Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Smedstorpsgatan 57

Huskvarna- Egnahem Huskvarna

3 950 000 kr

Se alla bilder


Visning

Välkommen på öppen visning, anmäl dig gärna!

Söndag 26/5 14.30-15.15

Bostadsfakta:

Antal rum 8 rum varav 4 - 6 sovrum
Boarea + Biarea 118 kvm + 80,5 kvm
faktisk uppmätn av Anticimex

Byggnad

Byggnadstyp 1-plansvilla med sutteräng/ källare
Byggnadsår 1961 Ombyggt 1974 & 2013
Uppvärmning Bergvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 15 maj 2012
Energiklass: -
Energiprestanda: 41 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta/krypgrund
Grundmur: Betonghålsten
Stomme: Trä
Fasad: Tegel /trä
Fönster: 3-glas/ 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel, enkupigt
Övrigt Huset är BESIKTIGAT och försäkrat med ANTICIMEX SÄLJARFÖRSÄKRAT

Taxeringsinfo är inte uppdaterat efter utbyggnaden och renoveringarna.

GJORDA RENOVERINGAR

Tak byttes nån gång mellan 2007-2012.

2012
Nytt kök, golvvärme i kök och vardagsrum, samt nya ytskikt på väggarna, installation av kamin. Nere i källaren gjordes en genomgång av alla ytskikt i sovrummen och allrummet, toalett byggdes, förråd byggdes om till sovrum, garage ombyggt till allrum.

2013
Dränering, ny stensättning, nya rabatter, nya trädetaljer runt huset. Ombyggnad där altan blev inbyggd och sovrum skapades samt nytt uterum och trädäck. De flesta fönsterna byttes.

2015
Renovering av badrum inkl. fönsterbyte.

TV/ INTERNET
Ansluten till Wetternet fiber där man kan välja olika tv-paket och hastigheter på internet.
Fastighetsbet. Hakarp 1:96

Övriga byggnader

Garage & carport
Förråd i anslutning till garage samt takad förvaringsyta bredvid förrådet.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 31 744 kr/år
varav
Uppvärmning: 14 193 kr
El: 7 096 kr
VA: 3 820 kr
Sotning: 275 kr
Renhållning: 2 710 kr
Försäkring: 3 650 kr
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8049 kr
Kommentar Ca uppgifter och baseras på två vuxna samt 3 barn i hushållet. Tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 8049 kr/år.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 102 000 kr varav mark 775 000 kr
Summa pantbrev 2 765 000 kr
Tomt
Areal: 1143 kvm
Typ: Plan trädgårdstomt
Tomtbeskrivning Plan tomt där den större fria delen vetter mot sydväst. I trädgården finns: rosor, perenner, sommar & hösthallon, röda/svarta vinbär, plommon, äpple, krusbär, björnbär och rabarber.
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Avtalsservitut Fiberkabel
Last: Avtalsservitut: Fiberkabel, D201700138411:1.1

Perfekt familjevilla med västervänd trädgård, garage & naturen tätt inpå!

Från gatan sett kanske inte detta hus ger större väsen av sig men väl innanför dörren blir man glatt överraskad. Huset har blivit tillbyggt och ombyggt och är idag en mycket trevlig och modern familjevilla. Tilltalande planlösning med stora öppna sociala ytor och upp till sex eller t om sju sovrum för den som behöver det. Behövs inte alla sovrummet går det lätt att anpassa till egna behov. Kanske vill man hyra ut den del, ha egen verksamhet eller bara ha en lyxig privat del för tonårsbarnet med egen ingång. Möjligheterna är många så här kan många punkter på önskelistan bockas av.

På entréplan erbjuds två separata sovavdelningar med två sovrum och gott om förvaring i vardera avdelning. Däremellan finns ett nyrenoverat badrum samt en härlig social yta som sträcker sig igenom huset och består av ett stilrent kök, matplats och vardagsrum. Självklart tar det inte slut här utan följs upp med ett inglasat uterum med hela öppningsbara fönsterpartier som tar dig vidare ut till trädäcket och sen ut i trädgården - allt i sydvästligt läge!

Trappan från hallen leder ner till källarplanet som delvis är sutteräng. På källarsidan finns en matkällare, ett stort rum som idag används som sovrum, samt ett rymligt förråd som även leder vidare in till den rymliga tvättstugan som även har en dusch. Åt andra håller vid sutterängdelen har det gamla garaget gjorts om till en wc samt ett allrum med utgång. Ytterligare ett rum finns här nere som har isolerats och gjort still sovrum.

Huset har vårdats väl med flertalet renoveringar som ex nya fönster, dränering, bergvärme, tak, kamin och även indragning av fiber. Även trädgården har vårdats väl med fina rabatter, buskar och träd.

Här uppe på toppen av Huskvarnaberget bor man lugnt och skönt. På några få minuters avstånd finns vacker natur som erbjuder härliga vandringsleder, löpspår, mountainbikespår, fina utsiktsplatser, fårhage och vackra ängar samt pulkabacke. Fortsätter man gatan når man strax IKHP med sitt rikliga idrottsutbud och starpunkt för både Bauerleden och Södra Vätterleden. God kommunikation 50 meter från dörren.
HALL
Välkomnande hall med plats för avhängning direkt till höger. Mörgrå klinker med golvvärme som övergår till laminat och väggarna är klädda med randig tapet. Utrustat med en garderob.

BADRUM
Stilrent badrum med grå klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Utrustat med badkar med duschdörr, vägghängd wc, kommod med handfat, spegelskåp med inbyggd högskåp med spegeldörr, golvvärme, vädringsfönster, spotlights i taket samt vatten/el-buren handduktstork.

SOVRUM 1
Perfekt barnrum eller kontor. På golvet ligger ett laminat och väggarna är målade i vitt och grönt. Fönster med behagligt ljusinsläpp från öster.

SOVRUM 2
Väl tilltaget rum som ger plats åt dubbelsäng och ytterligare möblemang. På golvet ligger ett laminat och väggarna är vitmålade samt har en mönstrad fondtapet. Utrustat med tre inbyggda garderober. Fönster i behagligt norrläge.

VARDAGSRUM
Stort härligt rum med stora fönsterpartier. Den stora öppningen i mot matplatsen låter ljuset flöda fritt. Centralt mellan dessa två står en kamin som ger hög mysfaktor och skön värme. På golvet ligger parkett med golvvärme och väggarna är vitmålade.

KÖK/ MATPLATS
Praktiskt och socialt kök med gott om förvaring och bra arbetsytor. Vita ramluckor samt spröjsade vitrinluckor. Utrustat med rostfria vitvaror från husqvarna, kyl, frys, mikro, varmluftsugn, induktionshäll, fläkt (franke), integrerad diskmaskin samt spotlights under överskåpen. På golvet ligger ett klickgolv med linoliumplattor samt golvvärme och väggarna är vitmålade samt har en mönstrad fondtapet. Dimbar spotlights i taket. Utgång till uterummet, altanen och vidare ut i trädgården.

SOVRUM 3
Mysigt rum som ger plats åt en dubbelsäng och ytterligare möblemang. Ljusinsläpp från två väderstreck samt utgång ut till uterummet. På golvet ligger parkett och väggarna är vitmålade samt har en mönstrad fondtapet. Här finns två garderober.

SOVRUM 4
Perfekt barnrum, klädkammare eller kontor. Plats ges åt en säng och ytterligare möblemang. Behagligt ljusinsläpp från norr. Här finns två garderober. Ytterligare två garderober finns i passagen utanför. På golvet ligger parkett och väggarna är vitmålade.

KÄLLARE

ALLRUM
Ett flexibelt rum med många användningsområden då här finns en egen ingång. Bra storlek och får ljusinsläpp från stort fönsterparti. På golvet ligger klinker vid utgången som övergår till parkett och väggarna är vitmålade.

WC
Hlekaklad wc med svart klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Utrustat med vägghängd toalett samt handfat.

SOVRUM 5
Beläget in till vänster när man kommer ner i källarpassagen. Bra storlek som ger plats åt en säng och ytterligare möblemang. På golvet ligger ett laminat och väggarna är vitmålade samt har en mönstrad fondtapet.

FÖRRÅD / TVÄTTSTUGA
Innan tvättstugan finns ett bra förråd med klinkers på golvet och vitmålade väggar. Tvättstugan är rymlig och ger gott om plats för upphängning. Utrustad med tvättmaskin, torktumlare, underskåp, grovvask, arbetsbänk samt en dusch. På golvet ligger klinkers och väggarna är vitmålade.

SOVRUM 6
Rymligt rum som genom de lite större fönstren ger rikligt med ljusflöde. Här ges plats åt dubbelsäng samt ytterligare möblemang. På golvet ligger ett laminat och väggarna är vitmålade.

Området

Egnahem är ett bostadsområde beläget på höjderna ca tre kilometer öster om Huskvarna centrum. Området gränsar till flera grönområden och naturreservat som erbjuder vandringsleder och motionsspår. I området finns god skol- och barnomsorg samt ett rikt föreningsliv.

Närservice

Huskvarna centrum erbjuder ett stort utbud av butiker och service.

Kommunikation

Området trafikeras av linjebussar. i Huskvarna centrum sker byte till flera av stamlinjerna som på ett smidigt sätt tar dig vidare till centrala Jönköping.

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering