Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Paradisgränd 2

Umedalen Umeå

1 125 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Paradisgränd 2

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 70,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 0017
Våning 3 av 5, hiss finns
Kommentar Står vån 4 i info. från förvaltaren men då räknade man BP som vån 1.
Ekonomi Pris: 1 125 000 kr utgångspris
Avgift: 4 987 kr/mån inkl. värme, VA, kabel-tv, internet
Andel i föreningen: 1,18989%
Andel av årsavgift: 1,18943%
Driftskostnad 2 667 kr/år
varav
El: 2 667 kr (2784 kWh)
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Kostnaden är baserad på nuvarande ägares förbrukning och avtal och kan därför komma att ändras.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1991-92
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FTX system
Energideklaration
Utfärdad den 2 november 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 117 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Ringaren 1
Rymlig tvåa om 70 kvm i lugnt område på Umedalen. Lägenheten erbjuder bland annat ett fräscht och renoverat kök, balkong i västerläge med eftermiddags- och kvällssol, generös hall med mycket förvaring, kontor/förråd, rymligt vardagsrum med fint ljusinsläpp samt rogivande sovrum. Här bor du med närhet till skog och natur, goda träningsmöjligheter på IKSU och mycket goda kommunikationer.

- RYMLIG TVÅA OM HELA 70 KVM

- FRÄSCHT KÖK

- GODA FÖRVARINGSMÖJLIGHETER

- LUGNT OMRÅDE

- MYCKET GODA KOMMUNIKATIONER

Bostaden presenteras enligt följande:

HALL
Rymlig hall med god plats för att hänga av sig ytterkläder på hatthylla och i garderober. Vitmålade väggar och parkettgolv. Intill hallen finns ett kontor/förråd som man kan anpassa efter sina behov. Vidare in i hallen finns även en klädkammare som erbjuder förvaring.

BADRUM
Till höger från hallen nås badrummet. Badrummet har helkaklade vita väggar med svarta detaljer och en ljus våtrumsmatta på golvet. Ny inredning som består av; wc, handfat med kommod, spegelskåp med belysning, dusch med duschvägg i glas samt tvättmaskin.

KÖK
Köket är helrenoverat 2016 med grå skåpluckor, vitt kakel och bänkskiva i trä. Här finns god plats för förvaring. Den maskinella utrustningen i rostfritt består av hel kyl och frys, spishäll med ugn, spisfläkt och diskmaskin. Köket har ljusa tapeter på väggarna förutom på ena väggen som har en dekorativ fondtapet och ett ljust klinkergolv. I köket finns utrymme för matplats för ca 4-6 personer invid fönster. Från köket nås den generösa balkongen i härligt västerläge där du kan njuta av eftermiddags- och kvällssolen.

VARDAGSRUM
Trevligt vardagsrum med ekparkettgolv och vitmålade väggar. Här får man in ett stort ljusinsläpp från fönster i vinkel. Här finns gott om plats för stor soffgrupp, tv- möbel och matsalsbord.

SOVRUM
Stort sovrum som rymmer dubbelsäng, sängbord och övrigt möblemang. Tre garderober erbjuder förvaring. Fönster mot balkongen. Tapetserade väggar och ljus plastmatta på golv.

ÖVRIGT
Stort vindsförråd ingår till lägenheten.
Rymlig tvåa om 70 kvm i lugnt område på Umedalen. Lägenheten erbjuder bland annat ett fräscht och renoverat kök, balkong i västerläge med eftermiddags- och kvällssol, generös hall med mycket förvaring, kontor/förråd, rymligt vardagsrum med fint ljusinsläpp samt rogivande sovrum. Här bor du med närhet till skog och natur, goda träningsmöjligheter på IKSU och mycket goda kommunikationer.

Förening

Paradisgränd 2

Förening

Brf Backenhus nr 2

Allmänt om föreningen

RBF Backenhus nr 2 är en äkta bostadsrättsförening som äger fastigheten Ringaren med adress Paradisgränd. Husen uppfördes 1991-92. Föreningen förfogar över 78 st lägenheter och en lokal. Av lägenheterna är samtliga upplåtna med bostadsrätt. Föreningen förvaltas ekonomiskt och tekniskt av Riksbyggen. Pantsättningsavgift och överlåtelseavgift tas ut enligt stadgarna. I avgiften ingår: VÄ/VA, internet, kabel-tv. El betalas separat. Ingen höjning av månadsavgiften den 1/1 2019.

HUSENS SKICK
Husen är i gott skick och följer den underhållsplan som finns. År 2019 ska sista etappen ommålning huskroppar slutföras och byte låssystem har slutförts under våren. Föreningen har färdigställt taken på låghusen och målat om garagen sommaren 2017 samt iordningställt ett övernattningsrum i kvarterslokalen. År 2010 åtgärdades ventilationen.

KABEL-TV och INTERNET
Internet via Umedalens IT-nät (A3) och ingår i månadsavgiften (100 MB). Kabel-tv via Com Hem, basutbud ingår i månadsavgiften.

PARKERING
På föreningens fastighet finns garage à 400 kr/månad, carport à 300 kr/månad och motorvärmarplats à 190 kr/månad. Två mv-platser lediga per 2019-04-25, lång kö för carport/garage (2019-04-25). Till parkeringarna tillämpas webbaserat kösystem via Riksbyggens hemsida. När man fått sin första månadsavi kan man som boende skapa konto på Riksbyggen, ”Mitt Riksbyggen”. Gästparkeringar finns (Upab).

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
Inne på gården finns en gemensam kvartersgård där det finns två tvättstugor, en grovtvättstuga, övernattningsrum, bastu med relax och en samlingslokal med tillhörande kök. Det finns även en tvättstuga på Paradisgränd 4.

ÖVRIGT
Till lägenheten finns ett utvändigt förråd. Hemsida www.backenhus2.umedalen.ac
Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i Folksam och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring. Hemförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavaren.
Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening (2019-04-25), Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Området

Umedalen är beläget 5 km väst om Umeå centrum. Här finns det ett utbud av både natur och kultur. Varför inte ta en eftermiddag och strosa runt i skulpturparken eller ta en tur ner till strandpromenaden.

Närservice

IKSU-spa, förskola, skola, bibliotek, tandläkare, elljusspår, lekpark, livsmedelsbutik, restaurang, skulpturpark och även närhet till köpcentrum klockarbäcken.

Kommunikation

Bussförbindelserna är mycket bra med flera avgångar i timmen mot centrum. Linje 1 är den som tar dig till och från centrum, för mer information kring busstider gå till www.tabussen.nu. Det finns även bra cykel- och bilvägar.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering