Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Sagovägen 5

Tomtebo/Nydalaviken Umeå

2 295 000 kr

Se alla bilder


Visning

Bokad visning med föranmälan per mail eller telefon!

Torsdag 23/5 16.30-17.00

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Sagovägen 5

Antal rum 4 rum + Kök
Boarea 89,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 212374001-0024
Våning 0 av 5, hiss finns
Kommentar Fint markplansläge!
Ekonomi Pris: 2 295 000 kr Utgångspris
Avgift: 4 746 kr/mån inkl. värme, vatten, internet och tv
Andel i föreningen: 3,85855%
Andel av årsavgift: 3,8586%
Driftskostnad 3 628 kr/år
varav
El: 3 628 kr (3628 kWh)
Beräknat antal pers: 3
Kommentar Driftkostnaden, hushållselen är beräknad på nuvarande ägares förbrukning under förgående år. Föreningen debiterar hushållsel eftersläpandes en månad 1kr/kWh.
Tillträde enligt överenskommelse
Pantsatt Ja
Allmänt Inglasad uteplats med öppningsbara partier med utsikt mot lummig skogsdunge och gräsyta.
Till lägenheten hör ett förråd, praktiskt beläget på samma plan.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2017
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Älvringen 1
Nu erbjuds denna personligt inredda och stilsäkra markplans fyra på Tomtebo! Lägenheten har många fina smakfulla detaljer och materialval, platsbyggda garderober och enhetligt ekparkettgolv. I harmoni disponeras öppet läge mellan kök och vardagsrum, tre sovrum, helkaklat badrum och klädkammare. Inglasad uteplats med underbar kvällssol och öppningsbara glaspartier sätter guldkant på boendet!

På naturnära och barnvänliga Tomtebo bor du med bekvämt cykelavstånd till Universitet, NUS och IKSU och ett stenkast från badplatser vid Nydalasjön. I den härliga miljön runt sjöns finns fina rekreationsområden och motionsspår. God kommunikation med busshållplats i närheten som både går till Universitet och stan med dess kompletta utbud av affärer och restauranger.

HALL
Välkomnande hall med snyggt platsbyggda garderober som stilrent går ton i ton med den rosa väggfärgen. Det fina utförandet löper vackert vidare i kök och vardagsrum.

KÖK
Lägenhetens hjärta, köket har öppet och inbjudande läge mot vardagsrummet. Tidlöst inrett kök med ljusgrå skåpluckor, handtag i retrostil, vitt kvadratiskt kakel och ljus mönstrad arbetsbänk. Den maskinella utrustningen är i rostfritt utförande och består av fullstor kyl och frys, induktionshäll, fläkt, inbyggd micro och ugn. Köket erbjuder fina arbetsytor och gott om förvaring i skåp och skafferier. Härligt ljusinsläpp från stort fönsterparti och spotlights ger fin belysning till matbestyren.

VARDAGSRUM
Centralt placerat vardagsrum med öppet läge mot kök. Rummet är lätt att möblera med variation och bjuder in till besök. Härifrån nås lägenhetens inglasade uteplats i underbart västerläge med rogivande utsikt över skogsdunge. Glaspartiet är öppningsbart och leder dig enkelt ut på gräsmattan.

SOVRUM
Lägenhetens stora sovrum nås från vardagsrummet. Här finns plats för dubbelsäng. Platsbyggda garderober i samma kulör som på väggarna ger mycket fin förvaring. Effektfull grön färg klär väggarna och klassiskt parkettgolv.

BADRUM
Mycket smakfullt inrett badrum med vackert hexagonklinker och stilrena kakelplattor i vitt. Det komfortabla badrummets inredning består av WC, kommod, spegelskåp med belysning och badkar med regndusch. Stilren bänkskiva i ljusgrått för klädvård, skåp till förvaring, tvättmaskin och torktumlare underlättar vardagen. Fönster släpper in dagsljus och golvvärme värmer frusna fötter.

SOVRUM
Det andra sovrummet har utsikt mot skogen. Stilren mörkblå väggfärg och fint parkettgolv. Platsbyggt skrivbord skapar ordning och reda.

SOVRUM
Tredje sovrummet är i samma storlek som sovrummet mitt emot. Praktisk klädkammare med fönster avgränsar rummen. Garderob till förvaring och väggarna är ljusgråa.

BRA ATT VETA
Platsbyggt skrivbord medföljer köpet om ny ägare önskar.

Modern markplansfyra på fantastiska Tomtebo!

Nu erbjuds denna personligt inredda och stilsäkra markplans fyra på Tomtebo! Lägenheten har många fina smakfulla detaljer och materialval, platsbyggda garderober och enhetligt ekparkettgolv. I harmoni disponeras öppet läge mellan kök och vardagsrum, tre sovrum, helkaklat badrum och klädkammare. Inglasad uteplats med underbar kvällssol och öppningsbara glaspartier sätter guldkant på boendet!

På naturnära och barnvänliga Tomtebo bor du med bekvämt cykelavstånd till Universitet, NUS och IKSU och ett stenkast från badplatser vid Nydalasjön. I den härliga miljön runt sjöns finns fina rekreationsområden och motionsspår. God kommunikation med busshållplats i närheten som både går till Universitet och stan med dess kompletta utbud av affärer och restauranger. Varmt välkommen på visning!

Förening

Sagovägen 5

Förening

Brf Ringen 1 i Umeå

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Ringen 1 (org.nr 769629-8178) registrerades hos Bolagsverket den 26 mars 2015. Under hösten 2015 påbörjades uppförandet av 2 st bostadshus på fastigheten Älvringen 1 med adress Sagovägen 1, 3 och 5 i Umeå (husen stod klara mars 2017). Föreningen förfogar över 33 bostadsrätter med tillhörande lägenhetsförråd samt 17 st bilplatser i carport och 17 st bilplatser på gårdsmark med motorvärmarstolpe. Utöver det finns det även två handikapp-platser och 5 gästparkeringar. Föreningen förvaltas ekonomiskt och tekniskt av Riksbyggen. Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna. Alla bostadsrätter har egen elmätare och hush-el debiteras månadsvis genom avgiften till föreningen. Föreningen höjde månadsavgiften med 3 % från den 1/1 2019, enligt ordförande 2019-04-29.

HUSENS SKICK
Inga större underhållsåtgärder kommer att krävas under den närmaste 10-årsperioden. Underhållsplan ska upprättas under 2019.

GÅRDEN
Plantering, gräsytor, belysning, kör- och gångvägar m m. Lekplats på innergård.

KABEL-TV & BREDBAND
Kabel-TV och bredband samt IP-telefoni via Telia Triple Play (100/100). Obligatoriskt tillägg i månadsavgiften.

PARKERING
17 st carportar med el (kostnad 450 kr/månad). 17 st p-platser med el (kostnad 300 kr/månad). Det finns MV-platser lediga per 2019-04-29. Till parkeringarna tillämpas webbaserat kösystem via Riksbyggens hemsida. När man fått sin första månadsavi kan man som boende skapa konto på Riksbyggen, ”Mitt Riksbyggen”.

ÖVRIGT
Tvättstuga och gemensamhetsutrymmen saknas. Ett soprum för källsortering av hushållssopor. Ett cykelförråd. Samtliga bostadsrätter har förråd i entréplan. Morgontidning i fack vid lägenhetsdörr, övrigt i låst postfack vid entrédörr.
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos NordEuropa Försäkring och bostadsrättstillägg ingår i fastighetsförsäkringen. Hemförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavaren. Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2019-04-29. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Tomtebo är en av Umeås nyaste stadsdelar som ligger väldigt fint i närheten av universitet, sjukhus och Nydalasjön ca 5 kilometer från Umeå centrum. Området kring Nydalasjön är omtyckt med promenadvägar, grillplatser, badstränder, motionsslingor och äventyrslekpark. Naturreservatet Grössjön ligger inom promenadavstånd. Inom en snar framtid kommer det att byggas ett stort Coop i närheten.

Närservice

I området finns pizzeria, restaurang samt en närbutik som ligger på Älvans väg 154 med livsmedel och kioskvaror. Inte långt bort når ni Ålidhems centrum med större matbutiker, restauranger samt café.

Kommunikation

Det finns goda kommunikationer med buss. Tidtabeller och mer information finns på www.tabussen.nu.

Övrigt

Det finns flera förskolor och skolor i området.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering