Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Vallmovägen 14

Åkarp

3 295 000 kr

Se alla bilder

ShowBiddhistory

3

Budgivning pågår

Budgivare 4: 3 295 000 kr

Bostadsfakta:

Antal rum 5 rum varav 4 sovrum
Boarea + Biarea 134 kvm + 8 kvm
enligt ritning

Byggnad

Byggnadstyp 1½-plansvilla
Byggnadsår 1970
Uppvärmning Luft/luft-värmepump och vattenburen el
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 20 mars 2015
Energiklass: G
Energiprestanda: 141 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Krypgrund
Grundmur: Betong
Stomme: Lättbetong
Fasad: Puts och trä
Fönster: 2-glas och 3-glas (isolerglas)
Bjälklag: Trä
Tak: Tegelpannor
Utv. plåtarbete: Plåt
Fastighetsbet. Åkarp 2:338

Övriga byggnader

- Garage byggt 1970 med papptak och betongplatta.
- Vinrankan i uterummet ingår ej i köpet.
- Fiber finns indraget i fastigheten. Leverantör Sydantenn.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 34 445 kr/år
varav
El: 24 443 kr (12000 kWh)
VA: 4 775 kr
Väg, samf.: 1 700 kr
Övrigt: 3 527 kr
Beräknat antal pers: 4
Kommentar Övrigt inkluderar kostnad för fiber och tv till Sydantenn. I kostnaden för vatten ingår även sophämtning.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 1 759 000 kr varav mark 622 000 kr
Summa pantbrev 2 040 000 kr
Tomt
Areal: 334 kvm
Typ: Friköpt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Tillträde Enligt överenskommelse
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Burlöv Karstorp GA:1
Avtalsservitut Ledning Mm
Förmån: Avtalsservitut: Ledning Mm, 12-IM1-70/2778.1
Förmån: Avtalsservitut: Ledning Mm, 12-IM1-70/2788.1
Last: Avtalsservitut: Ledning Mm, 12-IM1-70/2783.1
I detta barnvänliga, lugna och trivsamma område finns nu detta välplanerade enplanshus till salu. Planlösningen är optimal med de sociala ytorna på nedanvåningen och de privata med sovrum, toalett och allrum på ovanvåningen. Mycket smakfullt renoverat kök, renoverade ytskikt och golv lämnar huset i mycket bra skick och inflyttningsklart.
I detta barnvänliga, lugna och trivsamma område finns nu detta välplanerade enplanshus till salu. Planlösningen är optimal med de sociala ytorna på nedanvåningen och de privata med sovrum, toalett och allrum på ovanvåningen. Mycket smakfullt renoverat kök, renoverade ytskikt och golv lämnar huset i mycket bra skick och inflyttningsklart.

Här bor ni i ett lugnt villaområde med bra kommunikationer in till Malmö city och Lund. Området kantas av grönska och natur samtidigt som avståndet till citys utbud är mycket kort. Långt in på återvändsgata och på friköpt tomt är huset beläget. På nära avstånd finns bra förskolor, skola och Burlöv center har ett stort utbud av butiker.

Huset disponeras enligt följande:

Hall: Vi välkomnas genom ny vit dörr i hallen med gott om plats för avhängning. Släta vitmålade väggar och laserad parkett på golvet. Här finns den vitmålade trappan med grå filtinklädda steg.

Klädkammare: I anslutning till hallen ligger en klädkammare med gott om plats för förvaring. Här kommer fibern in i huset.

Sovrum: Till vänster i hallen finns ett av sovrummen. Detta likt övriga rum är mycket rymligt. På golvet ligger samma laserade parkett som i hallen och väggarna är släta och vitmålade med en limegrön fondvägg.

Badrum: I hallen är även badrummet beläget. Badrummet är i originalutförande med ljusgrå våtrumstapet och grå våtrumsmatta på golvet. Här finns badkar, handfat och wc-stol i vitt.

Kök: Till höger i hallen med fönster mot framsidan ligger köket från Ikea som renoverades 2015 med kyl och frys i fullhöjd, ugn och micro på ena sidan och diskbänk, förvaring, spis och diskmaskin på andra sidan. Det vita köket är mycket stilrent och modern i högblankt, med grå bänkskiva och en glasskiva som stänkskydd. På golvet ligger samma parkett som i hallen och väggarna är släta och vitmålade. Framför fönstret finns en matplats med stor öppning till vardagsrummet.

Grovkök/Tvättstuga: I anslutning till köket och med separat ingång från garageuppfarten ligger grovköket med tvättmaskin och torktummlare. Här finns även en vask och garderober. När oljetanken togs bort lät man elpatronen vara kvar så att den vid behov kan komplettera luft/luft-värmepumpen med de vattenburna elementen.

Vardagsrum: Vardagsrummet nås från hallen men även från den större öppningen vid matplatsen. En social och familjär planlösning där köket är separerat från vardagsrummet men med kontakt mellan. På golvet ligger vacker originalparkett och väggarna är vitmålade. Här finns plats för större soffgrupp eller soffa och matsalsmöblemang.

Uterum: Det inglasade uterummet med skjutpartier nås via vardagsrummet och är mycket trevligt stora delar av året.

Sovrum: Även detta rum är mycket rymligt. Här ryms dubbelsäng, nattduksbord och förvaringsmöbler. Här finns tre stycken garderober. Om behov av ytterligare förvaring finns, finns möjligheten att här göra en hel garderobsvägg. På golvet ligger parkett och väggarna är vitmålade.

Via den vitmålade trappan i hallen tar vi oss upp till ovanvåningen. Allrummet har plats för tv-hörna, lekyta eller kontor. Brädgolvet är vitmålat likt väggar och tak vilket ger en ljus och trevlig känsla.

Toalett: Av många uppskattat och mycket praktiskt med en toalett på vardera våningsplan. Denna är i originalutförande med ljusa väggar och golv.

Sovrum: Båda sovrummen är väl tilltagna och har plats för mycket mer än bara sängmöblemanget. Vitmålat brädgolv och vitmålade väggar med en röd fondvägg.

Sovrum: Även detta rum är mycket rymligt med vitmålade väggar och vitmålat brädgolv. Skulle behovet av detta sovrummet inte finnas tar man förslagsvis ner väggen för ett större allrum.

Trädgård: På husets framsida finns en mindre gräsmatta, en stenbelagd del där nuvarande ägare har sin grill och sen nås uterummet via skjutpartiet. Här finns en syren som sommartid blommar vackert och en ligusterhäck mot gatan. På baksidan finns även där en gräsmatta och häck. Här finns även ett skjul för förvaring som komplement till garegaret och det stora förrådet som är sammanbyggt med garaget. Gräsytan utanför trädgården kan arrenderas av kommunen.

GJORDA RENOVERINGAR
- Nytt kök 2015
- Nytt golv på nedanvåningen förutom originalparketten i vardagsrummet 2015
- Väggar målade 2015
- Trappan renoverad 2016
- Oljetanken borttagen 2016
- Uterum byggt 2017

Området

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering