Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Skeppare Verners väg 1

Vettershaga Bergshamra

3 995 000 kr

Se alla bilder


Visning

Tidsbokning

Söndag 18/4 11.30-12.30

Bostadsfakta

Antal rum 4 rum varav 2 - 3 sovrum
Boarea + Biarea 104 kvm + 33 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1-plansvilla med källare
Byggnadsår 1980 Ombyggt 1990
Uppvärmning Luft-Luftvärmepump, Braskamin och direkt-el
Ventilation Självdrag
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Grundläggning: Krypgrund
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt - På fastigheten finns en gäststuga samt förrådsbod.
- Fiber finns indraget i huset.
- Det finns ett nytt bygglov för omfattande utbyggnad av huset.
- Besiktning och energideklaration av huset kommer att ske den 23:e mars och protokoll kommer att finnas tillgängligt på visningen.
Fastighetsbet. Vettershaga 3:56

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 41 387 kr/år
varav
El: 30 000 kr
VA: 1 100 kr
Sotning: 400 kr
Renhållning: 2 120 kr
Väg, samf.: 807 kr
Försäkring: 6 960 kr
Beräknat antal pers: 3
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8524 kr
Kommentar Driftkostnaderna är baserat på att man bor permanent och elkostnaderna inkluderar uppvärmning.
Taxeringskod 220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsvärde 1 919 000 kr varav mark 782 000 kr
Summa pantbrev 2 465 000 kr
Tomt
Areal: 2687 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Tomtbeskrivning På tomten finns äppelträd, bärbuskar, rabarber och odlingslådor.
Vatten/avlopp Enskilt vatten året om, borrad brunn. Enskilt avlopp, 3-kammarbrunn.
Samfällighet/GA Förmån: Officialservitut Väg, 01-LÄA-1799.1

Sommaridyll endast 200 meter till havet, välskött hus och fin uppvuxen trädgård!

I omåttligt populära Vettershaga ligger detta fina boende med utsikt över Vettershagafjärden! Havet är en av dina närmsta grannar och ligger en kort promenad på 200 m från huset, här finns det även möjlighet till båtplats vid en brygga som en av grannarna äger och förvaltar. Husets 104+33 kvm är mycket väldisponerade med stora umgängesytor, rejält kök med mycket förvaring och arbetsytor, samt helkaklat duschrum. I köket finns även en braskamin som både värmer och bidrar till ökad trivsel i huset. En trappa ned ligger källarplanet med en gillestuga, här finns en öppen spis som höjer mysfaktorn.

Lummig trädgård med flera bärbuskar och fruktträd, tomten är på hela 2 687 kvm med gott om plana ytor för lek och spel. Trädgården har allt som hör sommaren till, här kan du direkt från rabatten plocka rabarber till din hembakade paj eller kanske är du mer sugen på göra saft från de röda- eller vita vinbärsbuskarna? Givetvis finns det uppvuxna äppelträd m.m. Stor altan i vinkel som är på ca 60 kvm med söder-/västerläge. Altanen har plats för en rejäl loungegrupp, matbord och grillhörna. Ett par trappsteg ned från altanen kan du plocka färska kryddor från odlingslådorna till din grillrätt.

Detta är ett perfekt boende för dig som vill bo nära havet med ett soligt läge, fin trädgård och välplanerat hus. Varmt välkommen att boka in dig på visning.

Skeppare Verners Väg 1

I omåttligt populära Vettershaga ligger detta fina boende med utsikt över Vettershagafjärden! Havet är en av dina närmsta grannar och ligger en kort promenad på 200 m från huset, här finns det även möjlighet till båtplats vid en brygga som en av grannarna äger och förvaltar. Husets 104+33 kvm är mycket väldisponerade med stora umgängesytor, rejält kök med mycket förvaring och arbetsytor, samt helkaklat duschrum. I köket finns även en braskamin som både värmer och bidrar till ökad trivsel i huset. En trappa ned ligger källarplanet med en gillestuga, här finns en öppen spis som höjer mysfaktorn. Lummig trädgård med flera bärbuskar och fruktträd, tomten är på hela 2 687 kvm med gott om plana ytor för lek och spel. Trädgården har allt som hör sommaren till, här kan du direkt från rabatten plocka rabarber till din hembakade paj eller kanske är du mer sugen på göra saft från de röda- eller vita vinbärsbuskarna? Givetvis finns det uppvuxna äppelträd m.m. Stor altan i vinkel som är på ca 60 kvm med söder-/västerläge. Altanen har plats för en rejäl loungegrupp, matbord och grillhörna. Ett par trappsteg ned från altanen kan du plocka färska kryddor från odlingslådorna till din grillrätt. Detta är ett perfekt boende för dig som vill bo nära havet med ett soligt läge, fin trädgård och välplanerat hus. Huset disponeras enligt följande:

Entréplan

Hall

Ingång till huset via farstukvist till en mindre hall med plats för avhängning av ytterkläder direkt till höger.

Kök

Stort kök med gott om arbetsytor och förvaring här finns utrymme för ett stort matbord med plats för den stora familjen. Fint burspråk och stort fönsterparti som ger ett fint ljusflöde i rummet. Vita skåpluckor och bänkskiva i ljus laminat. Praktiskt med kakel ovanför arbetsytorna. Maskinell utrustning i form av spis, ugn, kyl/frys, diskmaskin och spisfläkt. I köket finns även en braskamin som värmer och höjer trivselfaktorn i hemmet. Du kommer även ut till den stora altanen som ligger i vinkel med ett söder-/västerläge. Laminatgolv och tapetserade väggar.

Vardagsrum

Vardagsrummet är rymligt och har plats för både soffgrupp och rejäl matplats. En mycket trivsam umgängesyta med stort fönsterparti och utgång till altanen samt trädgården. Fint parkettgolv och väggar målade i grått.

Sovrum

Det första sovrummet har plats för dubbelsäng samt ytterligare sovrumsmöbel. Det har tidigare varit 2 st mindre sovrum och kan med enkelhet återställas till detta om behov finns. Idag är det möblerat som ett barn-/lekrum. Parkettgolv och tapetserade väggar.

Sovrum

I det andra sovrummet står idag en enkelsäng och skrivbord. Parkettgolv och målade väggar.

Duschrum

Helkaklat duschrum med vitt kakel på väggarna med snygg bård i blått och ljusgrått klinkergolv med golvvärme. Badrummet är utrustat med badkar, handfat med kommod, handdukstork och WC. Praktiskt vädringsfönster som även släpper in lite dagsljus.

Källarplan

Gillestuga

En mycket trivsam gillestuga som idag används som sovrum men kan även nyttjas som ett allrum. Här finns en öppen spis som höjer mysfaktorn rejält. Från gillestugan finns utgång till trädgården. Det finns även ingång till ett stort förråd.

Området

Ett mycket attraktivt område med både permanent- och fritidsboende. Lantliga omgivningar med närhet till havet.

Närservice

I Bergshamra finns vårdcentral, pizzeria, välsorterad Ica-butik, marina, skola/förskola samt såg. Och mycket mer förstås!

Kommunikation

Bussar till och från Norrtälje samt Åkersberga och Riala. Buss 621 trafikerar till Danderyds sjukhus via Åkersberga. Närmsta busshållplats är Vettershaga Bro Södra och ligger ca 750 m från huset.

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter