Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Fältgatan 10 A

Norrahammar

2 095 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Bostadsfakta:

Antal rum 5 rum varav 3 - 4 sovrum
Boarea + Biarea 118 kvm + 27 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1½-plansvilla med källare
Byggnadsår 1925
Uppvärmning Luft/vatten-värmepump
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 30 december 2017
Energiklass: E
Energiprestanda: 90 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare
Stomme: Trä
Fasad: Träpanel
Fönster: 3-glas & 2-glas
Tak: Betongpannor
Övrigt Huset är anslutet till fiber.
Fastighetsbet. Lilla Åsa 3:258

Övriga byggnader

På tomten finns en friliggande förrådsbyggnad.
I anslutning till huvudbyggnaden finns ett uterum som uppfördes för mer än 10 år sedan, detta saknar bygglov.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 29 090 kr/år
varav
El: 15 982 kr (12700 kWh)
VA: 4 985 kr
Renhållning: 2 425 kr
Försäkring: 5 698 kr
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8049 kr
Kommentar I kostnaden för el ingår både hushållsel och uppvärmningskostnad. Utöver driftskostnaderna för huset tillkommer årlig fastighetsavgift på 8049 kr (taxeringsår 2018)
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 1 577 000 kr varav mark 575 000 kr
Summa pantbrev 2 040 000 kr
Tomt
Areal: 1184 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Avtalsservitut D-2015-00597830:1
Förmån: Officialservitut Väg, 06-NHJ-156.2
Last: Avtalsservitut: Optokabel, D201500597830:1.1
Last: Officialservitut Va Elledning, 06-NHJ-156.1

Charmigt trähus med naturen som granne!

Naturnära läge är ett vanligt önskemål när det kommer till husköp, vilket medför att uttrycket ibland används lite väl lättvindigt. Här på Fältgatan 10A stämmer dock begreppet utmärkt, där trädgården har sin ände tar naturen vid vilket förutom känslan av en oändlig tomt dessutom ger dig både insynsskydd och avskildhet. Ett ostört läge är något som du kommer uppskatta än mer när det lagom till sommaren blir dags att ta ett dopp i poolen.

Huset, som har sina anor i tidigt 1900-tal, har en charmig karaktär med stående träpanel och ett kyrkfönster modell större som blir en vacker utsmyckning till övre plan. Väl inne så finns en fin fördelning mellan de sociala ytorna på nedre plan och de privata en trappa upp. På entréplan finns kök, wc samt vardagsrum. Det inglasade uterummet binder ihop uteplatsen med vardagsrummet på ett trivsamt sätt och kommer väl till pass som extrayta när det blir dags att bjuda hem hela släkten. På övre plan finns tre sovrum samt ett generöst badrum med tvättavdelning.

Här bor du mitt i villaidyllen med närhet till alla tänkbara bekvämligheter i centrala Norrahammar. Förutom grönskan bakom huset finns fina promenadstråk i närliggande grönområden. Åsavallen når du på ett par minuters promenad, likaså Åsabadet vid Sörsjön. För längre resor går bussen från närliggande station och tar dig hela vägen till centrala Jönköping.

Välkommen på visning!
NEDRE PLAN

HALL
I hallen hängs ytterkläderna av direkt till vänster. Plats finns för mindre hallmöbel med förvaring eller sittmöjlighet. Förvaringsutrymme i rymlig garderob. På golvet ligger ljus klinker som kombineras med tapetserade väggar och bröstpanel i vitt trä.

WC
Från hallen nås wc, utrustad med wc och tvättställ. På golvet ligger beige klinker och väggarna är vitkaklade.

KÖK
Rakt fram i hallen nås bostadens kök. Utrustat med kyl, diskmaskin, fläkt, spishäll samt ugn. Luckorna är träfärgade och kombineras med grå arbetsbänkar och beige kakel. Matplats för 4-5 sittande gäster. På golvet ligger beige klinker och detta kombineras med ljusa väggar med träpanel som snyggt bryts av med den framtagna murstocken klädd i dekortegel.

MATRUM
I anslutning till köket ligger det rymliga matrummet som utan bekymmer rymmer 8-10 sittande gäster. Vitt golv kombineras med ljusa väggar, även här med den frambrutna murstocken klädd i dekortegel. Härifrån nås bostadens inglasade uterum.

VARDAGSRUM
Matrum och vardagsrum binds samman på ett trivsamt sätt. Här finns plats för större soffgrupp med tillhörande möblemang. Vitt golv kombineras med ljusa väggar och en mörkare fondvägg.

UTERUM
I uterummet finns gott om plats för utemöblemang. Fönster i tre väderstreck ger ett fint ljusflöde.

ÖVRE PLAN

BADRUM
Badrummets finaste detalj är definitivt det stora fönstret! Utrustat med dusch, badkar, tvättställ med förvaring, spegelskåp med förvaring samt wc. Separat tvätthörna med tvättmaskin och torktumlare. Fin belysning från infällda spotlights. På golvet ligger klinkers med golvvärme och väggarna är kaklade.

SOVRUM 1
Här finns plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang. Förvaring i kattvind. Golvet är vitt och kombineras med ljusa väggar.

SOVRUM 2
Här finns plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang. Fin detalj i fransk balkong. Gott om förvaring i klädkammare. Vitt golv kombineras med ljusa väggar.

SOVRUM 3
Här finns plats för säng med tillhörande möblemang. Tapetserade väggar kombineras med vitt golv.

KÄLLARPLAN
I källaren finns gott om förvaringsmöjligheter i olika förråd och matkällare. Här finns även en grovéntre till huset. Mycket utvecklingspotential till extra rum, delar av källaren är outgrävd vilket skapar möjlighet till att ytterligare bygga på ytorna.

UTEPLATS
Från uterummet sträcker sig en generös uteplats i två nivåer. På den högre nivån finns en rund pool som kommer väl till pass under sommarens soliga dagar. Helt klart den naturliga samlingsplatsen under sommarhalvåret!

Området

Norrahammar är sedan 1971 en kommundel i Jönköpings kommun vars bebyggelse ingår i tätorten Jönköping, belägen cirka 9 km sydväst om Jönköpings centrum. Förskolor, två stycken låg-mellanstadieskolor samt högstadieskola finns. Flera idrottsföreningar med Norrahammar som bas.

Närservice

I Norrahammars centrum finns vårdcentral, tandläkare, livsmedelsbutik samt pizzeria.

Kommunikation

Norrahammar trafikeras av Jönköpings stadsbusslinjer 27 och 28, samt länståg (Krösatågen).

Planskiss

Planritning
Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering