Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Stenåldersvägen 2

Snöstorp Halmstad

3 475 000 kr

Se alla bilder


Visning

Tidsbokad visning

Tisdag 27/8 16.00-17.00

Bostadsfakta:

Antal rum 5 rum varav 3 - 4 sovrum
Boarea + Biarea 144 kvm + 7 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1½-plansvilla
Byggnadsår 1976
Uppvärmning Direkt El
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 2 augusti 2019
Energiklass: F
Energiprestanda: 104 kWh/m² (Atemp) och år
Primärenergital: 174 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas/3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt 2017 Södergavlarna utbytta
2015 Badrum, kamin
2013 Fönsterbyte (del av)
2011 Kök, trappa
2011 Ny planlösning, nya golv (nedervåning)
2005 Uterum
2003 Fönster (del av)
ANSLUTNING: Fiberanslutning (övertas av köparen).
Fastighetsbet. Spaden 1

Övriga byggnader

Garagebyggnad/förråd, ca 36 kvm
Uterum, ca 24 kvm
Vindsloft, ca 13 kvm

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 37 159 kr/år
varav
Uppvärmning: 26 866 kr
El: 0 kr (19757 kWh)
VA: 4 279 kr
Renhållning: 2 514 kr
Försäkring: 3 500 kr
Beräknat antal pers: 3
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8049 kr
Kommentar Uppvärmningskostnad inkluderar nätavgift samt hushållsel.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 054 000 kr varav mark 620 000 kr
Summa pantbrev 1 834 496 kr
Tomt
Areal: 582 kvm
Typ: Hörntomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Familjens val på Snöstorp!

På högt läge med uterum åt väster ligger den perfekta familjevillan! Öppen och trevlig planlösning med ett mycket fräscht kök att umgås kring. Tre till fyra sovrum, två kaklade badrum och tvättstuga med dusch och bastu. Fristående garage samt förråd och hörntomt. BESIKTIGAT.
HALL
Praktisk och snyggt klinkergolv i mörkgrå färg samt vitputsade väggar. Den stora och öppna trappan är vitmålad och har två fönster vid avsatsen vilket ger ett trevligt ljusinsläpp. Infälld plats för att hänga kläder samt ett trappförråd med skjutdörrar.

KÖK
Här ligger ett skeppsgolv i trä, väggarna är tapetserade i ljusa färger och vi har ett vitmålat trätak. Den öppna planlösningen ger kök och matplats med fönster i söder och västläge. Det lilla sällskapet får plats kring den centrala köksön och det större sällskapet får plats invid fönstren. I köksön ryms skåpförvaring, en rejäl arbetsyta, induktionshäll samt takhängd fläkt. Det medger att även den som står vid kastrullerna kan deltaga i konversationen vid bordet. Kyl och frysskåp i fullhöjd, mikro samt ugn i bekväm arbetshöjd och diskmaskin. Ett fönster åt väster gör diskstunden lite trevligare. Via altandörren når vi enkelt uterum och uteplats.

UTERUM
Trägolv, vitmålad väggpanel och isolretak. Skjutbara glasväggar mot en trevlig uteplats där grillen gör sig perfekt!

VARDAGSRUM
Mellan hall och vardagsrum står en täljstenskamin som sprider värme och skön känsla till såväl vardagsrum som till kök. Samma snygga skeppsgolv som i köket, tapetserade väggar, vitt tak och fönster åt öst och väst ger ett bra ljusinsläpp hela dagen. Här ryms både tv- och läshörna. Man kan också dela av rummet till ytterligare ett eller två sovrum vid behov.

BADRUM
Snygg mörk golvklinker i skiftande nyans (golvvärme) och en vit, matt väggkakel med dekorativt inslag av golvklinkern i duschplatsen. Vägghängt dubbelhandfat är praktiskt både när det är bråttom på morgonen och när det ska städas. Matchande badrumsskåp med integrerad belysning. Badkar med massagefunktion, takdusch, vägghängd WC och fönster i västläge.

TVÄTTSTUGA
Stor tvättstuga med lastgolv, tapetserade väggar och två fönster i östligt läge. VVB, TM och TT och mycket praktisk skåpsförvaring. Duschkabin och bastu samt separat utgång till insynsskyddad uteplats. Är det här man inreder sin privata spa-anläggning?
Via trappa nås ett sovloft som är perfekt som ett extra sovrum eller ett lekrum. Här finns furugolv, furupanel och ett charmigt snedtak samt fönster i söderläge.

ÖVRE HALL/KLK
Furugolv, vit tapetserade väggar och ett vitlaserat trätak. Här finns en större klädkammare.

SOVRUM
Furugolv, tapetserade väggar och vitlaserat trätak. Fönster åt söder samt en putsad kamin (som ej anväds idag).

SOVRUM
Furugolv, tapetserade väggar och vitlaserat trätak. Fönster åt söder samt väster.

BADRUM
Ljus golvklinker (golvvärme), plastmatta på väggarna och ett vitlaserat tak. Fönster i västläge, handfat med över och underskåp, WC samt en större bänkskiva.

SOVRUM
Furugolv, tapetserade väggar och vitlaserat trätak. Fönster i nordligt läge. Det finns här en egen separat klädkammare.

Området

Snöstorp är en stadsdel ca 5 km från centrala Halmstad på östra sidan av E6:an och gränsar till Vallås i norr och Fyllinge i söder. Före 1970 betraktades Snöstorp som en egen ort, men har idag vuxit samman med Halmstad. Läget är förmånligt med närhet till Vallås centrum, köpcentret Hallarna och handelsområdet på Stenalyckan. Det är dessutom cykelavstånd till ishall, simhall med äventyrsbad och inte minst till Halmstad Arena med dess stora utbud av aktiviteter. För den som är travintresserad är det gångavstånd till Halmstads travbana. Samtidigt har man nära till naturen och populärt strövområde i Fylleåns dalgång och endast en längre promenad till det populära utflyktsmålet Stadsbondgården. Bussförbindelserna och cykelvägarna är goda. Snöstorp kännetecknas inte minst av sin sexkantiga kyrka med tinnar och torn, vilken färdigställdes år 1883 och utnämndes till Sveriges vackraste kyrka år 2006. Kyrkan är belägen mitt i samhället och ritades av Emil Langlet som inspirerades av gamla romerska rundkyrkor och bysantisk byggnadskonst. Något som förklarar varför kyrkan fått ett utseende likt en österländsk riddarborg. Hembygdsföreningen bildades år 1933 med syftet att bevara och öka kunskapen om bygden och dess historia samt kulturarvet kring området i Snöstorpstrakten. Ett nytt kapitel i föreningens historia skrev efter att den äldre och förfallna Backagården rustats upp till att bli ett levande hembygdsmuseum, vilken år 1971 invigdes som Snöstorps Hembygdsgård. Hembygdsföreningen arrangerar aktiviteter som bland annat midsommarfirande och sommarloppis, men förvaltar även en skatt av fornfynd, gamla verktyg, redskap, fordon, textilier och dokument ända sedan 1700-talet. I trädgården finns dessutom en örtagård med olika krydd- och medicinalväxter. Aktiva föreningar i Snöstorp är bland annat folkrörelsen PRO, en av Sveriges största pensionärsorganisationer, och fotbollsföreningen Snöstorp Nyhem som har sin hemmaplan på Skedalaheds idrottsplats. Förskola: Kyrkdalens förskola, Backatorpets förskola, Brogårds förskola, Klammerlyckans förskola och Hackspettens förskola Skola: Snöstorpsskolan Åk F-5 Östergårdsskolan Åk 4-9

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering