Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Stensötagatan 2

Hällbacken Luleå

4 795 000 kr

Se alla bilder


Visning

Extrainsatt förhandsvisning! Tidsbokad visning!

Söndag 20/10 12.00-13.00

Bostadsfakta:

Antal rum 6 rum varav 4 sovrum
Boarea 168,7 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1 ¾-plansvilla, Fiskarhedenvilla modell Måsen
Byggnadsår 2018
Uppvärmning Luftvärmepump/luft-luftvärmepump i garage
Ventilation Mekanisk frånluft med friskluftsintag
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä, liggande enkelfas
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor, tegelröd
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt Fri från fastighetsavgift till och med december 2032.
Fastighetsbet. Björsbyn 1:337

Övriga byggnader

På tomten finns det även ett enkelgarage på ca 36 m² som värms upp via en luft-luftvärmepump med fjärrstyrd garageport, samt en vidbyggd carport med rejäl port för att kunna rymma exempelvis husbil eller båt. Rejäl takhöjd på 2,9 meter.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 36 751 kr/år
varav
El: 22 591 kr (18528 kWh)
VA: 7 660 kr
Renhållning: 3 000 kr
Försäkring: 3 500 kr
Beräknat antal pers: 2
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 4670 kr
Kommentar Driftskostnad för renhållning är fördelat på 810 kr/år för grundavgift, 1 710 kr/år för brännbart 370 liter med tömning varannan vecka och 480 kr/år för matavfall 140 liter med tömning varannan vecka. Driftskostnad för el är fördelat på 11 380 kr/år för elnät och 11 211 kr/år för elhandel. Driftskostnad för försäkring är schablonberäknad.
Taxeringskod 210
Taxeringsvärde 467 000 kr varav mark 467 000 kr
Summa pantbrev 4 050 000 kr
Tomt
Areal: 1081 kvm
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Vackert drömhus där allt är välplanerat in i minsta detalj!

- Otroligt välbyggd Fiskarhedenvillan
- Tidlösa och påkostade materialval
- Maffigt ryggåstak med runt fönster
- Förhöjt väggliv som ger en härlig känsla av rymd
- Stort enkelgarage med vidbyggd carport och generös takhöjd
Drömmer du om att flytta in i ett nybyggt hem? Vi presenterar stolt denna välbyggda och vackra Fiskarhedenvillan belägen på populära Hällbacken, välplanerad in i minsta detalj och med höga krav på materialval och estetik. Ett perfekt boende för den kräsne familjen som söker efter en rymlig bostad i ett barnvänligt område.

Huset erbjuder fantastiska och genomtänkta ytor om totalt ca 169 m². På entréplan möts du av en inbjudande och välkomnande hall med tillhörande kapprum med praktisk skjutdörrsgarderob. Vackert kök i lantlig stil med påkostad inredning från Ballingslöv och massiv bänkskiva av gråoljad ek. En praktisk köksö som fint skärmar av köket från matplatsen och blir en naturlig samlingsplats. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys i full höjd, förstorad induktionshäll, ugn, inbyggd mikrovågsugn, exklusiv inbyggd kaffemaskin samt en diskmaskin. I direkt anslutning från köket finns den generösa matplatsen med utgång till den trädäckade altanen som ligger i ett perfekt solläge. Vardagsrum med fint ryggåstak som är av vitmålad och borstad slätspont samt ett högt sittande fönster uppe i gavelspetsen som ger rummet både härlig karaktär och en känsla av rymd. Vardagsrummet har även en täljstenskamin som höjer både värmen och mysfaktorn lagom till den stundande vintern. Det finns totalt fyra sovrum, varav det ena har ingång till en egen walk-in-closet. Vägglivet på huset är förhöjt vilket ger övre plan en härlig känsla av rymd och takkupan ger full takhöjd. Två eleganta och stilrena badrum, ett på vardera plan, med kaklade väggar och klinkergolv i italiensk granitkeramik som påminner om natursten. Kombinerad tvättstuga och groventré mot garage med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk med tvättho och garderob.

Den friköpta hörntomten på 1 081 m² har ett högt och fint läge. Det finns tjusiga sten- och grussättningar och det enda som egentligen saknas är en grönskande gräsmatta om man drömmer om det. På tomten finns det även ett enkelgarage samt en carport som rymmer exempelvis en husbil eller båt, båda med en rejäl takhöjd på 2,9 meter.

På Hällbacken bor du barnvänligt och endast ett stenkast från naturen. I området finns Hällbackens förskola för de mindre barnen och för de lite större finns skola upp till årskurs 9 på Björkskatan. På Björkskatan finns det även mataffär, idrottsplats, restaurang, vårdcentral och apotek. Ormbergets friluftsområde ligger i närheten med både elljusspår och slalombacke.

Vad mer kan man önska sig? Välkommen att boka in dig på visning!
I huset ligger ett snyggt enhetligt och enstavigt parkettgolv från Kährs, lackat i en klassisk vitmatt nyans som behåller ekens naturliga färgvariationer. Samtliga innerdörrar och skjutdörrar är vita och massiva och det finns mysiga fönsterspots med behagligt ljus i alla fönster. Den tjusiga trappen som leder dig upp till övre plan är vitmålad och planstegen och handledaren är av laserad ek, det finns dimbar belysning på vartannat steg och trappen i helhet är en fin inredningsdetalj i huset. Trappen är även inbyggd vilket innebär att du får ett fint förvaringsutrymme undertill. Det är vattenburen golvvärme på hela nedre plan och vattenburna radiatorer på övre plan, förutom i badrummet som även det har golvvärme (eldriven).

HALL

Välkommen in till denna inbjudande och generösa entréhall. Snygg yterdörr i grå nyans med dekorlistad insida. Vitt tak, ljusa väggar målade i nyansen ljus antikgrå och klingergolv med stora, fina plattor i levande antracit. Här finns plats för hatthylla och annat möblemang. Lite längre in finns en praktiskt skjutdörrsgarderob med ELFA-system.

KÖK

Vackert kök i lantlig stil med påkostad inredning från Ballingslöv. Rymligt med gott om både över- och underskåp. Inredningen går i vitt och det finns ett vitt klassiskt kakel ovanför den massiva bänkskivan av gråoljad ek. Vitt tak, vita målade väggar och snyggt parkettgolv. Den maskinella utrustningen består av en förstorad induktionshäll (Siemens), köksfläkt (Thermex), rostfri kyl och frys i fullhöjd, integrerad diskmaskin, inbyggd mikrovågsugn, exklusiv inbyggd kaffemaskin (Siemens) samt diskho nedanför trevligt fönster som vetter ut mot gatan. I direkt anslutning finns matplatsen som rymmer bord och stolar för många gäster. Här finns också utgången till den trädäckade altanen som ligger väldigt bra till både sol- och vindmässigt.

VARDAGSRUM

Vardagsrum med fint ryggåstak och ett högt sittande runt fönster uppe i gavelspetsen som ger rummet både härlig karaktär och en känsla av rymd. Ryggåstaket är av vitmålad och borstad slätspont och ger en modern och hemtrevlig upplevelse av rummet. Väggarna är målade i nyansen ljus antikgrå och snyggt parkettgolv. Braskamin i täljsten (Contura) placerad med ryggen mot trappan för att nyttja värmen maximalt, även på övre plan.

SOVRUM

Sovrum på nedre plan med vitt tak, målade väggar i nyansen soft mint och snyggt parkettgolv. Praktiskt garderobsvägg med skjutdörrar med ELFA-system.

BADRUM

Stilrent och lyxigt badrum med vitt tak, vita kaklade väggar med fint förskjuten sättning och klinkergolv av plattor i granitkeramik som påminner om natursten. Badrummet är utrustat med WC, dusch med glasväggar, handfat med kommod (Hafa) och spegel med funktionell belysning och praktisk hylla för avställning.

TVÄTTSTUGA

Rymlig tvättstuga med vitt tak, målade väggar i nyansen ljusgrått, mosaik och svart klinkergolv. Tvättmaskin och torktumlare i pelare (Siemens) med fin arbetsbänk och tvättho. Groventré med anslutning till uppfart. Här finns även luftvärmepumpen samt en garderob.

ALLRUM

Allrum på övre plan med full takhöjd till takkupan. Vitt tak, målade väggar i nyansen ljus antikgrå och snyggt parkettgolv.

BADRUM

Elegant badrum på övre plan med vitt tak, vita kaklade väggar med fint förskjuten sättning och klinkergolv av plattor i granitkeramik som påminner om natursten. Badrummet är utrustat med WC, dusch med glasväggar, badkar, handfat med kommod (Hafa) och spegel med funktionell belysning och praktisk hylla för avställning. Fint ljusinsläpp genom takfönster.

SOVRUM

På övre plan finns det 3 st sovrum. Två mindre sovrum med vitt tak, målade väggar i nyansen gräddvit och snyggt parkettgolv. Ett större sovrum med vitt tak, målade väggar i nyansen soft mint och snyggt parkettgolv, här finns också ingång till en walk-in-closet.

Området

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering