Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Tallparksvägen 9C

Grisbacka UMEÅ

1 050 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Tallparksvägen 9C

Antal rum 1 rum + Kök
Boarea 26,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 212511001-0122
Våning 3 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 050 000 kr utgångspris
Avgift: 1 742 kr/mån ink, värme, vatten, internet och tv
Andel i föreningen: 0,3995%
Andel av årsavgift: 0,40339%
varav
Beräknat antal pers: 1
Kommentar Individuell mätning av hushållsel. Kostnaden debiteras efter förbrukning och faktureras på månadsavin.
Tillträde snabb inflyttning möjlig!
Pantsatt Nej
Allmänt Till lägenheten hör två fina förråd.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1960-1962
Energideklaration
Utfärdad den 30 juli 2019
Energiklass: C
Primärenergital: 82 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Eken 17
Optimalt planerad och smakfullt renoverad etta i enhetlig stil med fräcka detaljer. Lägenhetens allrum har byggt om med smart etagedel med plats för säng och skrivbord och möjlighet till förvaring under. Socialt och öppet läge mot kök, klädkammare för ytterligare förvaring och stilrent uppfräschat badrum. Vid intresse säljs befintligt möblemang och inflyttning är flexibel.

Populär förening med stark ekonomi och fina faciliteter för de boende, låg avgift och två förråd finns att tillgå. Här bor du lugnt men centrumnära på ett mysigt område med cykel och gångavstånd till älvspromenaden, livsmedelsbutik och stadens puls med dess kompletta utbud av affärer, restauranger och nöjen.

- Välplanerad och genomgående renoverad
- Mycket stabil förening
- Låg avgift
- Lugnt och trivsamt område

HALL
Välkomnande hall med praktiskt klinkers på golv och målade väggar. Här erbjuds möjlighet till avhängning av ytterkläder och längre in i lägenheten nås generös klädkammare med hyllor och hängare för ytterligare klädförvaring.

KÖK
Smart planerat och snyggt renoverat kök med svarta skåpluckor, tuff täckskiva i plåt med struktur och praktisk arbetsbänk i vit laminat. Kökets maskinella utrustning består av integrerad kyl och frys, spishäll och ugn. Spotlights ovanför arbetsbänken ger fint ljus till matbestyren. Bardisk mellan köket och allrummet skapar trevlig matplats och bjuder in till besök.

ALLRUM
Lägenhetens allrum är perfekt avdelat med en separat sov- och vardagsrumsdel. Här ryms både soffa, tv-möbel och på den uppbyggda etagedelen finns plats för säng och skrivbord. God förvaring under etagedelen och inbyggda spotlights i olika färger skapar mysfaktor. Vitmålade väggar, dekorativ fondvägg och ljust laminatgolv ramar in ytskikten.

BADRUM
Stilrent inrett badrum klätt i praktisk våtrumsmatta. Badrummets inredning består av WC, kommod, spegel och dusch med vikbara väggar.

BRA ATT VETA
2020: Målning badrum
2012: Nytt kök, badrumsrenovering, klinkers i hall, ombyggnation klädkammare samt nya ytskikt.
2011: Tillbyggd sovplats i etage med förvaring under säng
Lägenheten säljs med befintligt möblemang vid intresse.

Kvadratsmart etta med utmärkt läge!

Optimalt planerad och smakfullt renoverad etta i enhetlig stil med fräcka detaljer. Lägenhetens allrum har byggt om med smart etagedel med plats för säng och skrivbord och möjlighet till förvaring under. Socialt och öppet läge mot kök, klädkammare för ytterligare förvaring och stilrent uppfräschat badrum. Vid intresse säljs befintligt möblemang och inflyttning är flexibel.

Populär förening med stark ekonomi och fina faciliteter för de boende, låg avgift och två förråd finns att tillgå. Här bor du lugnt men centrumnära på ett mysigt område med cykel och gångavstånd till älvspromenaden, livsmedelsbutik och stadens puls med dess kompletta utbud av affärer, restauranger och nöjen. Varmt välkommen på visning!

Förening

Tallparksvägen 9C

Förening

Riksbyggen Grubbehus nr 1

Allmänt om föreningen

RBF Grubbehus nr 1 äger fastigheten Eken 17 i Umeå kommun. På fastigheten finns det 5 byggnader som uppfördes mellan 1960-62. Föreningen består av 132 lägenheter samt 1 st lokal. Lägenheterna är fördelade på 1 rokv, 1 rok, 2 rok, 3 rok samt 4 rok. Föreningen förvaltas tekniskt och ekonomiskt av Riksbyggen. Överlåtelseavgift och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna. Ingen avgiftsändring är planerad i nuläget (föreningen 2020-08-21).

HUSENS SKICK
2018 Uppförande av cykelhus utanför alla hus.
2016 Målat om trapphus. Byte av lås till dörrar, entrédörrar samt bokningssystem till tvättstugorna.
2013 Takbyte, byte av maskiner i tvättstuga.
2009 Byte termostater/ventiler.
2008 Fönsterbyten, tilläggsisolering och ny fasad på fastigheterna, nya lägenhetsdörrar.
1998 Stambyten.


TV OCH INTERNET
Kabel TV via Telia / Halebop, ingår i angiven månadsavgift. Bredband 100 Mbt/s levereras av Telia / Halebop, ingår i angiven månadsavgift.

BILPLATSER
51 st p-platser med motorvärmare (150 kr/mån), f.n kö.
39 st carportar med motorvärmare (275 kr/mån), 1 plats ledig.
18 st garage (351-551 kr/mån beroende på storlek), f.n kö.
1 st el-laddstolpe (250 kr/månad), f.n kö.
4 st platser för mc finns, mc-garage (125 kr / mån), 4 platser lediga.
Gästparkeringar finns. Till parkeringarna tillämpas webbaserat kösystem via Riksbyggens hemsida. När man fått sin första månadsavi kan man som boende skapa konto på Riksbyggens kundwebb. Ovan information från förening och Riksbyggen 2020-08-25.

TVÄTTSTUGA
Två tvättstugor belägna på Tallparksvägen 11A samt Sandhallavägen 8C. Nyare maskinpark med tre tvättmaskiner, torktumlare, centrifug och två torkrum i vardera.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
Föreningen har ett övernattningsrum som går att hyra för 100 kr/natt. Rummet är inrett med 3 sängplatser, wc, dusch och pentry. Föreningen erbjuder även cykelrum, hobbyrum, pingisrum, gemensamt frysförråd, tvättstugor och soprum beläget på gaveln, Tallparksvägen 15.

ÖVRIGT
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Folksam och bostadsrättstillägg ingår i föreningens fastighetsförsäkring. Hemförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavaren. Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening, 2020-08-21. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter om kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Grisbacka är en stadsdel i västra delen av Umeå, omkring tre kilometer väster om centrum. Området karaktäriseras av vackra promenadstråk både vid Umeälven och vid Tvärån. Bebyggelsen utgörs huvudsakligen av äldre Västerbottensgårdar och villor från 1900-talet som uppförts sedan man successivt upphört med jordbruk i området. Tillsammans med Backen och Västerhiske ingår Grisbacka i det större området Backen. Cykelavstånd till centrum.

Närservice

Grisbackaskolan (F-6). Grubbeskolan (7-9) med både musikklass och engelskaklass. Förskolor I området finns bra matbutik, pizzeria och företag.

Kommunikation

Bussförbindelserna är mycket bra med flera avgångar i timmen mot centrum.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter