Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Huggarvägen 31

Västerhaninge

1 795 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Huggarvägen 31

Antal rum 3 rum
Boarea 81,00 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 197
Våning 2 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 795 000 kr utgångspris
Avgift: 6 064 kr/mån inkl värme, VA och kabel-tv
Andel i föreningen: 0,40105%
Andel av årsavgift: 0,40105%
Reparationsfond: 979 kr
Driftskostnad 2 112 kr/år
varav
El: 2 112 kr
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1971
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 25 mars 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 140 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Ribby 2:321
TOPPRENOVERAD

FRÄSCHA YTSKIKT

MÖJLIGHET TILL UTHYRNINGSDEL

ÖPPEN PLANLÖSNING

ENTRÉ
När ni kliver in i lägenheten möts ni av den öppna planlösningen som bidrar till att hallen känns ljus och luftig. Plats för avhängning av ytterkläder finner ni rakt fram och övrig förvaring erbjuds genom garderob. På golvet ligger parkettgolv av ask.

KÖK
Modernt och stilrent kök från 2015. Där vita skåpluckor snyggt matchas mot ett mörkare kakel ovanför diskbänken samt en lite mörkare bänkskiva. Köket är fullutrustat med all maskinell utrustning som önskas så som fullstor kyl & frys, diskmaskin, induktionshäll, mikro samt ugn i arbetshöjd. Det finns gott och förvaring med diverse olika förvaringslösningar med flertalet lådor och skåp. Invid fönstren i köket finns det plats för större matgrupp för dukningar med familj och vänner. Askparkett på golvet och genomgående vita väggar.

VARDAGSRUM
Lägenhetens vardagsrum är stort och luftigt med rikligt ljusinsläpp. Det nedstänkta taket med inbyggda spotlights bidrar till att rummet känns lyxig med snygg ljussättning. Väggarna är målade i en gråton och askparkett på golvet. I rummet finns det gott om plats för soffgrupp samt tv-möbel. Från vardagsrummet når ni lägenhetens balkong som ligger mot den lugn innergården med kvällssol.

SOVRUM 1
Stort sovrum med plats för dubbelsäng samt annan önskad sovrumsmöblering. Väl tilltaget med förvaring med hel garderobsvägg. I sovrummet finns det en fransk balkong. I och med att lägenheten ligger belägen en höjd ligger sovrummet insynsskyddat. Snygg fondvägg med vitlaserad träpanel och övriga väggar är vitmålade, askparkett på golvet.

SOVRUM 2
Generöst tilltaget sovrum med fondvägg i ljusblått och övriga väggar är vitmålade med askparkett på golvet. Detta sovrum är det som tillhör den eventuella uthyrningsdelen.

BADRUM
Föreningen genomförde ett stambyte under 2017 då badrummet och duschrummet gjordes i ordning. Helkalkat med vitt kakel på väggarna och grått klinkergolv. Badrummet är utrustat med badkar, vägghängd WC, tvättställ med spegelskåp ovanför samt tvättmaskin.

DUSCHRUM
I det andra våtutrymmet är det samma kakel och klinker som i badrummet. Duschrummet är utrustat med vägghängd WC, tvättställ samt dusch.


Topprenoverad!

Ring gärna för privat visning! Välkommen till en topprenoverad lägenhet på populära Huggarvägen. Här finner ni en välplanerad 3:a med två rymliga sovrum, stilrent kök med matplats, ljust vardagsrum med balkong mot innergården. Här erbjuds ett boende för den som ställer stora krav, två stambytta badrum och väl tilltagna ytor. Bostaden har två ingångar vilket möjliggör uthyrningsdel. Lägenheten har ett härligt genomgående ljusinsläpp som bidrar till att den känns stor och luftig. Bostaden är genomgående i gott skick med fräscha ytskikt. Om fler rum önskas går det att dela av det ena sovrummet med den franska balkongen eller alternativt bygga ett sovrum där matsalsdelen är i dagsläget genom att sätta upp en vägg.

På bekvämt promenadavstånd från bostaden finns Coop närbutik samt en kvarterskrog. Här finns även busshållplats med bussar till Västerhaninge station och Årsta Slott. Västerhaninge Centrum är beläget ca 2 km från bostaden och erbjuder en härlig småstadskänsla med butiker, restauranger, banker, vårdcentral och Systembolag.

Varmt välkommen på visning!

Förening

Huggarvägen 31

Förening

HSB BRF Berget i Västerhaninge

Allmänt om föreningen

HSB Brf Berget i Västerhaninge äger fastigheterna Ribby 2:320 & Ribby 2:321 i Haninge kommun. Föreningen består av totalt 287 lägenheter och bildades 1970.

FÖRVALTNING
HSB sköter föreningens ekonomiska förvaltning.

EKONOMI
Föreningen höjde avgifterna med 6% inför 2019. För mer information om föreningens ekonomi, se senaste årsredovisningen på mohv.se.

TVÄTTSTUGA
I en fristående byggnad finns 7 tvättstugor med vardera två tvättmaskiner, ett torkskåp och en torktumlare. Tvättstugorna får användas mellan 07.00-23.00. Varje tvättpass är fyra timmar. Tvättstugorna är nyrenoverade och håller hög standard.

GEMENSAMHETSLOKALER
Föreningen har en lokal som medlemmarna får nyttja mot en avgift på 100 kronor. Lokalen är lämplig för middagar, kalas, studiecirklar etc. I lokalen finns även övernattningsmöjlighet för en mindre summa per natt.

PARKERING
Garage finns med 73 bilplatser (400 kr/mån) och utomhus finns 75 platser med motorvärmare (300 kr/mån) samt 87 st utan motorvärmare (200 kr/mån). För motorcyklar finns 15 platser. Gästparkering med 18 bilplatser. Det är tillåtet att parkera längs Huggarvägen 14-40 utan avgift kvällar, nätter och helger. Separat kö till p-platser och garage.

TV & BREDBAND
Grundutbud genom kabel-tv från Comhem ingår i avgiften. Bredband finns via Bredbandsbolaget eller Comhem.

ÖVRIGT
Föreningen kräver medlemskap i HSB. Vid köp deponeras 500 kr per köpare samt så skall köparen/köparna betala en medlemsavgift om 300 kr.
För ytterligare information om föreningen se: www.hsb.se/stockholm/brf/bergetivasterhaninge

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening och säljaren. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Överlåtelseavgift

1 163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

I Västerhaninge finns flertalet bostadsområden. Utbyggnad av dessa har skett från 60-talet fram till mitten av 80-talet. Det finns både bostadsrätter, hyresrätter och flera områden med villor och grupphus. De äldsta är från mitten av 40-talet. Flera områden är också under uppförande med både villor och bostadsrätter. Västerhaninge Centrum är beläget vid pendeltågstationen. Här finns matbutik, flera banker, apotek, bibliotek, systembolag m.m. Folktandvård, vårdcentral och gym finns också. I bostadsområdena finns också flera närbutiker. I Västerhaninge finns ett flertal skolor för alla stadier och flera förskolor. Ett sjukhem (långvård) finns också. Järnvägen Nynäshamn-Stockholm passerar Västerhaninge, som har en egen pendeltågstation nära centrum. Det går ca 4 tåg i timmen mot Stockholm och mot Nynäshamn. Station finns även i Krigslida. I anslutning till stationen i Västerhaninge centrum finns en bussterminal. Ett flertal busslinjer trafikerar bussterminalen. Vid stationen finns även en infartsparkering och taxistation. Restiden med tåg till Stockholm eller Nynäshamn är ca 30 minuter.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering