Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Junovägen 16

Solbacka Norrtälje

5 495 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Bostadsfakta:

Antal rum 8 rum varav 5 sovrum
Boarea 199 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1-plansvilla
Byggnadsår 2017
Uppvärmning Nibe Fighter 750, vattenburet
Ventilation Mekanisk till- och frånluft
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Zink
Fastighetsbet. Tulpansvampen 5

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 33 199 kr/år
varav
Uppvärmning: 19 857 kr
VA: 11 090 kr
Sotning: 300 kr
Renhållning: 1 952 kr
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 4 630 000 kr varav mark 926 000 kr
Summa pantbrev 3 800 000 kr
Tomt
Areal: 1181 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

1-plansvilla på 199 kvm byggt 2017. Ett boende för den kräsne!

Har du länge letat efter ett hus som har det lilla extra? Nu är det här! På en stillsam återvändsgata i det mycket uppskattade och barnvänliga Solbacka finns denna enastående villa byggd 2017. Med stor stilsäkerhet, sinne för detaljer och hög finish har detta hus byggts och erbjuder idag ett boende för den kräsne. Ett modernt boende på hela 199 kvm i ett plan. Mycket väldisponerade ytor med totalt 8 st rum varav 5 sovrum. Mycket fina sällskapsytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Hemtrevligt kök med köksö, samt gott om förvaring och arbetsytor. Vardagsrummet erbjuder hög trivsel med värmande braskamin och mycket karaktär. Fantastiskt ljusflöde från de stora fönsterpartierna. Master bedroom med en-suite duschrum. Även från vardagsrummet finns utgång till uteplatsen som erbjuder en generös storlek och en stor pool på 8x5 m. Uteplatsens storlek ger oändliga möjligheter att inreda där endast fantasin sätter gränser. Uteplatsen ligger i ett soldränkt söderläge med sol från morgon till kväll. Här bor du med närhet till mataffär, butiker, restauranger och allt som centrumkärnan har att erbjuda. Busshållplats ligger endast 200 meter från huset som tar dig till busstation.

Detta boende erbjuder något utöver det vanliga och måste upplevas på plats, välkommen!

Junovägen 16

Har du länge letat efter ett hus som har det lilla extra? Nu är det här! På en stillsam återvändsgata i det mycket uppskattade och barnvänliga Solbacka finns denna enastående villa byggd 2017. Med stor stilsäkerhet, sinne för detaljer och hög finish har detta hus byggts och erbjuder idag ett boende för den kräsne. Ett modernt boende på hela 199 kvm i ett plan. Mycket väldisponerade ytor med totalt 8 st rum varav 5 sovrum. Mycket fina sällskapsytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Hemtrevligt kök med köksö, samt gott om förvaring och arbetsytor. Vardagsrummet erbjuder hög trivsel med värmande braskamin och mycket karaktär. Fantastiskt ljusflöde från de stora fönsterpartierna. Master bedroom med en-suite duschrum. Även från vardagsrummet finns utgång till uteplatsen som erbjuder en generös storlek och en stor pool på 8x5 m. Uteplatsens storlek ger oändliga möjligheter att inreda där endast fantasin sätter gränser. Uteplatsen ligger i ett soldränkt söderläge med sol från morgon till kväll. Här bor du med närhet till mataffär, butiker, restauranger och allt som centrumkärnan har att erbjuda. Busshållplats ligger endast 200 meter från huset som tar dig till busstation. Detta boende erbjuder något utöver det vanliga och måste upplevas på plats, välkommen!

Hall

Ingång till huset via dubbeldörrar till rymlig och möblerbar hall. Vitmålade väggar och praktiskt klinkergolv. Mycket förvaring i stor garderob med skjutdörrar i spegelglas!

Kök

Ett mycket fint och praktiskt arbetskök från Vedum. Vita skåpluckor och bänkskiva i sten. Praktiskt med kakel ovanför arbetsytorna! Maskinell utrustning i form av induktionshäll, varmluftsugn, kyl, frys, spisfläkt, ugn med inbyggd mikrovågsugn och varmhållningsugn. Alla vitvaror är från Husqvarna. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bidrar till trivsamma sociala ytor. Utrymme för rejäl matplats i vardagsrummet.

Vardagsrum

Fantastiskt vardagsrum med hög trivselfaktor! Öppet upp till nock som ger en härlig rymd i rummet. Ett fint ljusflöde tack vare de stora fönsterpartierna. Utrymme för rejäl soffgrupp. Braskamin som värmer och bidrar till ökad trivsel. Vitmålade väggar och mörkt ekgolv. Från vardagsrummet finns 3 st utgångar till uteplatsen. Uteplatsen erbjuder en generös storlek och en pool på 8x5 m.

Allrum

Direkt till vänster sett från hallen ligger allrummet. Ett mycket trevligt allrum med utgång till altanen. Vitmålade väggar och parkettgolv.

Sovrum 1

Det första sovrummet nås från allrummet och ligger privat från övriga rum i huset. Ett stort sovrum med plats för dubbelsäng samt förvaring i en garderob med skjutdörrar. Vitmålade väggar och parkettgolv. Rummet känns lyxigt och erbjuder även en-suite duschrum. Duschrummet är helkaklat med vitt kakel på väggarna och svart klinkergolv. WC, duschhörna samt handfat med kommod.

Allrum/Biorum

Ett mycket hemtrevligt rum med bioanläggning och utgång till uteplats i väster med en härlig kvällssol. Här finns en 85-tums TV och spottar i tak. Vitmålade väggar och ekparkettgolv.

Sovrum 2-5

De övriga 4 sovrummen ligger på andra sidan av huset och erbjuder bra storlek. Samtliga rum har plats för dubbelsäng. Vitmålade väggar och parkettgolv. Förvaring finns i två st garderober.

Duschrum

Ett mycket fint och helkaklat duschrum med vitt kakel på väggarna och svart klinkergolv. Här finns WC, dusch, handfat med kommod och badrumsskåp.

Tvättstuga

Praktiskt utrymme med tvättmaskin och torktumlare i bekväm arbetshöjd. Gott om förvaring i överskåp samt 2 st garderober. Bra arbetsytor och tvättho. Här står även NIBE luftvattenvärmepump.

Övrigt

Wifi anslutning finns i alla rum samt extra routrar för bra anslutning. Uthus med förvaring för trädgårdsverktyg, pooltillbehör m.m. Till poolen finns en luftvärmepump. Luftvärmepumpen fungerar ej just nu men ska lagas.

Området

Närservice

Förskolor i området. Matbutik Coop och ICA Norrköp på Vätövägen

Kommunikation

Lokalbuss 658 till Norrtälje Busstation

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering