Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Kulgränd 9

Holmsund

2 750 000 kr

Se alla bilder


Visning

Öppen visning, välkommen!

Torsdag 23/5 18.00-18.45

Bostadsfakta:

Antal rum 5 rum varav 4 sovrum
Boarea + Biarea 122 kvm + 98 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1-plansvilla
Byggnadsår 1982
Uppvärmning Bergvärme
Ventilation Mekanisk, typ Rexovent
Energideklaration
Utfärdad den 9 maj 2019
Energiklass: B
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Fastighetsbet. Skjutvallen 5

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 22 129 kr/år
varav
Uppvärmning: 14 116 kr
VA: 5 513 kr
Renhållning: 2 500 kr
Kommentar Uppvärmning och hushållsel 11 647 kwh/år 25 A säkring 4091 kr/år Vattenförbrukning 72 kubik/år Till den angivna driftkostnaden tillkommer fastighetsskatt och försäkring.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 000 000 kr varav mark 497 000 kr
Summa pantbrev 1 700 000 kr
Tomt
Areal: 936 kvm
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Enplansvilla på hörntom med rymligt garage!

Välkommen till denna enplanare, belägen på hörntomt, i fin planlösning och med bra förrådsytor samt mycket rymligt garage. Villan disponerar ett ljust vardagsrum med kamin, rymligt kök, fyra sovrum samt två badrum, tvättstuga och groventré. Inglasad altan i söderläge. Bergvärme ger bra driftkostnad till boendet.
Här bor ni i barnvänligt område nära skog och natur, förskola/skola, träningsanläggning samt badhus. Bra bussförbindelser mellan Umeå och Holmsund.
- 1-PLANS VILLA PÅ HÖRNTOMT

- BERGVÄRME

- RYMLIGT GARAGE

HALL
Ljus och öppen hall med plats för klädförvaring. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ett vittonat laminatgolv. Hallen öppnar trivsamt upp till husets samtliga boendeytor.

KÖK
Till vänster om hallen nås rymligt och ljust kök med flertalet skåp och generösa arbetsytor. Köksinredningen är vit, under överskåpen ligger ett vitt kakel och arbetsbestyren sköts på laminatytor. Invid de flertalet fönsterpartier som släpper in fint ljus placeras en mycket rymlig matplats. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys, spishäll, ugn, mikro och diskmaskin. Kökets väggar är ljust målade och på golvet ligger ett svartvitrutigt platsgolv.

VARDAGSRUM
Rakt fram från hall nås vardagsrum med utrymme för soffgrupp och TV-möbel. En kamin värmer gott till rummet när kylan kryper på. Rummet går att göra större, i de fall man önskar, genom att ta ner vägg mot intilliggande sovrum (väggen är ej fäst i golv). Från vardagsrummet nås altan och inglasat uterum (infravärme finns) i söder samt den insynsskyddade tomten i samma läge. Tomten har fina bärbuskar, fruktträd och planteringar samt utrymme för lek, spring och lata dagar i solen.

SOVRUM 1
Till höger i hall nås sovrum 1. Rummet har gråtonad matta på golv och ljust målade väggar.

SOVRUM 2
Längre in till höger i hall nås husets övriga 3 sovrum samt badrum 1. Sovrum 2 har gråtonad matta och tapetserade väggar.

SOVRUM 3
Sovrum 3 är rymligt med utrymme för dubbelsäng. Rummet är inrett med inbyggda garderober. Väggarna är tapetserade och på golvet ligger en heltäckningsmatta. Från detta sovrum nås altan och tomt.

SOVRUM 4
Sovrum 4 ligger intill vardagsrum och ramas in av parkettgolv och tapetserade väggar. Vägg mot vardagsrum kan plockas ner.

BADRUM 1
Helrenoverat badrum med grå matta på golv (golvvärme) och vita Fibo skivor på vägg. Ett fönster släpper in trivsamt ljus. Badrummet är inrett med dusch, duschväggar, tvättställ med spegel och skåp, frihängande förvaringsskåp samt handdukstork.

BADRUM 2 med bastu
Kaklat och klinkrat (ej golvvärme) badrum med bastu. Badrummet har dusch, wc och tvättställ. Bastun har genomgång till förråd/kontor som i sin tur har direktaccess till det inglasade uterummet och tomten.

TVÄTTSTUGA
Tvättstugan har terracotta färgat klinker på golv (golvvärme) och målad väv på vägg. Tvättmaskin och tvättho med bänk samt skåp är tvättstugans inredning.

GROVENTRÉ
Renoverad groventré med vinylgolv (golvvärme) och målade väggar. Här finns gott om utrymme till förvaringsmöjligheter. Från groventrén nås garage till vänster, rakt fram badrum 2 samt tvättstuga och till höger nås husets boytor.

GARAGE
Mycket rymligt garage (för verksamhet), lyftöglor finn i tak.

Yttergarage har plåtklädda väggar. Förberett för svetsverksamhet med bockad kant mot vägg. Utsugsfläkt för svetsrök finns installerad.

ÖVRIGT
Fiber Umenet, Centraldammsugare finns, möjlighet att få kyla i huset genom bergvärmepump vid varma sommardagar.
2019 Badrum, kontroll värempump samt byte expansionskärl
2017 Ny bro, tak och ytterdörr vid groventré.
2016 Köksblandare
2015 Nytt Eps-gjutet golv i groventré med vattenburen golvvärme. Garagetak bytt. Tilläggsisolerat yttre garage.
2014 Nytt tak uterum
2013 Tillbyggt sovrum, del av vardagsrum går att återställa. TM Siemens
2012/11 Fasad målad, 2009 kök (spis 2014), Bergvärme 2003

Området

Holmsund ligger fantastiskt fint till med närhet till havet och naturen. Här har man bla golfbana, ett rikt föreningsliv och flera förskolor och skolor i området. Skärgårdsskolan F-2 och Storsjöskolan 3-9 är en nybyggd modern skola som finns i samma lokaler som fritids, biblioteket och friskvårdsanläggningen.

Närservice

I Holmsund finns bla en välsorterad matvarubutik, bensinmack, restaurang, flera pizzerior, blombutiker, frisörer, hudterapeut, banker, vårdcentral och apotek.

Kommunikation

Goda kommunikationer finns via buss. www.tabussen.nu

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering