Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Furusundsvägen 110

Norrtälje

3 300 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Bostadsfakta:

Antal rum 7 rum varav 4 sovrum
Boarea + Biarea 140 kvm + 140 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1-plansvilla med källare
Byggnadsår 1972
Uppvärmning Bergvärme, vattenburet radiatorsystem, elgolv i hall, badrum , wc, eldstad
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 2 november 2017
Energiklass: D
Primärenergital: 73 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä, leca
Fasad: Kalksandsten, mexitegel
Fönster: 3-glas isoler samt 2 glas mot uterum
Bjälklag: Betong
Tak: Låglutande papptak
Övrigt
Radonmätning utförd 2009, 90 bq/m3
Öppen spis i gillestugan är ej godkänd vid besiktning och behöver kontrolleras innan användning.

Säljaren gjorde en överlåtelsebesiktning vid köp som finns tillhanda på visningen.
Fastighetsbet. Hysingsvik 1:10

Övriga byggnader

Fristående garage
Redskapsbod, ny om ca 10 m2

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 51 955 kr/år
varav
Uppvärmning: 48 505 kr
El: 0 kr (27970 kWh)
VA: 2 350 kr
Renhållning: 1 100 kr
Beräknat antal pers: 6
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8049 kr
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 588 000 kr varav mark 698 000 kr
Summa pantbrev 2 850 000 kr
Tomt
Areal: 2527 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Tomtbeskrivning Plan och fin gräsyta med vissa planteringar. Här finns solur och förberett för tex höns.
Vatten/avlopp Enskilt vatten året om, borrad brunn. Vattenprov finns som separat dokument. Enskilt avlopp till trekammarbrunn med infiltration, se dokument.
Samfällighet/GA Servitut om båtplats finns

Familjevillan med plats för stora familjen, en kvart från Norrtälje

På en plan och uppvuxen trädgårdstomt med skyddat läge finner du denna åretrunt bostad om 280 kvm fördelat på två plan. På fastigheten finns ett servitut med rätt till båtplats och en egen brygga nyttjas, ca 5 min promenad från huset.
Välkommen till en sjönära villa med plats för den större familjen och stort socialt umgänge. Det är härliga ytor att röra sig på med stort kök och matplats i angränsning till vardagsrummet som fortsätter med ett uterum och därefter en stor altan. Till det har du en sovdel med hela fyra sovrum samt gästwc och större badrum, allt detta bara på entreplan. En trapp ner finns en gillestuga, två sovrum, tvättstuga, dusch och bastu, extra toalett samt härliga ytor för hobbyverksamhet. Huset värms upp med bergvärme samt en eldstad. Fastigheten omgärdas av en plan och insynsskyddad trädgård med en helt privat baksida, med staket runt. Det finns en redskapsbod som lätt kan omvandlas till tex ett hönshus samt odlingslotter.

Här bor ni längs den vackra vägen ut till Fursund och skärgården, endast 15 minuter med bil från Norrtälje. Hit går bussar och du har nära till det fina Solöbadet med sandstrand och bryggor. Nära till Marholmen med omnejd.

Tillträde önskvärt runt 1 september.
Entre via hall med gästwc direkt till höger och kök direkt till vänster med köksö och öppen planlösning. Till höger från hallen sett ligger sovrumsavdelningen med fyra sovrum och ett badrum

HALL
Ljus hall med plats att hänga av sig ytterkläder samt en extra garderob. Bredvid ytterdörren sträcker sig ett entrefönster från golv till tak. Klinkergolv(golvvärme) i grått och vita väggar. Gästwc.

GÄSTWC
Vitmålad råspont/vit kakel på väggarna och fina detaljer i mörkare träslag som inbyggd hylla, spegel och tvättställ. Golv i sjösten med värmeslingor. Renoverat 2010.

KÖK/MATPLATS I ÖPPEN PLANLÖSNING
Påkostat och välplanerat kök med mycket förvaring samt köksö, omgjort 2007. Här har du allt du kan tänka dig behöva såsom ny induktionshäll(2019), rostfria vitvaror i fläktkåpa, varmluftsugn, micro och kyl och frys i fullhöjd. Köket går i vitt med arbetsbänkskiva i mörkbrun laminat. Kakel ovanför diskbänk. Ett fönster och den öppna planlösningen gör att köket känns mycket öppet och trivsamt. Klinkermönstrat laminatgolv. Köksön har också mera förvaring och avskärmar på ett bra sätt till den stora matplatsen som ligger innan vardagsrummet tar vid.

VARDAGSRUM
I husets vinkel finner du vardagsrummet med en hel vägg av fönster (2- glas) mot trädgården. Altandörr till uterummet som faktiskt är lika stort. Väggarna är målade och ekparkett på golv.

BADRUM
Fräscht badrum med extra bred duschhörna med svängbara duschväggar. Tvättkommod och badrumsskåp i ek med inbyggd belysning. Wc och handdukstork. Fönster. Klinkergolv med golvvärme(el), vitkaklade väggar med stora plattor. Renoverat år 2007, av försäkringsbolag pga gammal vattenskada.

SOVRUM 1 OCH 2
Båda sovrummen har fönster mot uteplatsen, plats för enkelsäng samt garderober. Ekparkett och målade väggar.

SOVRUM 3
I gaveln på huset ligger ett större sovrum som även har en altandörr till uteplatsen. Hel garderobsvägg och plats för dubbelsäng. Ljus tapet på väggarna och ekparkett på golv. Vitmålad träpanel i tak.

SOVRUM 4
Trevligt sovrum med liggande ljus träpanel på två väggar. Svart trägolv och garderobsvägg med två dubbelgarderober. Fönster på entresidan.

NEDRE PLAN
Via trapp kommer du ner till gillestugan som har en eldstad och två tillbyggda sovrum. Här finns en mindre wc, kallförråd, stor tvättstuga med både dusch och bastu, förrådsutrymmen med utgång till trädgården via en hiss samt ett hobbyrum.

GILLESTUGA
Mysigt sällskapsrum med eldstad(bör testas innan bruk) med värmekassett. Inrett med gråmålad liggande råspont/ljusa väggar samt ekparkettslikande laminat på golv. Rad med mindre fönster på ena sidan.

SOVRUM 5 OCH 6
Två bra sovrum med råspont på ytterväggen, plats för enkelsäng och garderob. Eklaminat på golv. Lätt att ta ner väggarna om ni vill ha en större gillestuga.

WC KÄLLARPLAN
Separat toalett med wc och tvättställ. Svart klinkergolv och väggar målade i vitt på glasfiber.

TVÄTTSTUGA MED DUSCH OCH BASTU
Renoverad 2003, stort med tvättmaskin, inrett med arbetsbänkar, hyllor, skåp och garderober. I tvättstuga finns även en helkaklad dusch och intill duschen finns bastun. Klinkergolv och målat på glasfiberväv på väggarna.

FÖRRÅD
Stora förrådsutrymmen varav ett kan användas som tex matkällare. Mitt i huset finns ett stort utrymme för tex snickarbänk, pingisbord etc. Här har du utgång till trädgård med en transporthiss upp till marknivå. Betonggolv och målade betongväggar.

HOBBYRUM
Under vardagsrummets yta om ca 30 m2 finns hobbyrummet som idag används som gym.Området

Planskiss

Planritning
Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering