Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Thunbergsgatan 54

Hammarbyhöjden Johanneshov

9 995 000 kr

Se alla bilder


Visning

Öppen visning välkommen!

Söndag 24/3 12.00-12.45

Bostadsfakta:

Antal rum 5 rum varav 3 - 4 sovrum
Boarea 159 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 3-plans radhus
Byggnadsår 2019
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk, FTX
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Betong / Sundolitt
Fasad: Puts och trä
Fönster: 3-glas och 2-glas
Bjälklag: Betong och trä
Tak: Plåt
Fastighetsbet. Hjulspindeln 8

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 35 600 kr/år
varav
Uppvärmning: 20 000 kr
El: 5 000 kr
Renhållning: 2 800 kr
Väg, samf.: 7 800 kr
Beräknat antal pers: 4
Kommentar Vattenförbrukning ingår i gemensamhetsanläggningen. Uppgifterna är uppskattade och baserar sig på energimyndighets beräkningar för fjärrvärme (ca 20 000 kWh/år) och hushållsel (ca 5000 kWh/år). per kWh. www.stockholmexergi.se. www.stockholmvattenochavfall.se Ovanstående kostnader är preliminära och inga verkliga uppgifter har gått att få fram då huset ej varit bebott. Driftskostnader är individuella och baserar sig på förbrukning och avtal. Kostnad för hemförsäkring tillkommer.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 7 732 000 kr varav mark 3 972 000 kr
Summa pantbrev 3 000 000 kr
Tomt
Areal: 171 kvm
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Samfällighet/GA Prel. beskrivning av GA1 och GA 2

-Vattenledningar, fram till och med undervattenmätaren i varje deltagande fastighets bostadshus samt brunn. Undervattenmätare, placerade inne i varje deltagande fastighets bostadshus.
-Spill-, dagvatten- och dräneringsledningar, fram till och med spolbrunnarna, ledningarna efter spolbrunnarna är enskilda och tillhör respektive fastighet.
-Tillsyns-, dagvattenbrunnar.
-Grönyta vid hus 1. Ansvaret inkluderar drift och skötsel såväl sommar som vinter.
-Stödmur inkl. plantering.
-Tomrör och fiber för IT, TV mm från undercentralen till alla deltagande fastigheters tekniknisch.
- I anläggningen ingår i övrigt anordningar och installationer erforderliga för anläggningens avsedda funktion.

GA2. Stödmur inklusive plantering.
Lättskött och nybyggt radhus med spännande arkitektur, ett strålande ljusinsläpp samt två terrasser. Äganderätt på friköpt tomt vilket innebär att du själv äger huset med lagfart. Radhuset är välplanerat och fördelat på tre våningsplan där varje plan har sitt eget syfte. Entréplan med kök och sällskapsytor, övre plan med tre sovrum och souterrängplan med allrum och separat tvättstuga. Gott om förvaring i huset samt två utvändiga förråd om totalt cirka 20 kvm. Dessutom finns en carport. Genomgående hög standard och påkostade materialval. Allt är genomtänkt in i minsta detalj och kvadratmetrarna är maximalt utnyttjade. Här är det lätt att leva och bo!
FRIKÖPT RADHUS

4 MIN FRÅN SÖDER

CARPORT

20 KVM FÖRRÅDSUTRYMMEN

3-4 SOVRUM

2 TERRASSER

Lättskött och nybyggt radhus med spännande arkitektur, ett strålande ljusinsläpp samt två terrasser. Radhuset är välplanerat och fördelat på tre våningsplan där varje plan har sitt eget syfte. Entréplan med kök och sällskapsytor, övre plan med tre sovrum och souterrängplan med allrum och separat tvättstuga. Gott om förvaring i huset samt två utvändiga förråd om totalt cirka 20 kvm. Dessutom finns en carport. Genomgående hög standard och påkostade materialval. Allt är genomtänkt in i minsta detalj och kvadratmetrarna är maximalt utnyttjade. Här är det lätt att leva och bo!
Radhuset ägs med äganderätt på friköpt tomt vilket innebär att du själv äger huset med lagfart. Du kan självständigt förfoga över huset genom att överlåta, pantsätta och hyra ut den. Det finns ingen förening att ta hänsyn till vad gäller renoveringar, andrahandsuthyrning eller överlåtelse. Viktigast av allt är du tar endast tar hand om dina egna driftskostnader. Det finns inga gemensamma stora lån som i en bostadsrättsförening som du måste betala för. Du har bara dina egna lån att ta ansvar för.
Hammarbyhöjden är en perfekt stadsdel för dig som vill bo i hus utan att göra
avkall på ett bekvämt avstånd till city. Radhuset ligger några minuter från både naturens lugn och storstadens puls med kulturliv och restaurangutbud. Här bor du på kort promenadavstånd till Hammarbyhöjdens och Skärmarbrinks tunnelbanestation.

ENTRÉPLAN

HALL
Ljust klinkergolv med vattenburen golvvärme. Spotlights i tak med dimmer. Skjutdörrsgarderob i spegelglas med ram i aluminium.

BADRUM 1
Ljust klinkergolv och helkaklade väggar. WC, tvättkommod (Vedum) och spegel från Vedum med vit hylla, belysning och eluttag. Duschvägg, handdukstork, spegel. Infällda spotlights i tak. Vattenburen golvvärme.

KÖK
Vitt kök från Vedum med goda arbetsytor. Bänkskiva i vit laminat med rak kantlist. Underlimmad diskho från Intra. Köksblandare från Tapwell. Stänkskydd vitt blankt kakel, ca 30x50 cm med stående sättning. Bänkbelysning i LED under väggskåp. Induktionshäll, utdragbar fläkt i rostfritt. Kyl, frys, inbyggnadsugn och mikrovågsugn i rostfritt utförande, helintegrerad diskmaskin. Spotlights i tak med dimmer. Rymlig matplats samt fönster i två väderstreck. Mattlackad ekparkett från Kährs. Vattenburen golvvärme.

VARDAGSRUM
Ljust och lättmöblerat vardagsrum med vita väggar och mattlackad ekparkett från Kährs med vattenburen golvvärme. Fönster i två väderstreck.

ÖVRE PLAN

HALL
Ekparkettgolv med vattenburen golvvärme. Ingång till rymlig klädkammare. Utgång till stor terrass. Hallen samt två av sovrummen har en takhöjd på upp till tre meter.

TERRASS 1
Härlig soldränkt terrass om 15 kvm som nås både från övre hall samt det stora sovrummet. Glasat räcke ger ett luftigt och stilrent uttryck.

SOVRUM 1
Stort sovrum på 21 kvm med gott om plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Stor garderobsvägg. Fönster i två väderstreck. Ekparkettgolv med vattenburen golvärme och vitmålade tak och väggar. Utgång till stor härlig takterrass om ca 15 kvm.

SOVRUM 2
Ekparkettgolv och vitmålade tak och väggar. Vattenburen golvvärme. Garderob med skjutdörr.

SOVRUM 3
Ekparkettgolv och vitmålade tak och väggar. Vattenburen golvvärme. Garderob med skjutdörr.

BADRUM 2
Ljust klinkergolv och helkaklade väggar. WC, tvättkommod (Vedum), spegel från Vedum med vit hylla, belysning och eluttag. Badkar, handdukstork. Duschhörna med rundade dörrar i klarglas. Infällda spotlights i tak. Vattenburen golvvärme.


SOUTERRÄNGPLAN

ALLRUM / SOVRUM 4
Rymligt allrum som med fördel kan nyttjas som TV-rum eller ett generöst sovrum. Ekparkettgolv med vattenburen golvvärme och vitmålade tak och väggar. Utgång till den stenlagda gården.


TVÄTT
Ljus, beige klinker på golv, ca 15x15 cm med sockel i klinker. Vit bänkskiva i laminat med nedfälld tvättho. Vita väggskåp. Bänkbelysning i LED under väggskåp. Blandare från Tapwell. Vit tvättmaskin och torktumlare. Belysningsarmatur i tak. Städskåpsinredning.

GÅRD
Stenlagd terrassgård med gott om plats för möblemang och grill.


VÄRME OCH VENTILATION
Fjärrvärme. Varje bostad är försedd med en fjärrvärmeväxlare. Uppvärmningen sker med vattenburen golvvärme på samtliga plan. Förråd/teknikrum i radhus är uppvärmt med elradiator.
FTX -aggregat för ventilation. Ventilationsaggregat med värmeväxlare för uppvärmning av tilluften och återvinning.

EL, BREDBAND OCH TV.
Individuell mätning av el för hushållsström (elmätare i fasadmätarskåp). Utvändigt ingår belysningsarmatur och eluttag vid entré och uteplatser. Till kvarteret ansluts öppen fiber för TV/radio, data/IT och IP-telefoni från t.ex. Telia. Uttag i sovrum, allrum, vardagsrum och kök.

OMRÅDET
Här bor du nära Hammarbyhöjdens centrum med livsmedelsbutik, 7-eleven,
apotek, bageri, gym, kemtvätt, optiker, blomsterbutik och restauranger. För
större serviceutbud finns Globen shoppingområde, eller så tar du dig in till
Södermalm på bara 4-5 minuter med tunnelbanan.
För dig med barn finns både grundskolor och förskolor med gott rykte i
närområdet. Hammarbyskolan (F-Åk9) ligger på cirka 3 minuters promenad
från Vita Staden. Det stora Nackareservatet ligger nära och bjuder på
naturupplevelser i form av vandringsleder, belysta motionsspår, fiskevatten,
golfbana, friluftsbad med mera. Här finns det även skidspår på vintern.

Området

Planskiss

Planritning
Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering