Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Stina Lottas gata 27

Västra Solhöjden Habo

3 200 000 kr

Se alla bilder


Visning

Välkommen på öppen visning, anmäl dig gärna!

Söndag 9/6 15.00-15.45

Bostadsfakta:

Antal rum 7 rum varav 5 sovrum
Boarea 137 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadsår 2008
Uppvärmning Luft/vatten-värmepump
Ventilation Mekanisk
Energideklaration Krävs ej för denna byggnadstyp
Byggnadssätt
Grundläggning: Krypgrund
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Tak: Takpannor
Fastighetsbet. Bränninge 3:52

Övriga byggnader

Intilliggande Carport med förråd.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 37 311 kr/år
varav
El: 15 827 kr
VA: 12 000 kr
Renhållning: 2 710 kr
Försäkring: 6 774 kr
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8049 kr
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 302 000 kr varav mark 398 000 kr
Summa pantbrev 2 690 000 kr
Tomt
Areal: 684 kvm
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Förmån: Avtalsservitut: Underhåll,Byggnad, 0643IM-08/5323.1

Välplanerat med gott om rum för hela familjen!

På Stina Lottas gata 27 ligger denna trivsamma 1,5-plansvilla i ett idylliskt läge med baksida mot naturen. Huset uppfördes under 2008 och är fortfarande i god form. Här finns hela 5 sovrum vilket ger rum så det räcker även för den större familjen. Fin fördelning mellan de sociala och privata ytorna där övre plan rymmer både allrum, 4 sovrum och badrum medan nedre plan bjuder på kök med öppen planlösning mot vardagsrum, sovrum, badrum, hall samt groventré med tvättstuga. För den som önskar ännu större sociala ytor går det att öppna upp mot sovrummet på nedre plan för att exempelvis få en stor matplats med ett vackert läge mot baksidan av huset.

Invid huset finns ett stort soldäck som börjar vid husets ena långsida och sträcker sig runt hörnet mot baksidan, detta gör att solen är säkrad en stor del av dagen. Där tomten tar slut tar naturen vid vilket ger känslan av en extra stor baksida och minimalt med insyn. Gott om förvaring finns i flertalet klädkammare, garderober samt förråd i anslutning till carporten. Förutom carporten finns det även möjlighet att parkera bilen på grusad uppfart. Sammanfattningsvis ett smakfullt boende med gott om rum för familjen att växa och slå rot!

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information!
NEDRE PLAN

HALL
Välkommen in i hallen där det finns plats för avhängning av ytterkläderna till vänster. Här finns förvaring i garderob samt ytterligare förvaring i förråd under trappan. Plats för mindre hallmöblemang med sitt- eller förvaring. På golvet ligger grå klinker i entrén som i förlängningen övergår till träparkett, detta kombineras med tapetserade väggar.

BADRUM
Till höger i hallen ligger ett badrum. Utrustat med tvättställ, spegelskåp med förvaring, dusch med vikbara glasväggar samt wc. På golvet ligger våtrumsmatta som kombineras med ljus, mönstrad våtrumstapet.

KÖK
Rymligt kök med gott om förvaring och arbetsytor. Luckorna går i vitt med trädetaljer och kombineras med grått kakel och arbetsbänk. Utrustat med kyl, frys, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, spishäll, fläkt samt diskmaskin. Matplats för 4-6 sittande gäster. På golvet ligger träparkett och väggarna är tapetserade. Härifrån finns utgång till bostadens soldäck.

VARDAGSRUM
I anslutning till köket finns bostadens rymliga vardagsrum. Här finns gott om plats för större soffgrupp. På golvet ligger träparkett och väggarna är tapetserade.

SOVRUM
I sovrummet finns plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang. För den som önskar så finns möjlighet att öppna upp detta rum mot vardagsrummet för att få en rymlig matplats. På golvet ligger träparkett och väggarna är tapetserade.

GROVENTRÉ/TVÄTTSTUGA
Tvättstugan är utrustat med tvättmaskin, torktumlare samt grovvask. Här finns gott om förvarningsutrymme i förråd innanför tvättstugan. På golvet ligger plastmatta och väggarna är tapetserade. Härifrån nås bostadens krypgrund.

ÖVRE PLAN

ALLRUM
En trappa upp finns rymligt allrum, perfekt som exempelvis tv-rum. Här finns plats för större soffgrupp med tillhörande möblemang. På golvet ligger träparkett och väggarna är tapetserade.

BADRUM
Badrummet blir extra ljust tack vare takfönster. Utrustat med badkar, tvättställ med förvaring, spegelskåp med förvaring samt wc. På golvet ligger plastmatta och på väggarna sitter våtrumstapet.

SOVRUM 1
Här finns plats för säng med tillhörande möblemang. Förvaring i klädkammare. På golvet ligger träparkett och väggarna är tapetserade.

SOVRUM 2
Här finns plats för säng med tillhörande möblemang. Förvaringsutrymme i garderob. På golvet ligger träparkett och väggarna är tapetserade.

SOVRUM 3
Plats finns för säng med tillhörande möblemang. Förvaring i garderob. Träparkett kombineras med tapetserade väggar.

SOVRUM 4
Här finns plats för säng med tillhörande möblemang. Förvaringsmöjlighet i garderob. På golvet ligger träparkett och väggarna är tapetserade.

Området

I området finns förskola samt närhet till grönskande promenadstråk.

Närservice

Alla tänkbara bekvämligheter finns i Habo centrum såsom; livsmedelsbutik, restauranger, shopping, vårdcentral, apotek, bibliotek, bank, systembolag med mera.

Kommunikation

Bussen går med täta avgångar från närliggande station. Från Habo centrum finns även möjlighet att ta tåget. Cirka 15 minuters bilfärd tar dig till centrala Jönköping.

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering