Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Sandåkersgatan 10

Sandåkern UMEÅ

2 795 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Sandåkersgatan 10

Antal rum 3 rum + kök
Boarea 93,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 52-3262-1-113-3
Våning 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 795 000 kr utgångspris
Avgift: 5 068 kr/mån I avgiften ingår värme, kallvatten samt Tv, Internet och IP-telefoni via Telia.
Andel i föreningen: 1,29499%
Andel av årsavgift: 1,29499%
Driftskostnad 4 550 kr/år
varav
Övrigt: 4 550 kr
Beräknat antal pers: 3
Kommentar Varje BR-innehavare betalar för varmvatten o hushållsel. Debiteras för 3 månader på den första avin per kvartal.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2012-13
Energideklaration
Utfärdad den 27 januari 2020
Energiklass: C
Primärenergital: 65 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Veden 2
Välkommen till en ljus och modern 3:a med väldisponerad planlösning, genomgående fin standard och stor inglasad balkong i härligt sydostläge. Här bor du i ett lugnt område med cykel och gångavstånd till både älvens fina promenadstråk och Umeås rika restaurang- och kulturutbud i centrum.

- MODERN OCH STILREN

- INGLASAD BALKONG

- HÄRLIGT LJUSINSLÄPP

-SOVRUM PÅ VARSIN SIDA OM LÄGENHETEN

-SOCIALA UMGÄNGESYTOR

Bostaden presenteras enligt följande:

HALL
Ljus och välkomnade hall som öppnar upp mot lägenhetens vardagsrum med härligt ljusinsläpp. Här finns ett stilrent klinkergolv med stora plattor i grå nyans som sedan övergår i ett ekparkettgolv som är genomgående i hela lägenheten. Vitmålade väggar med en fondtapet från ”Svenskt Tenn”. Hallen erbjuder plats för lättare möblemang samt goda förvaringsmöjligheter via skjutdörrsgarderob samt klädkammare.

VARDAGSRUM
Ljust och inbjudande vardagsrum med högt i tak och generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Rummet är luftigt och trevligt möblerat med delvis öppen planlösning mot köket och matplatsen. Den inglasade balkongen med fint sydostläge nås från vardagsrummet och blir ett naturligt extra rum under många av årets månader.

KÖK
Vitt kök med nya stilrena handtag, vitt kakel, gråa bänkskivor av laminat samt goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Köket är utrustat med kyl och frys i fullhöjd, inbyggnadsugn- och mikro, spishäll, fläkt samt diskmaskin. I direkt anslutning till köket och trevligt placerat vid stora fönster finns en matgrupp med plats för många gäster.

SOVRUM
I anslutning till vardagsrummet nås det mindre sovrummet med samma fina parkettgolv som övriga rum och vitmålade väggar. Rummet är trivsamt och lättmöblerat och har fint ljusinsläpp tack vare fönster i två väderstreck.

SOVRUM
Det stora sovrummet ligger lite mer avskilt i lägenheten och har även det härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Här finns flera garderober som rymmer gott om förvaring.

BADRUM
Smakfullt helkaklat badrum med grått klinkergolv med elgolvvärme och vita kaklade väggar med inslag av mosaikdetaljer. Badrummet är utrustat med handfat med tillhörande kommod, spegelskåp, wc, dusch samt tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk.

BRA ATT VETA
Till lägenheten finns ett stort förråd, praktiskt placerat i entréplan.

Mycket fin och rymlig trea med inglasad balkong på populära Sandåkern!

Nu har vi nöjet att erbjuda en mycket fin och rymlig 3:a om 93,5 kvm på populära Sandåkern! Lägenheten har en ljus och luftig planlösning, perfekt för middagar och socialt umgänge. Genomgående parkettgolv, högt i tak och fint kök med plats för stor matgrupp. Härligt vardagsrum med utgång till inglasad balkong i sydost, två sovrum med stilrent badrum. Trevligt område med bra kommunikationer samt gång- och cykelavstånd till centrum, grönområden, strandpromenaden och service.

Välkommen att boka din visning!

Förening

Sandåkersgatan 10

Förening

HSB Brf Utsikten 1

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen HSB Utsikten 1 (org.nr 769623-8190) består av 89 bostadsrätter fördelade på 2 st hus (vardera 15 och 10 våningar höga) på Sandåkersgatan 10-12 och med fastighetsbeteckning Veden 2. Husen stod klara för inflyttning fr o m hösten 2013. Föreningen förvaltas ekonomiskt och tekniskt av HSB. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Länsförsäkringar, i försäkringen ingår bostadsrättstillägg för föreningens lägenheter samt momenten styrelseansvar och försäkring mot ohyra. Överlåtelse- och pantsättningsavgift enligt föreningens stadgar. Föreningen höjde månadsavgiften med 1 % fr.o.m 1 januari 2020, ingen ytterligare höjning är planerad under 2020 enl ordförande 2020-10-16.

HUSENS SKICK
2020 - renovering av avloppsbrunnarna i garaget är på gång.
2019 - genomfördes stadgeenlig fastighetsbesiktning.

TV OCH BREDBAND
Kabel-TV och bredband (10 Mbit ut och 100 Mbit in) via Telia Triple Play, ingår i den angivna månadsavgiften, men specificeras separat på månadsavin med 222 kr/månad.

PARKERING
Föreningarna Utsikten 1 och 2 har ett delägaransvar av garaget. Ambitionen är att intäkter och kostnader ska delas med ett totalt andelstal 138, där Utsikten 1 har 89 andelar och Utsikten 2 har 49 andelar. Kallgarage kostar 600 kr/månad + deponeringsavgift för fjärrkontroll till garageport 500 kr. Enligt ordförande så finns det garanterat en garageplats/lägenhet. Behöver man inte parkeringen (man har ingen bil) är det ok för andra att hyra ytterligare en plats.
Finns platser lediga, enligt ordf 2020-10-16. Åtta st gästparkeringar. HSB Kundtjänst 0770-33 00 50 kan även svara på hur kön ser ut.

ÖVRIGT
Tillgång till övernattningsrum, tillsammans med föreningen HSB Utsikten 2. Kostnad 200 kr/dygn. Rummet inrymmer max 5 sängplatser med kuddar/täcken, spis/kylskåp/porslin m m samt wc/dusch. Den som hyr övernattningsrummet ska städa efter sig och ta med påslakan/örngott/lakan. Bostadsrättsföreningen har avtal med Umeå Energi. Varje BR-innehavare betalar för varmvatten o hushållsel. Debiteras för 3 månader på den första avin per kvartal.
Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2020-10-16. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Sandåkern är ett av Umeås nyaste bostadsområden beläget ca 1,5 km från city. Här byggs och uppförs bostadsrätter och hyresrätter enligt detaljplaner. Sandåkern är omgärdat av äldre bostadsområden med närservice av allehanda slag. Tvärån rinner förbi området och erbjuder både vackert promenadstråk och fiskemöjligheter.

Närservice

Sandåkern ligger nära Umeå centrum med affärer, butiker och restauranger. I det intilligande Hedlundaområdet finns grundskola från förskoleklass upp till årskurs nio och Umeås största gymnasium, Dragonskolan. I Hedlundaparken finner du även minigolfbana samt Noliahallarna som rymmer allt ifrån idrott till mässor och konferenslokaler. Närmaste livsmedelsaffärer är Ica Hedlunda samt Ica Västerslätt och enklare livs finns i den bensinmack som ligger på Sandåkern. Nära ligger även vårdcentral med apotek, polis- och brandstation.

Kommunikation

Till Sandåkern tar du dig lätt med bil från Umeås centrum via väg 92/E12 med rikting mot Vännäs. Bra kommunikation med buss går dagligen via linje 1. Precis utanför huset går även busslinje 72 direkt till järnvägstorget och Nus och Universitetet. För aktuell tidtabell se www.tabussen.se. Hit tar du dig effektivt och snabbt på bra cykel- och gångbanor.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter