Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Södra Lillvägen 24

Höllviken

5 895 000 kr

Se alla bilder


Visning

Öppen visning, välkomna!

Söndag 24/11 11.45-12.15

Budgivning pågår

Budgivare 1: 5 500 000 kr

Bostadsfakta:

Antal rum 5 rum varav 3 sovrum
Boarea 132 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1½-plansvilla
Byggnadsår 1986
Uppvärmning Vattenburet med direktverkande el
Ventilation Mekanisk till- och frånluft
Energideklaration
Utfärdad den 8 mars 2015
Energiklass: G
Energiprestanda: 144 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning: krypgrund
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Tegel + Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt Bredbands leverantör: A3
Kostnad: 379 kr/mån
Hastighet: 100/100

Gjorda renoveringar:
Slipning av golv på nedervåning okt-15
Anslutning fiber nov- 15
Ytskikt alla rum, inkl slipning och målning av trappa nov-15 (ej badrum och grovkök, samt de två små sovrummen)
Nytt stängsel maj-17
Altan, omläggning av trall maj-17
Nytt Kvik kök, köksö, nytt golv i köksdel nov-17 (vitvaror från Siemens)
Ny värmepanna (el, CTC) nov-17
Nytt FTX system (Swegon) nov-17
Byte fasad inkl. två nya fönster (elitfönster) jun-19

Säljaren upplyser:
Sedan energideklarationen upprättades har installationen av ett nytt ftx-system skett, vilket har minskat energianvändningen rejält.
Torktumlare och delar av hängsystem i grovkök ingår ej i köpet.
Temperaturregleringen är begränsad för golvvärme i nedre badrum.
Fastighetsbet. Höllviken 7:205

Övriga byggnader

Carport + källarförråd med el
Lekstugan ingår ej i köpet.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 37 310 kr/år
varav
El: 21 150 kr (12500 kWh)
VA: 9 000 kr
Väg, samf.: 560 kr
Försäkring: 6 600 kr
Beräknat antal pers: 4
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8049 kr
Kommentar Elkostnaden är både uppvärmning, varmvatten och hushållsel. Kostnad för VA är inkl sophämtning samt avgifter. Driftskostnaderna är individuella och är beroende av vilken leverantör man har och hur mycket man förbrukar. Försäkringskostnad är även den en individuell kostnad och görs beroende av försäkringsbolag och värderat bohag.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 3 419 000 kr varav mark 1 397 000 kr
Summa pantbrev 3 485 000 kr
Tomt
Areal: 731 kvm
Typ: Friköpt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Vellinge Höllviken GA:13

Välplanerad familjevilla i centrala Höllviken!

Höllviken, som är en del av Falsterbonäset, är känt för sin kilometerlånga sandstrand som sträcker sig längs Kämpingebukten. Höllviken består i huvudsak av villabebyggelse inbäddad i tallskog. Under sommaren är kommunen ett välbesökt turistmål och restauranger och butiker belägna i centrum har många besökare. Toppengallerian är Höllvikens och Vellinge kommuns enda köpcentrum. Det invigdes i oktober 2005 och erbjuder livsmedelsbutiken Toppen, en matbutik i ICA-kedjan. I köpcentrumet finns förutom biograf även bokhandel, apotek, flera klädaffärer, elektronikaffär, parfymeri, blomsterbutik och Systembolag.
I Höllviken finns tre grundskolor: Sandeplanskolan, Stora Hammars skola och Ängdalaskolan (friskola). Ljungenskolan i Ljunghusen tar också emot många elever från främst västra Höllviken.
På lugn återvändsgata, med närhet till lekplats och med ett naturnära läge, i Höllviken finner vi denna välplanerade 1½-plansvilla med stora sociala ytor och grönskande trädgård. Här erbjuds tre sovrum, stort vardagsrum med öppen planlösning mot köket och två badrum. Ljus och fräsch bostad perfekt för barnfamiljen. På det stora trädäcket kan man njuta av solen från morgon till kväll. Under säsong kan man skörda bär och frukt från bärbuskar, fruktträd och vinrankor. Praktiskt carport med tillhörande förråd. Närheten till Höllviken centrum med restaurangutbud, mataffär, apotek och busskommunikation är optimal. Från centrum tar du dig smidigt till Hyllie, Malmö C eller Lund! Huset är förbesiktigat.
På lugn återvändsgata, med närhet till lekplats och med ett naturnära läge, i Höllviken finner vi denna välplanerade 1½-plansvilla med stora sociala ytor och grönskande trädgård. Här erbjuds tre sovrum, stort vardagsrum med öppen planlösning mot köket och två badrum. Ljus och fräsch bostad perfekt för barnfamiljen. På det stora trädäcket kan man njuta av solen från morgon till kväll. Under säsong kan man skörda bär och frukt från bärbuskar, fruktträd och vinrankor. Praktiskt carport med tillhörande förråd. Närheten till Höllviken centrum med restaurangutbud, mataffär, apotek och busskommunikation är optimal. Från centrum tar du dig smidigt till Hyllie, Malmö C eller Lund!

Bostaden disponeras enligt följande:

HALL
Välkomnande hall med gott om förvaringsmöjligheter och upphängning av ytterkläder. Majoriteten av nedervåningen har genomgående parkettgolv och vita väggar, vilket harmonierar väl med ljusinsläppet genom flertalet fönster.

BADRUM
Från hallen nås ett av husets två badrum. Väggarna är helkaklade i vitt med blå bård som matchar det eluppvärmda mosaikgolvet i blått. Här finns badkar, wc och handfat med beröringsfri blandare.

KÖK
Elegant och nyrenoverat Kvik-kök från 2017. Köket är fullt utrustat, med vit skåpinredning, grå bänkskiva med goda arbetsytor och gott om förvaring. Här kombineras en tidlös och klassisk känsla med hög komfort. Påkostade vitvaror från Siemens (2017) såsom integrerad diskmaskin, spishäll, ugn i arbetshöjd, samt integrerad kyl och frys i fullhöjd. Väggen bakom spis och diskho är kaklad i blått och vid köksön finns gott om extra arbetsyta och förvaring. I anslutning till köket finns dessutom en rymlig matplats med plats för 6-8 personer.

VARDAGSRUM
Köket har öppen planlösning mot det inbjudande vardagsrummet i vinkel. Med vita väggar och flertalet fönster ut mot den lummiga trädgården blir vardagsrummet en given plats att samla familjen. Tack vare sin rejält tilltagna yta rymmer vardagsrummet både större soffgrupp och förvaringsmöbler. I vinkel finns en naturlig plats för tv-hörna. För den som önskar kan denna del delas av för att skapa ytterligare ett rum. Från vardagsrummet nås dessutom terrassen med plats för både matplats och avdelning för avslappning vid det stora blåregnet.

GROVKÖK
Vägg i vägg med köket ligger grovköket med tvättmaskin och gott om förvaring i garderob med skjutdörrar. Till grovköket finns även en separat ingång utifrån.

OVANVÅNING
En trappa upp ligger husets mer privata del med tre sovrum, allrum och badrum. Väggarna är vita och på golvet ligger ljus parkett. I allrummet kan en mindre arbetsplats, läshörna eller tv-hörna med fördel placeras och takfönstret gör att delen känns ljus och luftig.

SOVRUM
Huset erbjuder tre bra sovrum. Ett av sovrummen är något större än de två andra och rymmer både dubbelsäng och extra förvaringsmöbler för den som önskar. Längs ena väggen i detta rum finns en välplanerad garderobsvägg.
De två andra sovrummen rymmer både säng, förvaringsmöbler och skrivbord.

BADRUM
Helkaklat badrum i grått och vitt med dusch, wc, handfat med kommod och takfönster för extra ljusinsläpp.

Området

Planskiss

Planritning
Planritning
Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering