Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Laxvikenvägen 18

Norrmjöle Umeå

6 500 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Bostadsfakta

Antal rum 4 rum varav 3 sovrum
Boarea 89 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp Fritidshus i 1-plan
Byggnadsår 2013
Uppvärmning Elpanna - vattenburen el
Ventilation FTX
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Grundläggning: Platta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Plåt
Fastighetsbet. Norrmjöle 4:12

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 20 598 kr/år
varav
Uppvärmning: 14 644 kr
VA: 3 404 kr
Renhållning: 1 900 kr
Väg, samf.: 650 kr
Kommentar Vägförening Lastplatsudden tar ut avgift om 650kr/år för sommarboenden och 750 kr för helårsboende. För helårsboenden tillkommer kostnad för snöskottning 300 kr - 700 kr/år. Vattenförening Mjölebygdens 1000 kr/år + 27 kr/kubik efter förbrukning. Nuvarande ägare har förbrukat ca 52 kubik/år. 25 Amp säkring. Nuvarande ägare har förbrukat 13 255 kwh den senaste 12 månaders perioden. Slamtömning, nuvarande ägare vart 3:e år. Kostnad 1000 kr/gång Till driftkostnaden tillkommer hemförsäkri
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 3 305 000 kr varav mark 1 671 000 kr
Summa pantbrev 30 000 kr
Tomt
Areal: 2915 kvm
Typ: Trädgårdstomt/Naturtomt
Vatten/avlopp Enskilt vatten året om. Enskilt avlopp

Vackert och unikt havsläge, åretruntboende i hög standard!

Välkommen till detta fantastiska havsläge på rymlig och insynsskyddad tomt i sydväst! Huset håller en modern hög standard med byggår 2013 och erbjuder fina attraktiva tillhörande byggnader; dubbelgarage, ytterligare ett mindre enkelgarage, gäststuga med kompletta faciliteter, båthus, bastu med altan. I området finns fina badstränder och utflyktsmål både med båt och cykel. Livsmedelsbutik, förskola/skola(upp till årskurs 6) finns i byn Sörmjöle (ca 4 km). Här finns också fina busskommunikationer med både Umeå (25 km) och Hörnefors (12 km).
HALL
Rymlig och välkomnande hall med plats för klädavhägning. Hallen öppnar trivsamt upp till samtliga ytor i bostaden, till höger de privata sovdelarna och till vänster den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum med utgång till altan i sydväst. På golvet ligger en grå klinker. Genomgående golvvärme i hela huset ger en god komfort.

VARDAGSRUM
Det sociala och gästvänliga vardagsrummet har generös takhöjd och stora fönsterpartier från golv till tak i sydväst vilket ger rymd, vackert ljusinsläpp och fantastiskt utsikt över hav och tomt. En underbar plats att följa årstidernas växlingar! Rummet är representativt och ger verkligen skäl för namnet "wow-faktor"! De brutna innertaket har en originell och vacker träspont. På golvet ligger ett "gråpinat" laminatgolv som enhetligt löper vidare in till matplats och kök, vilket ger en fin helhetskänsla. Känslan förstärks ytterligare av de genomgående ljusa färgvalen på väggarna. Här finns en naturlig plats för både soffgrupp och rymlig matgrupp utan att rummet känns övermöblerat. En kamin centralt placerad ger extra mysfaktor och värme när mörkret och kylan kryper på. Från rummet nås tomten och den härliga altanen som löper från söder till vänster, ständigt i solen och havets blickfång och riktning. Altanen är delvis överbyggt och har plats för loungedel, matplats och givetvis solplats!

KÖK
U-format och lättarbetat kök med vit skåpinredning och arbetsytor i svart laminat. Ovan arbetsytorna ligger ett vitt kakel. Kyl/frys, inbyggd ugn och mikro, spishäll, diskmaskin samt vinkyl är kökets maskinella utrustning.

SOVRUM 1
Sovrum 1 har plats för dubbelsäng och utgång till altan. På golvet ligger en ekparkett.

SOVRUM 2
Sovrum 2 har bra storlek och plats för större säng. Golvet har ekparkett.

SOVRUM 3
Sovrum 3 är mindre och inrett med övervåningssäng. Golvet har ekparkett.

BADRUM
Från hall nås husets badrum med ljusgrå klinker på golv och våtrumsskivor på vägg. Duschkabin, wc, tvättställ med tillhörande kommod och spegel är badrummets inredning.

TVÄTTSTUGA
Separat tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och överskåp. Tvättstugan är även inredd med wc och tvättställ. Ljusgrå klinker på golv och våtrumsskivor på vägg.

ÖVRIGT
Gäststuga fullt utrustad med både badrum och köksutrustning. Gäststugan är helrenoverad med nytt yttertak (Vännäsplåt), ny altan, kök, badrum 2013/2014.
Båthus med marksten.
Dubbelgarage med elportar, flisat betonggolv, luftvärmepump. Intilliggande mindre enkelgarage samt vedförråd och förråd.
Bastu med altan. Bastun står på arrenderad mark och för detta erläggs 500 kr/år för närvarande.
Inventarier ingår enligt inventarielista.


Området

Norrmjöle är en tätort belägen i Hörnefors socken, Umeå kommun 22 km söder om centrala Umeå, vid Norrmjöleån. Här finns många havsbad bland annat Bettnessand havsbad, Skatenstranden och Norrmjöle havsbad. Det finns även golfbana, tennisbana, camping och restaurang. Under sommarmånaderna kommer många sommarstugeägare och turister till orten.

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering