Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Dalbergavägen 39A

Kullavik

9 500 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

5

Bostadsfakta:

Antal rum 7 rum varav 5 sovrum
Boarea 176 kvm
ritningsuppmätn norm SS 021053

Byggnad

Byggnadstyp 2-plansvilla
Byggnadsår 2019
Uppvärmning Bergvärme, Bosch bergvärmepump, termostatstyrd vattenburen värme
Ventilation Mekanisk frånluft
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta på 30 cm markisolering
Stomme: Trä
Fasad: Kebony, miljöcertifierad träpanel
Fönster: 3-glas, SP fönster
Bjälklag: Trä
Tak: Plåttak, Ruukki
Utv. plåtarbete: Aluminium
Övrigt Balkong i sydväst på ca 11 kvm. Träaltan utanför kök och Master, totalt ca 70 kvm.
Fastighetsbet. Kyvik 3:124

Övriga byggnader

Carport på ca 42 kvm.
Möjlighet till garage.

Allmänt om fastigheten

Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8049 kr
Kommentar I och med nyproduktion har man endast gjort en bräkning av driftskostnaden, ca 15000 kwh/år
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 3 671 000 kr varav mark 2 148 000 kr
Summa pantbrev 4 972 000 kr
Tomt
Areal: 798 kvm
Typ: Trädgårdstomt, plan gräsmatta
Tomtbeskrivning Det kommer att anläggas en gräsmatta, byggas en altan, stenläggas en entrégång, asfalteras en uppfart samt byggas en carport på tomten. Det uppgivna taxeringsvärdet avser fastigheten innan avstyckning. Nytt taxeringsvärde kommer.
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp. Avgifter erlagda.
Samfällighet/GA Andel i samfällighet/GA: Kyvik GA:16

Kullavik - Nyproduktion
Med kort promenadavstånd från havet, i populära Kullavik, kommer denna påkostade 2 plansvilla på 210 kvm golvyta (176 kvm boyta) att uppföras under 2019. I köpeskilingen ingår, förutom genomtänkta och påkostade materialval, en carport på ca 42 kvm, en träaltan, stenlagd entrégång, gräsmatta samt asfalterad uppfart.

Man tänker underhållsfritt och man tänker miljö när man bygger och väljer bl a en både modern, gedigen, snygg KEBONY-fasad. Denna fasad är en miljöcertifierad träpanel som antar en silvergrå ton. Aluminiumfönstren, plåttaket och övriga plåtdetaljer är i mörkgrått. Fönster från SP, ett svenskt kvalitetsfönster med aluminium utvändigt och trä invändigt. Belysning styr man inifrån via PLEJD-appen och man styr BOSCH bergvärmepump genom mobil fjärrstyrning. Husen kommer att värmas med steglös bergvärmepump med fjärrstyrning och vattenburen, individuellt styrd golvvärme i hela huset. Samtliga golv är i ekplank parkett (Rappgo Nordic ek naturvaxad), förutom klinker i våtutrymmen.
Bifogat finns bilagor med mer detaljerad information om samtliga materialval.
Byggherre är Exli AB, ett lokalt företag. Kända för sina arkitekritade och påkostade, välbyggda villor. Gå gärna in på deras hemsida www.exli.se och läs mer.

Kullavik med närhet till havet!

Med kort promenadavstånd från havet, i populära Kullavik, kommer denna påkostade 2 plansvilla på 210 kvm golvyta (176 kvm boyta) att uppföras under 2019. I köpeskilingen ingår, förutom genomtänkta och påkostade materialval, en carport på ca 42 kvm, en träaltan, stenlagd entrégång, gräsmatta samt asfalterad uppfart.

Man tänker underhållsfritt och man tänker miljö när man bygger och väljer bl a en både modern, gedigen, snygg KEBONY-fasad. Denna fasad är en miljöcertifierad träpanel som antar en silvergrå ton. Aluminiumfönstren, plåttaket och övriga plåtdetaljer är i mörkgrått. Fönster från SP, ett svenskt kvalitetsfönster med aluminium utvändigt och trä invändigt. Belysning styr man inifrån via PLEJD-appen och man styr BOSCH bergvärmepump genom mobil fjärrstyrning. Husen kommer att värmas med steglös bergvärmepump med fjärrstyrning och vattenburen, individuellt styrd golvvärme i hela huset. Samtliga golv är i ekplank parkett (Rappgo Nordic ek naturvaxad), förutom klinker i våtutrymmen. Bifogat finns bilagor med mer detaljerad information om samtliga materialval.


Boytan på 176 kvm kommer efter byggnation att fördela sig enligt nedan;

ENTRÉPLAN

HALL med grå klinker (60x60) vid entrén, därefter ekplank parkett. Vitmålade väggar och tak. Led spottar i tak vid entrén.
Till höger TVÄTTSTUGA med samma val av grå klinker (60x60). Vitmålade väggar och tak samt led spottar i taket. Tvättmaskin, torktumlare och en praktisk arbetsbänk. Fönster i norr. Från tvättstugan kliver du ut i Carporten (Garage som tillval).
Till vänster en GÄSTWC med wc, handfat och fönster i norr.

Rakt fram och du är inne i VARDAGSRUMMET med ekplank parkett och vitmålade väggar och tak. Vardagsrummet har dels fönster i öster dels ljusinsläpp från den öppna köksdelen med fönster i väster.
KÖK från HTH. BORA kombinerad induktionshäll och köksfläkt. Kyl, frys, kombiugn med micro och diskmaskin är integrerade och är från AEG. Se separat bilaga med mer detaljerad info. Från köket kliver du ut på träaltan i sydväst.

MASTER SOVRUM med fönster både i söder och i väster samt utgång till altan i sydväst. Sovrummet har ett eget BADRUM med kakel och klinker och led spottar i taket. Grå kommodskåp med spegelskåp samt vit kommod (Ifö Sense ). Glasväggar i dusch, Tapwell Takduschpaket och vägghängd wc, läs mer i bifogat. infoblad. Sovrummet har även en egen KLÄDKAMMARE (6,3 kvm) med samma ekplank parkett som övriga huset och vitmålade väggar och tak.


ÖVERVÅNING

Ett stort och ljust ALLRUM (30 kvm) med balkong på ca 11 kvm med sydväst.

BADRUM med kakel och klinker samt led spottar i tak. Grå kommodskåp med spegelskåp samt vit kommod (Ifö Sense). Glasväggar i dusch, Tapwell Takduschpaket och vägghängd wc, läs mer i bifogat. infoblad.
Fyra SOVRUM ekplank parkett och vitmålade väggar och tak.

Kontakta mäklaren för mer information.

Byggherre är Exli AB, ett lokalt företag. Kända för sina arkitekritade och påkostade, välbyggda villor. Gå gärna in på deras hemsida www.exli.se och läs mer.

Området

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering