Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Malvagatan 1

Gustavslund Helsingborg

5 495 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Bostadsfakta:

Antal rum 5 rum varav 3 sovrum
Boarea 195 kvm
säljarens information

Byggnad

Byggnadstyp 1½-plansvilla i vinkel
Byggnadsår 2013
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FTX-system
Energideklaration
Utfärdad den 12 mars 2019
Energiklass: E
Energiprestanda: 126 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Fastighetsbet. Bonden 1

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 33 177 kr/år
varav
Uppvärmning: 17 181 kr
El: 7 696 kr (3580 kWh)
VA: 3 300 kr
Renhållning: 3 000 kr
Försäkring: 2 000 kr
Beräknat antal pers: 1
Kommentar Driftkostnaden är beräknad på nuvarande ägares förbrukning och kan därför variera beroende på egen förbrukning.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 3 654 000 kr varav mark 754 000 kr
Summa pantbrev 3 844 000 kr
Tomt
Areal: 624 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Tillträde Enligt överenskommelse
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Helsingborg Husensjö GA:2

Arkitektritad familjedröm på ett av Gustavslunds bästa läge!

Unik och representativ villa byggd 2013 på hörntomt! Bostaden har genomgående exklusiva materialval, 2,7 meter högt i tak samt sober färgsättning. Kök, matsal och vardagsrum i öppen planlösning och vy över trädgård från vardagsrum. Bostaden har ett vackert ljusflöde och en härlig rymd. I denna välplanerade bostad finner ni tre rymliga och ljusa sovrum. Carport med plats för bil och dessutom med möjlighet till något extra!

Det här huset är skapat av nuvarande ägare tillsammans med en duktig arkitekt. Allting har gjorts med noga eftertanke och med väl valda och helt tidlösa material med fokus på ett hållbart och underhållsfritt boende. Driftskostnaderna är låga vilket gör att ni här bor såväl bekvämt som lättskött och billigt - och med hög standard!

Kontakta Henric Nylander på 0761760022 för tidsbokning !
Snygg entré samt rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter. Vacker klinker på golv och väggar målade ljus nyans. Genomgående i bostaden finner vi ekparkett på golv och vitmålade väggar. Vidare öppnar hallen upp till bostadens mycket generösa sällskapsutrymmen och kök.

Exklusivt och platsbyggt kök med luckor i vitt. Välplanerat och praktiskt med förvaring och finesser. Gott om arbetsytor på bänkskivor av mörk granit. Köket är utrustat med diskmaskin, köksfläkt, inbyggd ugn, inbyggd mikrovågsugn, induktionshäll, kyl och frys.

Välplanerat och rymligt vardagsrum med plats för både matsalsgrupp och soffmöblemang. Flera stora fönsterpartier som tillsammans ger ett fantastiskt ljusinsläpp åt bostadens sällskapsdelar och bjuder in ljuset och trädgården utanför. I direkt anslutning till köket och vardagsrummet finner vi en stor stensatt uteplats i västerläge.

På gaveln finns master bedroom med glaspartier från golv till tak - wow! Här finns också flera garderober samt ett alldeles eget dressingroom.

Fräscht, tidlöst och exklusivt badrum med ljust kakel på väggar och mörkare klinker på golv. Dusch, toalettstol, handdukstork, handfat på kommod och spegel med belysning samt vädringsfönster. Fackmannamässigt utfört och kvalitetsdokument finns.

Med ingång från husets norra sida finns grovkök/tvättstuga. Garderober ger goda förvaringsmöjligheter. Här finner tvättmaskin och torktumlare placerade under tvättbänk samt ett praktiskt och snyggt klinkergolv. Varmvattenberedare samt värmeväxlare diskret placerade.

En platsbyggd trappa leder oss upp till ovanplans allrum som erbjuder gott om plats för soffa och tv:n. Lagom avskilt från kök och vardagsrum har skapats en ljus och trevlig miljö för tv-hörna eller barnens lek.

2 rymliga sovrum med gott om plats för både dubbelsäng och garderober. Stora fönster som låter ljuset komma in och skapar en trivsam miljö.

Klädkammare som erbjuder väldigt goda förvaringsmöjligheter.

Badrum med helkaklade väggar i ljust kakel och mörkare klinker på golv. Badkar med dusch, toalettstol, handdukstork, handfat på kommod och spegel med belysning samt vädringsfönster. Fackmannamässigt utfört och kvalitetsdokument finns.

Rymlig carport som ger gott om utrymme till stora bilar. Dessutom finns här en isolerad förråd om cirka 15 kvm, vilket ger möjlighet till något extra, tex förvaring eller gäststuga.

Idyllisk trädgård och trevliga grönområde. Skyddad stensatt uteplats i västerläge, här välkomnar man mer än gärna våren och tillbringar sina sommardagar med nära och kära.

Området

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering