Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Lostigen 28

Hertsön Luleå

2 295 000 kr

Se alla bilder

Besiktigad!

DontShowBidding

3

Bostadsfakta:

Antal rum 5 rum varav 4 sovrum
Boarea + Biarea 145 kvm + 27 kvm
Taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp Kedjehus med 2-plan
Byggnadsår 1972
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 29 september 2014
Energiklass: E
Energiprestanda: 190 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Träfasad (2017)
Fönster: 3-glas
Tak: Plåt
Övrigt 2019 - Elcentral
2019 - Balkongdörr
2017 - Fasadbyte, rasskydd, hängrännor, stuprör, fasadbelysning samt inbyggda spotlights under tak på carport
2017 - Balkong
2016 - Fönster mot framsida
2015 - Fiber
2015 - Renovering av kök
2015 - Helglasade pardörrar som tar dig från köket ut till altanen
Fastighetsbet. Hertsön 11:187

Övriga byggnader

På husets baksida finns ett mindre redskapsförråd.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 39 513 kr/år
varav
Uppvärmning: 17 440 kr
El: 7 240 kr
VA: 9 320 kr
Renhållning: 2 013 kr
Försäkring: 3 500 kr
Beräknat antal pers: 1
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8349 kr
Kommentar Kommentar: Driftskostnad för el är fördelat på 4 379 kr för elnät och 2 861 kr för elhandel. Driftskostnad för renhållning är fördelat på 810 kr för grundavgift villa, 878 kr för brännbart 190 liter med tömning varannan vecka och 325 kr matavfall 140 liter med tömning varannan vecka (2 samgår). Kostnad för försäkring är schablonberäknad.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 1 172 000 kr varav mark 297 000 kr
Summa pantbrev 1 654 750 kr
Tomt
Areal: 292 kvm
Tomträttavgäld 6 483 kr/år
Löptid 2022-04-30
Tomtbeskrivning Trädgårdstomt med gräsmatta, syrénträd, buskar och rabarber.
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Luleå Hertsön GA:66
Last: Ledningsrätt Fjärrvärme, 25-F1994-592.1

Smakfullt och modernt kedjehus på Hertsön!

- Renoverat kök från 2016
- Helglasade pardörrar som tar dig ut till altanen
- Ny fasad från 2017, målad med järnvitriol
- Fjärrvärme & fiber
- Barnvänligt och populärt område
Med ett trevligt solläge på Lostigen väntar detta smakfullt renoverade kedjehus på ny ägare. Ett perfekt boende för familjen som letar efter ett prisvärt boende endast ca 5 km från centrum. På entréplan finns ett stort och inbjudande kök med smarta detaljer som exempelvis rymlig integrerad kyllåda och bänkskiva med extra djup - perfekt inför det stundande julbaket! Det finns utrymme för rejäl matplats och fina helglasade dubbeldörrar som leder dig ut till den trädäckade altanen. Vardagsrummet är lagom i storlek, det finns ett sovrum i väldigt generös storlek med utgång till husets baksida, rymligt förråd/klädkammare samt tvättstuga. På övre plan finns det tre sovrum varav det ena disponeras som en walk-in-closet samt ett badrum med både badkar och dusch.

Det finns även vidbyggt varmgarage med carport, fjärrvärme och fiber!

På Hertsön finns för- och grundskolor, bibliotek och hälsocentral. Hertsö Idrottsplats erbjuder tre fotbollsplaner och tennisplan, vintertid finns ishockeyrink. Vid koloniträdgårdarna finns Hertsö Miljögård som är ett mysigt utflyktsmål dit man kan ta med sig eget fika då dom har placerat ut bord och bänkar utomhus. Hertsöträsket ligger i nära anslutning till bostadsområdet och där har Luleå kommun de senaste åren planterat in både röding och regnbågslax, men det finns också aborre och gädda att hämta (Fiskekort kostar 100 kr/dygn och omfattar max tre ädelfiskar per kort). Vid sjön finns strövstigar samt stugor, vindskydd och rastplatser.

Villan är besiktigad av Anticimex och kommer av säljaren att försäkras mot dolda fel.

Varmt välkommen på visning!

HALL

Trivsam entréhall med vitmålat trätak, vita väggar och klinkergolv med eldriven golvvärme. Praktisk garderob med spegeldörrar. Snygg vit ytterdörr med fönster som släpper in ett fint ljus i rummet. Här finns också ett charmigt antikt fönster mellan hall och kök.

KÖK MED MATPLATS

Stilrent kök med påkostad vit köksinredning med grå detaljer från Epoq. Rymligt med gott om både över- och underskåp. Den stenliknande bänkskivan av laminat från Marbodal bjuder på ett 70 cm djup istället för standardmått, vilket ger gott om utrymme för både förvaring och arbetsytor. Den maskinella utrustningen består av integrerad induktionshäll (Asko), ugn (Asko), integrerad fläkt i överskåp som viks ut vid användning, smart integrerad kyllåda (Norcool), integrerad diskmaskin, diskoho, blandare i industristil med avspolningsfunktion (Mora). Vitmålat trätak, vita väggar och Pergogolv i grå nyans med vattenburen golvvärme. I direkt anslutning finns matplatsen som rymmer bord och stolar för många gäster. Via eleganta pardörrar av glas tar man sig vidare ut till den trädäckade altanen som ligger väldigt bra till både sol- och vindmässigt.

VARDAGSRUM

Vardagsrum i bra storlek med vitmålat trätak, vita väggar och Pergogolv i grå nyans.

SOVRUM

I anslutning från hallen finns ingång till detta sovrum i mycket generös storlek. Vitmålat trätak, vita väggar och Pergogolv i grå nyans. Här finns även en utgång till husets baksida med fin gräsmatta.

KLÄDKAMMARE/FÖRRÅD

I anslutning från hallen finns en rymlig klädkammare/förråd med vitt tak, vita väggar och Pergogolv i grå nyans. Utrymmet är inrett med hyllplan som enkelt går att flytta om efter eget behov och tycke. Här finns även frys (Samsung).

TVÄTTSTUGA

Tvättstuga med vitt tak, vita väggar med fondvägg i ljusblå nyans och vitmålat betonggolv. Här finns gott om skåp och fina arbetsytor, tvättmaskin (2015), torktumlare (2015), tvättho, kombinerad kyl/frys. Tvättstugan renoverades med ny inredning 2018.

ÖVRE HALL

Övre hall med vitmålat trätak, vita väggar och Pergogolv i grå nyans. Trappen är i fint obehandlat trä på ovansidan som är målad i vitt på undersidan samt ledstång i nyansen björk.

SOVRUM

Sovrum 2 är ljust och trivsamt med vitmålat trätak, väggar i grå/beige nyans och Pergogolv i grå nyans. Utgång till balkong som vetter mot husets framsida. Sovrum 3 med vitmålat trätak, vita väggar och Pergogolv i grå nyans. Sovrum 4 som idag används som en "Walk-in closet" med vitmålat trätak, vita väggar och Pergogolv i grå nyans. Smart och rymligt hyllsystem från IKEA.

BADRUM

Badrum med vitmålat trätak, ljusa våtrumsväggar och ljus våtrumsmatta med sten imitation. WC, handfat med kommod, spegelskåp (2019), högskåp, badkar och dusch.

Området

Hertsön ligger ca 5 kilometer öster om Luleå centrum och är Luleås största bostadsområde utanför centrumkärnan. Hertsön består av delområdena; Hertsökullar, Hertsöcentrum, Hertsölund, Hertsöängar och Kalvholmen. Centrumdelen erbjuder livsmedelsbutik, restauranger, frisör, gym och kiosk. På Hertsön finns för- och grundskolor, Luleå ridklubb, bibliotek och hälsocentral. Hertsö Idrottsplats erbjuder tre fotbollsplaner och tennisplan, vintertid finns ishockeyrink. Det finns också en discgolfbana med 9 hål. Vid koloniträdgårdarna finns Hertsö Miljögård som är ett mysigt utflyktsmål dit man kan ta med sig eget fika då dom har placerat ut bord och bänkar utomhus. Här i närheten finns även en bagarstuga som man kan hyra. Hertsöträsket ligger i nära anslutning till bostadsområdet och där har Luleå kommun de senaste åren planterat in både röding och regnbågslax, men det finns också aborre och gädda att hämta (Fiskekort kostar 100 kr/dygn och omfattar max tre ädelfiskar per kort). Vid sjön finns strövstigar samt stugor, vindskydd och rastplatser. Under sommartid finns det fina badplatser i Hagaviken och Lövskär och under vintertid härliga skoterleder inte långt från huset och även en skoterstuga som blir ett trevligt utflyktsmål för korvgrillning. För skidentusiasten finns det anslutningsspår till Ormbergets välpreppade skidspår via Lerbäcken.

Kommunikation

Busslinjerna som trafikerar Hertsön är nr 1, 5 och 9.

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter