Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Uttervägen 7C

Mariedal Umeå

1 150 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Uttervägen 7C

Antal rum 1 rum + Kök
Boarea 25,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 203
Våning 1 av 1, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 150 000 kr utgångspris
Avgift: 2 269 kr/mån inkl. vatten, carport, renhållning, sophämtning
Andel i föreningen: 8,225%
Andel av årsavgift: 8,22512%
Driftskostnad 8 000 kr/år
varav
Värme: 8 000 kr
Beräknat antal pers: 1
Kommentar Uppvärmning är inkl. uppvärmning av vatten, uppvärmning av huset och hushållsel
Pantsatt Ja
Allmänt Carportplats med motorvärmarstolpe och rymligt kallförråd på 7 kvm.

Plattsättning framför entrédörren. I övrigt gräsytor, gårdsgrus, buskar, träd, gärdesgårdsstaket mot Uttervägen. Planterad rondell med flaggstång i mitten av tomten. Tomten är finplanerad av en trädgårdsarkitekt på Umeå Entreprenad.

Entrébelysning samt sensorstyrd carport- och gårdsbelysning.

Byggnad

Byggnadstyp Attefallshus
Byggnadsår 2017
Uppvärmning Elpanna med golvvärme i plattan
Ventilation Till/frånluftsventliation samt paxfläkt
Energideklaration Krävs ej för denna byggnadstyp
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Lofoten 88
Övriga byggnader Carport med 5 stycken bilplatser med tillhörande förråd om 7 kvm. Carporten inrymmer även cykelparkering samt avfallshanteringssystem.
Välkommen till detta unika boende i mycket fint läge på Mariedal. Ett Attefallshus som stod klart i slutet av 2017 med mycket välplanerade kvadratmetrar, fantastiskt ljusinsläpp och generös takhöjd. Här erbjuds bland annat ett praktiskt och modernt kök, helkaklat badrum med golvvärme och ett mysigt sovloft. Materialvalen är tilltalande, stilfulla och moderna. Genomgående ljusa ytskikt och materialval förstärker den ljusa känslan ytterligare. Gården är charmfull och gemytlig med grusad innergård och fina plattsättningar invid entrén, ett direkt välkomnande intryck! Till huset ingår även en carportplats och förråd.
Mariedal ligger naturskönt nära Gammliaskogen med dess motions och rekreationsmöjligheter samtidigt som det ligger invid större handelscentrum med komplett utbud av matbutik, apotek, restaurang och butiker. I området finns förskola/skola, träningsanläggning och fina bussförbindelser. Här bor ni även med cykelavstånd till centrumkärnan, NUS och Universitet.

- UNIKT BOENDE

- GENERÖS TAKHÖJD

- STILFULLA MATERIALVAL

- CARPORTPLATS INGÅR

- CHARMFULL INNERGÅRD

HALL
Inbjudande hall med plats för avhängning av ytterkläder. Vitmålade väggar som är genomgående i hela huset samt ett praktiskt, ljusgrått klinker på golvet med golvvärme. I hallen finns också en skjutdörrsgarderob som erbjuder mycket förvaring och här finns också tvättmaskinen. Infällda spotlights i taket.

RUM
När du kliver in från hallen så kommer du in till ett rum med ett fantastiskt ljusinsläpp från fönster i olika väderstreck samt med generös takhöjd. Här finns husets kök med vita skåpsluckor, vitt kakel och grå bänkskiva i laminat. Köksutrustningen från Siemens består av; induktionshäll, ugn, fläkt, kyl/frys, inbyggd micro samt integrerad diskmaskin. I rummet finns utrymme för en matplats och soffa. På golvet ligger ett fint parkettgolv,

LOFT
Den fina trappen leder upp till ett mysigt sovloft där man rymmer en dubbelsäng och lite övrigt möblemang.

BADRUM
I direkt anslutning från hallen finns det rymliga, helkaklade badrummet med komfortabel golvvärme. Badrummet har stora ljusgrå klinkerplattor på golvet och vita kakelplattor på väggarna. Wc, dusch med vikbara duschväggar, handfat med kommod, spegelskåp är badrummets inredning. Infällda spotlights i taket samt ett fönster ger ljus till rummet.

Välordnat boende i eget attefallshus

Välkommen till detta unika boende i mycket fint läge på Mariedal.
Ett Attefallshus som stod klart i slutet av 2017 med mycket välplanerade kvadratmetrar, fantastiskt ljusinsläpp och generös takhöjd.
Här erbjuds bland annat ett praktiskt och modernt kök, helkaklat badrum med golvvärme och ett mysigt sovloft. Materialvalen är tilltalande, stilfulla och moderna. Genomgående ljusa ytskikt och materialval förstärker den ljusa känslan ytterligare. Gården är charmfull och gemytlig med grusad innergård och fina plattsättningar invid entrén, ett direkt välkomnande intryck! Till huset ingår även en carportplats och förråd.
Mariedal ligger naturskönt nära Gammliaskogen med dess motions och rekreationsmöjligheter samtidigt som det ligger invid större handelscentrum med komplett utbud av matbutik, apotek, restaurang och butiker. I området finns förskola/skola, träningsanläggning och fina bussförbindelser. Här bor ni även med cykelavstånd till centrumkärnan, NUS och Universitet.

Förening

Uttervägen 7C

Förening

Lofoten 88

Allmänt om föreningen

Brf Lofoten 88 (org.nr 769632-1376) är en nybildad förening, byggår 2017. På fastigheten har uppförts 4 bostadsrättslägenheter i två parhus och två Attefallshus samt en carportlänga (5 platser) med tillhörande förråd, en öppen parkeringsplats, sophantering vidbyggt carportlängan. Föreningen höjde månadsavgiften med 1,5 % fr o m 1/1 2020, och inga ytterligare höjningar är planerade under budgetåret 2020-2021 enligt ordförande 2020-08-24.
GÅRDEN
Gräsytor, gårdsgrus, buskar, träd, gärdesgårdsstaket mot Uttervägen samt planterad rondell med flaggstång. Tomten är finplanerad av en trädgårdsarkitekt på Umeå Entreprenad. Belysning vid entrén samt vid carporten vid varje förråd och gårdsbelysning.

KABEL-TV OCH INTERNET
Ansluten till fiber med hastighet på 100 Mbit/sek. Bostadsrättsinnehavaren får teckna individuellt abonnemang för TV, bredband och telefoni.

BILPLATS
Parkeringsplats med motorvärmare i carportlänga ingår i den angivna månadsavgiften.

ÖVRIGT
I den angivna månadsavgiften ingår inte hushållsel, värme och vatten samt kostnader för kabel-TV, bredband och telefoni. Den beräknade energikostnaden för värme, el och vatten finns noterad i Kostnadskalkylen för bostadsrättsföreningen. En schablonkostnad på 200 kr/månad för vatten tillkommer varje månad. Föreningen är fullvärdesförsäkrad via Trygg Hansa och ansvarsförsäkring ingår för styrelsen. Hemförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavaren. Ovanstående uppgifter är hämtade från Bostadsrättsföreningen (Lofoten 88) 2020-08-24 och spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen/säljaren.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Mariedal är beläget ca 4 km norr om centrala Umeå. Området uppfördes på mitten av 70-talet fram till 80-talets början. Här finns radhus med äganderätt och bostadsrättlägenheter i radhusliknande utförande. Mariedal är ett naturskönt område men är samtidigt beläget intill affärsområden där all närservice du behöver finns. Gamliaskogen vid radhusen erbjuder fina motionsspår sommar och vintertid. I området bor både äldre och barnfamiljer och attraherar samtliga målgrupper.

Närservice

Affärsområdet på Mariedal innehåller allt ifrån livsmedelsbutiker, klädaffärer, sportaffärer, möbelaffärer, husgerådsbutiker, frisörer, restauranger, bowling, bank och pizzerior. Med bara några minuters promenad tar du dig lätt till Ersbodas handelsområde som erbjuder ytterligare närservice. Beläget på Mariaområdet finns Mariebergsskolan som har förskoleklasser upp till sjätte klass och på Bräntbergsskolan finns högstadium. I Gamliaskogen beläget precis intill området finns motionsspår med elljus och skidspår på vintern. På Bräntberget finns en slalombacke och nedanför de fantastiska Mariehemsängarna. De består av stora gräsängar med fotbollsplaner och plats för aktiviteter och lek. Inte långt ifrån Mariedal finns populära Nydala som erbjuder bland annat stränder, bad och fiske.

Kommunikation

Till Mariedal tar du dig lätt med bil från Umeås centrum via Östra kyrkogatan eller efter gamla E4an. Bra kommunikation med buss går dagligen till Mariaområdet. För aktuell tidtabell se www.tabussen.se. Hit tar du dig effektivt och snabbt på bra cykel- och gångbanor.

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter