Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Nedersta allé

Västerhaninge Nedersta Västerhaninge

3 495 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

5

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Nedersta allé

Antal rum 5 rum + kök
Boarea 130,00 kvm
Kostnadskalkyl

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 13
Ekonomi Pris: 3 495 000 kr Fast pris
Avgift: 4 795 kr/mån inkl. vatten, områdesskötsel och sophämtning
Andel i föreningen: 3,8716%
Driftskostnad 19 550 kr/år
varav
Värme: 11 050 kr
El: 4 500 kr
Försäkring: 4 000 kr
Beräknat antal pers: 4
Kommentar Driftskostnaderna är en uppskattning och kan komma att variera beroende på förbrukning.
Tillträde December 2019
Pantsatt Nej
Allmänt PARKERING & BILPOOL
Till varje enhet hör en parkeringsplats. Gästparkeringar kommer att finnas i området. Som medlem i Brf Nedersta Allé ingår gratis medlemskap i bilpool de första fem åren. Läs mer på www.sunfleet.com.

OBS! Bilder och planritningar är gjorda för att skapa en övergripande känsla av byggprojektet. Samtliga bilder och planritningar skall betraktas som skisser/utkast.

Byggnad

Byggnadstyp 2-plans parhus
Byggnadsår 2019
Uppvärmning Frånluftsvärmepump med återvinning. Vattenburen golvvärme i etréplan.
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Haninge Nödesta 8:263
Välkommen till Nedersta Allé och denna natursköna idyll mitt i Nedersta Trädgårdsstad, Västerhaninge. Här skapas ett helt nytt område i modern New Englandstil med vitmålad, liggande träpanel och spröjsade fönster. Ett lantligt uttryck som smälter väl in i de natursköna omgivningarna.

Projektet består av 20 radhus och 10 parhus belägna efter en allékantad gata med närhet till både natur och citypuls. Bostäderna har uteplatser på både fram och baksida där baksidans trädgård övergår i en grön allmänning, fritt för barnen att springa mellan husen och lekplatsen. Varje hus har sin egen parkeringsplats eller carport, externt förråd, uteplatser och trädgård som färdigställs med planteringar och häckar.

Interiört möts vi av en modern och nordisk stil med genomtänkta materialval såsom kvalitetskök från Ballingslöv med ljusgråa skåpsluckor, trendigt bistroinspirerat kakel och integrerade vitvaror från Cylinda. Badrummen är försedda med el-buren komfortvärme och spotlights i tak. Grått klinkergolv matchas med vitt kakel.

Husen byggs som bostadsrätt vilket gör att insatsen blir lägre, du slipper lagfartskostnad, stämpelskatt och får samtidigt ett bekvämt boende där föreningen tar hand om allt runt om kring.

ENTRÉPLAN

HALL
Praktisk hall med grått klinkergolv med vattenburen golvvärme och vita väggar. Plats för hatthylla. Garderob samt teknikskåp.

VARDAGSRUM
Ljust och lättmöblerat vardagsrum med vita väggar och ekparkett med golvvärme. Stora spröjsade fönsterpartier ger generöst ljusinsläpp och genom altandörr nås bostadens altanut.

ALTAN
Utgång från vardagsrum till den härliga altanen med plats för utemöbler, grill och solstol.

KÖK
Rymligt och välplanerat kök från Ballingslöv med generöst tilltagna arbetsytor och gott om plats för köksmöblemang. Här finns köksluckor i ljusgrått, praktisk dubbelho, kakel på vägg, ekparkett och golvvärme. Köket är utrustat med maskinell utrustning från Cylinda i form av integrerad kyl/frys, diskmaskin, varmluftsugn, induktionshäll samt köksfläkt.

BADRUM 1
Stort helkaklat badrum med vita väggar och mörkgrått klinkergolv med golvvärme. Kommod med bra förvaring, wc, dusch med vikbara glasväggar, handdukstork och infällda spotlights i tak. Tvättmaskin och torktumlare.

ÖVRE PLAN

BADRUM 2
Stort badrum med helkaklade vita väggar och mörkgrått klinkergolv med golvvärme. Kommod med bra förvaring, WC, dusch med glasväggar. Handdukstork och infällda spotlights i tak.

SOVRUM
Fyra bra sovrum med ekparkett, ljusa väggar och spröjsade fönster. Garderober i varje sovrum.
Nyproducerade parhus i New Englandstil mitt i natursköna Nedersta Trädgårdsstad. Här erbjuds ett parhus om 130 kvm fördelat över två plan med uteplats på både fram- och baksida, goda parkeringsmöjligheter, låga driftskostnader och genomgående hög materialstandard. Slå en signal eller maila för mer information!

Förening

Nedersta allé

Förening

Brf Nedersta Allé

Allmänt om föreningen

Brf Nedersta Allé består av 30 bostäder fördelade på 10 huskroppar. Husen byggs som par- och radhus och samtliga bostäder är upplåtna med bostadsrätt. Varje bostad har egen ingång och uteplats. Carport för Parhus. Parkering på uppfart för radhus.

Inflyttning beräknas ske under december 2019. Upplåtelse av bostadsrätterna beräknas ske 2 månader innan inflyttning.

Bostadsrättsformen skapar trygghet och enkelhet i boendet. Fördelen är att du slipper lagfartskostnad samt kostnader för pantbrev.
För finansieringen har vi ett nära samarbete med Swedbank, som även har ett speciellt och förmånligt erbjudande för Dig som vill köpa en bostad i bostadsrättsföreningen.

VITVAROR - KÖK
KÖKSFLÄKT, Cylinda Astro
INDUKTIONSHÄLL, Cylinda IHI 6160
INBYGGNADSUGN, Cylinda IBU 82 RF
DISKMASKIN, Cylinda DM 3035 FL
KYLSKÅP, Cylinda KI 6177
FRYSSKÅP, Cylinda Fi 6177 N

VITVAROR - BADRUM
TVÄTTMASKIN Cylinda FR-5074
TORK Cylinda TVP-5071

TEKNISK BESKRIVNING/BYGGFAKTA
(Med reservation för ändringar)

Grundläggning:Platta på mark
Stomme/bjälklag:Träkonstruktion
Ytterväggar:Träkonstruktion
Innerväggar, lgh-skiljande:Träkonstruktion, extra isolerad
Innerväggar, ej bärande:Träreglar, gips och plyfa, extra isolerad
Yttertak: Takstolar av trä under lutande delar. Schingelpapp.
Fasad: Liggande träpanel
Interna trappor: Träkonstruktion
Fönster/altandörrar: 3-glas energifönster
Entrédörrar: Trä
Värmeproduktion:Frånluftsvärmepump
Värmedistribution: Vattenburen golvvärme
Värme badrum: Elburna golvvärmeslingor för komfortvärme
Ventilation: Mekanisk frånluft i kök och badrum med energiåtervinning
Elinstallationer: EL-central med automatsäkringar, jordfelsbrytare
OVK-Status: Samtliga bostäder kommer att ha godkänd OVK vid tillträdet

NATUR OCH FRITID
För golfintresserade finns en uppsjö med trevliga banor runt knuten. HaningeStrand golfklubb, Årsta golfklubb, Husby GC och Haninge golfklubb. Närheten till skärgården gör det tillgängligt för båtliv, fiske och långfärdsskridskor under vinterhalvåret. De underbara skärgårdsöarna Utö, Ornö och Muskö ligger alla i Haninge kommun och är väl värda ett besök. Vid Hanvedens idrottsplats finns bollplaner, löparbana och ishall. Fina elljusspår för jogging och skidåkning ligger intill. Blåkulla Gård är ett måste för hästintresserade.

Vid Tyresta Nationalpark finns den största och finaste urskogen söder om Dalälven med gott om vandringsleder och attraktiva rastplatser. Gammelskogen har en särpräglad skönhet och är en fristad för många ovanliga växt- och djurarter. Här kan du uppleva orördhet, tystnad och avskildhet. Tröttnar du på friluftsliv och fysiska aktiveter kan du roa dig kungligt på Häringe Slott som ligger i Väster Haninge. Här finns Sveriges första utomhuspool och bowlingbana. Dessutom finns högklassig fotokonst, tennis, yoga, matlagning och god champagne.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering