Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Vendelsö Skolväg 11

Vendelsö

1 995 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Vendelsö Skolväg 11

Antal rum 3 rum
Boarea 82,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 77
Våning 1 av 3, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 995 000 kr utgångspris
Avgift: 4 827 kr/mån I månadsavgiften ingår värme, vatten, förråd, sophantering och bredband (med 84:- tillägg/mån)
Andel i föreningen: 0,72171%
Andel av årsavgift: 0,72324%
Driftskostnad 4 000 kr/år
varav
El: 4 000 kr
Kommentar Driftkostnaden kan variera beroende på antal personer och tecknde avtal
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1971-74
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk till- och frånluft (FTX)
Energideklaration
Utfärdad den 12 augusti 2009
Energiklass: -
Fastighetsbet. Vendelsö 3:2132
Övriga byggnader Förråd som tillhör lägenheten ingår
MYSIG BALKONG I MED MORGON-& FÖRMIDDAGSSOL

GENOMGÅENDE LJUS

NÄRA BUSS, AFFÄR, NATUR OCH BAD!


HALL
Stor, fin och välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter! Direkt till vänster finns gott om plats för garderob eller hatt- & skohylla. Till höger finns en stor klädkammare och längre in öppnar rummet upp sig och blir möblerbar. På golvet ligger delvis mörk klinker som sedan övergår i ljust träfärgat golv. Väggarna är vitmålade och från hallen når du samtliga rum i bostaden!

SOVRUM 1
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord, byrå och skrivbord om så önskas! Här är väggarna målade i vitt, en ljus mönstrad fondvägg skapar mysig känsla och här finns ett stort fönster mot framsidan som ger härligt ljusinsläpp.

SOVRUM 2
Stort och lättmöblerat sovrum. Här finns även plats för garderober, dubbelsäng och annat! Vitmålade väggar och fönster mot framsidan.

KÖK
Ljust kök med stor matplats intill fönster. Generös skåpinredning i vitt och ovan diskbänk sitter vitt kakel. Köket är utrustat med Kyl, frys, fläkt, varmluftsugn med spishäll och diskmaskin. Här finns gott om arbetsyta och plats för stort matbord!

BADRUM
Stort badrum utrustat med badkar, wc, handfat, spegelskåp, tvättmaskin och torktumlare. På golvet ligger en ljus plastmatta och väggarna är halvkaklade. Här finns även ett stort fönster som släpper in mycket ljus.

VARDAGSRUM
Stort och ljust vardagsrum med mycket ljusinsläpp från fönsterpartier i två väderstreck. Här finns gott om plats för stor soffa, tv-möbler eller annan inredning! Från vardagsrummet nås den mysiga balkongen där det finns plats för exempelvis en cafégrupp! Här kan du njuta av morgon- & förmiddagssol!

Varmt välkommen på visning!

Ljus 3:a i populära Vendelsö! Balkong med morgon- & fmsol. Hiss finns! Välkommen

Varmt välkommen till denna ljusa 3:a i populär förening. Här finns möjlighet till snabb inflytt! Fönster i tre väderstreck, ljusa golv, stor hall, rymliga sovrum, fint kök med vit skåpinredning och matplats för 4-6 personer. Stort badrum och härligt vardagsrum med utgång till mysig balkong där du kan njuta av morgon- & förmiddagssol. Här bor du med närhet till allt! Vad sägs om att ta dig till city på ca 20 minuter och till badplats på 5 min? Buss, affärer, förskola, skola och mysiga naturområden finns runt hörnet!
Här finns även möjlighet till snabb inflytt!
Välkommen på visning!

Förening

Vendelsö Skolväg 11

Förening

Brf Folkparken

Tv och bredband

Kabel-TV genom ComHem eller Sappa. Vi ber er notera att endast godkända antennkablar får anslutas mellan TV (eller radio och antennuttag). Med godkända avses HF täta kablar. Om andra typer av kablar används så kan bild och ljud störas hos övriga boende i trappuppgången. Godkända kablar kan köpas hos närmaste TV- och radiohandlare. Är du osäker, kontakta leverantören av kabel-TV.
Ingrepp i väggens antenndosa eller bredbandsuttag är förbjudet. Om ingrepp sker så kan även det ge störningar hos boende i samma trappuppgång. Kostnaden för den service och intrimning som kan bli följden av ett ingrepp, betalas av den som orsakat föreningen kostnaden.

Bredband
Finns indraget i fastigheten. Bredbandsanslutning erbjuds genom Banhof.

Parkering

Parkeringsplatser: Kösystemet till parkeringsplatserna sköts av HSB. Vanligtvis är det ett par månaders väntetid för en parkeringsplats utomhus. För säkrare information ber vi er kontakta HSB servicecenter på telefon 010-442 11 00.

Renoveringar - utförda och planerade

Gjorda renoveringar: 2011 - Stamspolning, ventilationsrengöring, renovering av tvättstuga, byte av låssystem allmänna utrymmen. 2012/2013 - Renovering av fastigheternas samtliga fönster.Radonmätning genomfördes år 2016 med godkänt resultat. Stamspolning: Genomfört år 2016. För närvarande finns inga planer för stambyte.OVK-besiktning: Godkänd 2017-12-01
Kommande renoveringar: Planerat underhåll: Inga större reperationer planerade i dagsläget.
Gemensamma utrymmen
Nyrenoverad tvättstuga finns i separat byggnad på gården mellan Vendelsö skolväg 5 - 13.

Övrigt

Enhetsmätning av el via föreningen och kommer via månadsavin.

Föreningens mål är att alla boende, oavsett om vi är bostadsrättshavare eller hyresgäster, tar ett gemensamt ansvar för att vår fastighet sköts och blir väl omhändertagen.
På så sätt kan vi upprätthålla en god kvalitet och trivsel i vårt område. Vi har här samlat all övergripande information gällande din bostad vare sig det är en bostadsrätt eller hyresrätt.

Överlåtelseavgift

1 628 kr

Pantsättningsavgift

930 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Äger föreningen marken?

Ja

Området

Här bor du i ett lugnt område med närhet till både Stockholms city, shopping och rogivande natur! Här har du nära till flera naturbad såsom Långsjön, Gårdens Bad, "Krokodilbadet" samt "Lyckan".

Närservice

Bara rakt över vägen finns Sågen centrum med mataffär, restaurang och kiosk. Sedan finns Lidl, Ica Maxi, starbucks och systembolaget på 5 minuters avstånd med bil. Port73 och Haninge centrum med ett stort utbud av restauranger, caféer, frisörer och butiker finns i närområdet med!

Kommunikation

I direkt anslutning till bostaden går direktbussar som tar dig till Stockholm på ca 20 minuter. Buss går även till Gullmarsplan, Handen, Tyresö och Nacka. Pendeltågen stannar i Handen. Med bil når du Gullmarsplan i Stockholm på 15-20 minuter. Området har bra närhet till större trafikleder såsom Nynäsvägen och Tyresövägen tack vare tvärgående Gudöbroleden!

Parkering

Det finns två typer av parkering inom vårt område - 30 separata värmegarge och 60 parkeringsplatser varav fem är besöksparkeringar. Vill du hyra en p-plats, byta en p-plats eller säga upp din plats? Skicka ett e-mail till: forvaltning@restate.se

Övrigt

Förskola finns i direkt anslutning till området samt även i området runtom. Hagaskolan från 6 år till åk 5 ligger ca 5 min gångväg bort, Lyckebyskolan ca 10 min bort. Vendelsö Hage ca 15 min gångväg bort. Flera grundskolor finns också i Vendelsö och Fredrika Bremergymnasiet i Haninge centrum.

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering