Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Hälsinghamnsvägen 5

Yxlan

1 900 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Bostadsfakta

Antal rum 5 rum varav 4 sovrum
Boarea + Biarea 91 kvm + 70 kvm
säljarens information

Byggnad

Byggnadstyp 1-plansvilla med souteräng
Byggnadsår 1964
Uppvärmning Vattenburna radiatorer via luft-vattenpump.Öppen spis
Ventilation Självdrag
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Fasad: Trä
Fönster: 2-glas
Tak: Betongpannor
Övrigt Följande renoveringar och underhåll är utförda: 2005 lades yttertaket om innefattande ny papp och läkt. De gamla takpannorna återanvändes. I samband med detta byttes delar av råsponten ut i den omfattning det var i dåligt skick. Husets grund dränerades om 1975. En luft- vattenpanna installerades 2010.
Fastighetsbet. Yxlö 1:202

Övriga byggnader

Gästhuset byggt 1975 är ett gulligt hus med vardagsrum, arbetskök och sovrum samt toalett med dusch, ca 40 kvm. Innertak av furu, laminatgolv.
Badrummet har våtrumstapet och matta. Handfat, wc och duschhörna.
I köket finner du spis med keramikplattor, kyl/frys, rostfri diskho. Under huset finns ett garage och förvaring. Ett perfekt extra hus för svärmor eller en extra inkomst för den som gärna hyr under längre tid. Huset är idag uthyrt.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 36 335 kr/år
varav
El: 22 800 kr
VA: 10 600 kr
Renhållning: 1 935 kr
Väg, samf.: 1 000 kr
Kommentar Då bostaden är ett dödsbo har delägarna svårt att få fram exakta driftkostnader Elen baseras på båda husen.
Summa pantbrev 679 236 kr
Tomt
Areal: 4013 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Tomtbeskrivning Härligt stor trädgårdstomt med fina rabatter och gröna gräsytor. Grusade gångar, parkeringsmöjligheter, träd som ramar in och grannhus.
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Norrtälje Yxlö GA:3
Avtalsservitut Väg(2 st)
Last: Avtalsservitut: Väg, 01-IM1-25/365.1
Last: Avtalsservitut: Väg, 01-IM1-27/163.1
Nära skärgården finns detta trevliga hus på 91 m2 boyta + gästhus på 36 m2
Sen har du en hel souterrängvåning med massor av bra utrymme och garage.
Fast pris, först till kvarn!
För info och visning kontakta gärna mäklare!

Drömmer du om ett lugnare och skönare liv i skärgårdsmiljö? Inte alltför ofta blir husen i Köpmanholm till salu men nu finns detta åretruntboende med indraget kommunalt vatten och avlopp. Här är det möjligt att antingen bo permanent och pendla, eller använda detta som ett tillskott på fritiden. Huset har en fin planlösning och är i originalskick vilket ger dig som ny ägare stor potential att göra om det såsom just du önskar. En uppvuxen trädgårdstomt med en del trädpartier i ena hörnet av tomten ramar in huset på ett mycket bra sätt. Kommer du till fots så ta gärna vägen via den gamla grinden in på tomten där du möts av en stenlagd gång, kantad av gräsmatta och blomster. En stor altan i sydostläge ger sol fram till 13-tiden och därefter kan du sätta dig i trädgården för eftermiddagskaffet.

Via förstukvisten kommer du in i hallen där du direkt har kontakt med husets kök där dess fönster riktar sig mot infarten via Hälsinghamnsvägen. Här har du bra överblick vid matbordet. Innanför köket finns ett av husets tre sovrum. I vardagsrummet som har sina fönsterpartier mot altanen på entresidan finns även en murad öppen spis som värmer gott.

Ytterligare två sovrum samt en toalett med dusch finns på detta plan. Du når souterängplanet via trappen mitt i huset. På nedre plan har du ett sovrum med fönster, hobbyrum som leder in till det stora garaget, två bra förråd varav ett kallförråd samt en toalett och tvättstuga.
ENTRE - tapetserade väggar och plastmatta på golv. Hatthängare.
KÖK - bra med förvaring i högskåp, bänk och överskåp. Rostfri diskho, spis med keramikhäll, fläkt, kyl/frys och plats för diskmaskin. Väggar klädda med lackad bröstpanel och tapet, mönstrad golvmatta. Fönster vid matplats ger god överblick över tomten.
VARDAGSRUM - tapetserade väggar, parkett på golv, stora fönsterpartier längs långsidan med vy över altan och trädgård. Murad öppen spis.
SOVRUM - tre stycken sovrum, tapetserade väggar och träimiterad plastmatta på golv. I två av rummen finns inbyggda garderober med överskåp och i det tredje en klädkammare.
BAD- våtrumstapet och våtrumsmatta, duschhörna, handfat, spegelskåp, wc.

KÄLLARPLAN
RUM- möjligt sovrum med fönster, målad betongvägg, betonggolv.
HOBBY- stort rum med genomgång till garaget, målade betongväggar och golv
GARAGE- sträcker sig längs hela kortsidan på huset. Dubbeldörrar.
FÖRRÅD - två förråd varav ett med ventil
WC-Målade betongväggar, wc(flottör trasig), handfat.
TVÄTTSTUGA- fönster med ljusinsläpp, tvättmaskin. Målade väggar, betonggolv. Innanför tvättstugan finns ett utrymme där värmepannan står.

Hälsinghamnsvägen 5

Drömmer du om ett lugnare och skönare liv i skärgårdsmiljö? Inte alltför ofta blir husen i Köpmanholm till salu men nu finns detta fina åretrunt boende. Här är det möjligt att antingen bo permanet och pendla, eller använda detta som ett fritidshus. En fin och uppvuxen trädgårdstomt med en del trädpartier i ena hörnet av tomten ramar in huset på ett mycket bra sätt. Kommer du till fots så ta gärna vägen via den gamla grinden in på tomten där du möts av en stenlagd gång, kantad av gräsmatta och blomster. En stor altan i sydost läge ger sol fram till 13-tiden och därefter kan du sätta dig i trädgården för eftermiddagskaffet. Via förstukvisten kommer du in i hallen där du direkt har kontakt med husets kök där dess fönster riktar sig mot infarten via Hälsinghamnsvägen. Här har du bra överblick vid matbordet. Innanför köket finns ett av husets tre sovrum. I vardagsrummet som har sina fönsterpartier mot altanen på entresidan finns även en murad öppen spis som värmer gott. Ytterligare två sovrum samt en toalett med dusch finns på detta plan. Du når souterängplanet via trappen mitt i huset. På nedre plan har du ett sovrum med fönster, hobbyrum som leder in till det stora garaget, två bra förråd varav ett kallförråd samt en toalett och tvättstuga.

Området

Närservice

ICA Blidö klassas nog som ett av de bästa utbuden i skärgården. Butiken ligger på ön Blidö efter Yxlan. Här har du även ombud för både Apotek och Systembolag. Öppet alla dagar i veckan. På ön Blidö finns även distriktssköterska, bio och bageri För skolungdomar finns förskola, låg och mellanstadieklasser i Köpmanholm(Yxlan)

Kommunikation

Med bilfärja via Furusund tar du bilen till den fina ön Yxlan som ligger mellan fastlandet och Blidö. Dessa färjor går regelbundet varje hel och halvtimme från tidig morgon till midnatt. Avvikelser kl 12:30 som flyttats till 12:45 Bussar från Norrtälje busstation avgår flera gånger per dag

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering