Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Huggarvägen 29

Västerhaninge VÄSTERHANINGE

1 450 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Huggarvägen 29

Antal rum 1 rum
Boarea 51,00 kvm
Uteplats 12 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 99-2409-2-1854-2
Våning 0 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 450 000 kr ACCEPTPRIS!
Avgift: 3 500 kr/mån
Andel i föreningen: 0,23011%
Andel av årsavgift: 0,23011%
Reparationsfond: 2 610 kr
Driftskostnad 1 800 kr/år
varav
El: 1 800 kr
Beräknat antal pers: 2
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadsår
Energideklaration Utfärdad
Fastighetsbet. Ribby 2:321
TOPPRENOVERAD, FRÄSCHA YTSKIKT

ENTRÉ När ni kliver in i lägenheten möts ni av den öppna planlösningen som bidrar till att hallen känns ljus och luftig. Plats för avhängning av ytterkläder finner ni till höger och övrig förvaring erbjuds genom garderob och ett litet förråd. På golvet ligger laminatgolv.

KÖK Modernt och stilrent kök från 2016. Svarta skåpluckor matchas snyggt mot ett ljusare kakel ovanför diskbänken samt en lite mörkare bänkskiva. Köket är fullutrustat med all maskinell utrustning som önskas så som kyl & frys, diskmaskin, induktionshäll samt ugn. Det finns gott om förvaring med diverse olika förvaringslösningar med flertalet lådor och skåp. I köket finns det plats för större matgrupp för dukningar med familj och vänner. Golvet är laminat och genomgående ljusa väggar.

VARDAGSRUM/SOVRUM Lägenhetens vardagsrum/sovrum är stort och luftigt med rikligt ljusinsläpp. Väggarna är målade i en vit färg med fondvägg och ljus parkett på golvet. I rummet finns det gott om plats för soffgrupp samt tv-möbel. Från vardagsrummet når ni lägenhetens altan på hela 12 kvm som ligger mot den lugna innergården med härlig sol från morgon till eftermiddag.

BADRUM Föreningen genomförde ett stambyte under 2017 då badrummet gjordes i ordning. Helkalkat med vitt kakel på väggarna och grått klinkergolv. Badrummet är utrustat med dusch, vägghängd WC, tvättställ med spegelskåp ovanför samt tvättmaskin
Nytt kök 2016, Hall renoverad 2018.

Äntligen en Toppenfin STOR 1:a med uteplats på hela 12 kvm till salu

ACCEPTPRIS!
Välkommen till en topprenoverad lägenhet på populära Huggarvägen. Här finner ni en välplanerad 1:a på hela 51 kvm, med stilrent kök och matplats, ljust vardagsrum/sovrum med egen uteplats och härlig morgonsol mot innergården. Här erbjuds ett boende för den som ställer stora krav, ett stambytt badrum och väl tilltagna ytor. Lägenheten har ett härligt genomgående ljusinsläpp som bidrar till att den känns stor och luftig. Bostaden är genomgående i gott skick med fräscha ytskikt, ett modernt kök med all maskinell utrustning du behöver och ett stambytt badrum!
På bekvämt promenadavstånd från bostaden finns Coop närbutik samt en kvarterskrog. Här finns även busshållplats med bussar till Västerhaninge station och Årsta Slott. Västerhaninge Centrum är beläget ca 2 km från bostaden och erbjuder en härlig småstadskänsla med butiker, restauranger, banker, vårdcentral och Systembolag.

Varmt välkommen på visning!

Förening

Huggarvägen 29

Förening

HSB BRF Berget i Västerhaninge

Allmänt om föreningen

HSB Brf Berget i Västerhaninge äger fastigheterna Ribby 2:320 & Ribby 2:321 i Haninge kommun. Föreningen består av totalt 287 lägenheter och bildades 1970.

FÖRVALTNING
HSB sköter föreningens ekonomiska förvaltning.

EKONOMI
Föreningen höjde avgifterna med 6% inför 2019. För mer information om föreningens ekonomi, se senaste årsredovisningen på mohv.se.

TVÄTTSTUGA
I en fristående byggnad finns 7 tvättstugor med vardera två tvättmaskiner, ett torkskåp och en torktumlare. Tvättstugorna får användas mellan 07.00-23.00. Varje tvättpass är fyra timmar. Tvättstugorna är nyrenoverade och håller hög standard.

GEMENSAMHETSLOKALER
Föreningen har en lokal som medlemmarna får nyttja mot en avgift på 100 kronor. Lokalen är lämplig för middagar, kalas, studiecirklar etc. I lokalen finns även övernattningsmöjlighet för en mindre summa per natt.

PARKERING
Garage finns med 73 bilplatser (400 kr/mån) och utomhus finns 75 platser med motorvärmare (300 kr/mån) samt 87 st utan motorvärmare (200 kr/mån). För motorcyklar finns 15 platser. Gästparkering med 18 bilplatser. Det är tillåtet att parkera längs Huggarvägen 14-40 utan avgift kvällar, nätter och helger. Separat kö till p-platser och garage.

TV & BREDBAND
Grundutbud genom kabel-tv från Comhem ingår i avgiften. Bredband finns via Bredbandsbolaget eller Comhem.

ÖVRIGT
Föreningen kräver medlemskap i HSB. Vid köp deponeras 500 kr per köpare samt så skall köparen/köparna betala en medlemsavgift om 300 kr.
För ytterligare information om föreningen se: www.hsb.se/stockholm/brf/bergetivasterhaninge

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening och säljaren. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Överlåtelseavgift

1 163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

I Västerhaninge finns flertalet bostadsområden. Utbyggnad av dessa har skett från 60-talet fram till mitten av 80-talet. Det finns både bostadsrätter, hyresrätter och flera områden med villor och grupphus. De äldsta är från mitten av 40-talet. Flera områden är också under uppförande med både villor och bostadsrätter. Västerhaninge Centrum är beläget vid pendeltågstationen. Här finns matbutik, flera banker, apotek, bibliotek, systembolag m.m. Folktandvård, vårdcentral och gym finns också. I bostadsområdena finns också flera närbutiker. I Västerhaninge finns ett flertal skolor för alla stadier och flera förskolor. Ett sjukhem (långvård) finns också. Järnvägen Nynäshamn-Stockholm passerar Västerhaninge, som har en egen pendeltågstation nära centrum. Det går ca 4 tåg i timmen mot Stockholm och mot Nynäshamn. Station finns även i Krigslida. I anslutning till stationen i Västerhaninge centrum finns en bussterminal. Ett flertal busslinjer trafikerar bussterminalen. Vid stationen finns även en infartsparkering och taxistation. Restiden med tåg till Stockholm eller Nynäshamn är ca 30 minuter.

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering