Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Ekholmen 10

Norrtälje

3 450 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Bostadsfakta:

Antal rum 5 rum
Boarea 129 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1-plansvilla
Byggnadsår 2019
Uppvärmning Frånluftsvärmepump
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration Krävs ej för denna byggnadstyp
Byggnadssätt
Grundläggning: Torpargrund
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Fastighetsbet. Kaggeboda 8:4

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 33 000 kr/år
varav
Uppvärmning: 17 000 kr
El: 5 000 kr
VA: 5 000 kr
Renhållning: 2 000 kr
Väg, samf.: 1 000 kr
Försäkring: 3 000 kr
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 3370 kr
Taxeringskod 210
Taxeringsvärde 337 000 kr varav mark 337 000 kr
Summa pantbrev 1 800 000 kr
Tomt
Areal: 1523 kvm
Vatten/avlopp Enskilt vatten, borrad brunn. Enskilt avlopp, 3-kammarbrunn med infiltration.
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Norrtälje Frötuna-Björknäs GA:4, Gemensamhetsanläggning: Norrtälje Kaggeboda GA:2, Gemensamhetsanläggning: Norrtälje Kaggeboda GA:4
Förmån: Officialservitut Avlopp, 0188-2019/27.2
Förmån: Officialservitut Väg, 0188-2017/71.3
Last: Officialservitut Väg, 0188-2019/27.1

Nybyggd villa på återvändsgata endast 10 minuter från Norrtälje!

Endast 10 minuter från Norrtälje och längst in på en återvändsgata ligger denna nybyggda enplansvilla om 129 kvm. Tomt på 1523 kvm med gott om plana ytor för lek och spel samt ett ogenerat läge. Huset är fördelat på hall, trivsamt kök och vardagsrum i öppen planlösning samt med utgång till en lämplig plats för altan, altanen hamnar i ett utmärkt västerläge. Från köket finns en tvättstuga/groventré, ett måste för alla barnfamiljer. Huset har fyra sovrum varav master bedroom är utrustat med en klädkammare samt även här, utgång via altandörr. Badrum och gäst-wc är ytterligare en sak som familjer värdesätter högt, så naturligtvis finns det här. I närheten finns mataffär, Vreta Handel, en mycket uppskattad butik som ligger ca 2,5 km från fastigheten. Bredvid Vreta Handel finns även en Pizzeria. Närmast badplats ligger 900 meter från fastigheten och längre in i området finns flera uppskattad badplatser.

Här är det bara att flytta in! Se fram emot en vår där ni rullar fram grillen och njuter av fina dagar och kvällar ute. Här kan barnen lära sig cykla på gatan och kanske hitta lekkamrater i grannhusen. Ett bekvämt, tillgängligt och fräscht boende på landet, men med närhet till Norrtälje stad. Bussar tar dig till Norrtälje från Vreta Handel och med bil tar det ca 10 min.

Välkommen att kontakta Matilda Tengheden eller Linus Thor för mer info!

Hall

Ingång till huset via farstukvist. Direkt när du kliver innanför tröskeln möts du av ett härligt ljusflöde från de stora fönsterpartierna i vardagsrummet. Fint parkettgolv och vitmålade väggar.

Vardagsrum

I anslutning till hallen ligger vardagsrummet, ett mycket hemtrevligt rum med öppen planlösningen till matplats och kök. Fina sociala ytor och utgång till tomten där ni med fördel placerar en altan som i sin tur får ett mycket trivsamt västerläge. Tomten är stora och ligger med ogenerat läge.

Kök

Köket erbjuder en generös storlek med stora arbetsytor och gott om förvaring. Utrymme för matplats för den stora familjen mellan kök och vardagsrum. Vita skåpluckor och bänkskiva i laminat, fönster ovanför diskhon och vitt kakel ovanför arbetsytorna. Maskinell utrustning i form av kyl, frys, diskmaskin, spisfläkt samt inbyggd ugn och micro. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Tvättstuga

Via köket nås tvättstugan. Tvättstugan nås även via separat ingång från trädgården. Bra storlek med för tvättmaskin, torktumlare, tvättho och luftvärmepump. Förvaring finns i en inbyggd garderob. Svartmelerad våtrumsmatta på golv och vitmålade väggar.

Sovrum 1

Det första sovrummet har plats för dubbelsäng och egen klädkammare. Mycket uppskattad planlösning med fönster från två väderstreck. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Sovrum 2

Även det andra sovrummet har plats för dubbelsäng. Även detta rum har fönster från två st väderstreck vilket bidrar till ett trevligt ljus i rummet. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Sovrum 3 & 4

Det tredje och fjärde sovrummet passar utmärkt som barnrum alternativt kontor. Fint parkettgolv och vitmålade väggar.

Badrum

Stort badrum med svartmelerad våtrumsmatta på golv och vita våtrumsskivor på väggen. Praktiskt vädringsfönster som också bidrar med ett trevligt ljus i rummet. Idag är badrummet utrustat med badkar, wc, handfat med kommod och spegelskåp med spotlights. Även linneskåp. Infällda spotlights i tak.

WC

Mindre toalett med våtrumsmatta på golv och vitmålade väggar. Wc och handfat.

Området

Ett mycket trivsamt område endast 10 minuter från Norrtälje. I området finns flera badplatser och goda fiskemöjligheter.

Närservice

Vreta Handel är en mycket uppskattad matbutik. Här finns även en pizzeria.

Kommunikation

Buss från Vreta Handel som tar dig till Norrtälje Busstation.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering