utgång till altanen. Altanen ligger i ett fantastiskt västerläge med sol från dag till sen kväll. Mycket trevlig utsikt då huset ligger på en höjd.

Kök

Köket erbjuder en generös storlek med stora arbetsytor och generöst med förvaring. Utrymme för matplats för den stora familjen mellan kök och vardagsrum. Vita skåpluckor och bänkskiva i laminat, fönster ovanför diskhon och vitt kakel ovanför arbetsytorna. Maskinell utrustning i form av kyl, frys, diskmaskin, spisfläkt samt inbyggd ugn och micro. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Tvättstuga

Via köket nås tvättstugan. Tvättstugan nås även via separat ingång från trädgården. Bra storlek med plats för tvättmaskin, torktumlare, tvättho och luftvärmepump. Förvaring finns i en inbyggd garderob. Grå våtrumsmatta på golv och vitmålade väggar.

Sovrum 1

Det första sovrummet har plats för dubbelsäng och egen klädkammare. Mycket uppskattad planlösning med fönster från två väderstreck. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Sovrum 2

Även det andra sovrummet har plats för dubbelsäng. Även detta rum har fönster från två st väderstreck vilket bidrar till ett trevligt ljus i rummet. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Badrum

Stort badrum med grå våtrumsmatta på golv och vita våtrumsskivor på väggen. Praktiskt vädringsfönster som också bidrar med ett trevligt ljus i rummet. Idag är badrummet utrustat med badkar, wc, handfat med kommod och spegelskåp med spotlights. Infällda spotlights i tak.

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering