Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Orrvägen 8

Teg Umeå

1 250 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Orrvägen 8

Antal rum 1 rum + kök
Boarea 24,50 kvm
säljarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 52-3028-3-38-2
Våning 2 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 250 000 kr utgångspris
Avgift: 1 344 kr/mån inkl värme, vatten, bredband (Riksnet)
Andel i föreningen: 1,37819%
Andel av årsavgift: 0,9991%
Kommentar Hushållsel ingår inte i den angivna avgiften. Bostadsrättshavaren tecknar eget abonnemang. Nuvarande ägare har förbrukat 574 kwh/år de senaste 12 månaderna. 16 A säkring. Hemförsäkring och bostadsrättstillägg tillkommer och bekostas av lägenhetsinnehavaren.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1968
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Lavskrikan 8
- TOPPRENOVERAD

- MODERN OCH MYCKET STILFULL

- BALKONG

- KVADRATSMART

-LÅG MÅNADSAVGIFT

HALL
Rymligt hall med avhägningsplats och garderober. På golvet ligger ett vinylgolv i grått och väggarna är vitmålade. De vitmålade väggarna är genomgående i hela lägenheten och ger en bra helhetskänsla. Hallen öppnar trivsamt upp till det ljusa och väldisponerade sällskapsrummet.

SÄLLSKAPSRUM (med kök, matplats, vardagsrumsdel och sovalkov i ett)
Ett mycket välplanerat och innehållsrikt rum. Till vänster når ni det ombyggda och helrenoverade köket med flertalet skåp som ger gott om förvaringsmöjligheter. Inredningen går i vilsamt grått och har arbetsytor i laminat samt kakel under överskåp i Carrerraliknande utförande. Arbetsytorna är generösa. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, inbyggd ugn och mikro, spishäll samt diskmaskin. Invid köksdelen vid fönster finns plats för matbord med stolar.

Till höger om hall finns en naturlig plats för soffa med bord. I de fall man önskar TV så finns även en utsedd plats för denna. I anslutning och delvis avskild från övriga rummet så nås den platsbyggda sängen, inbyggd i nisch, med praktisk förvaringslösning.

Golvet i sällskapsrummet har ett nyslipat parkettgolv.

BADRUM
Från hallen nås det ombyggda och helrenoverade badrummet. Kakel och klinker i vitt och ljusgrått ramar in rummets väggar. Golvvärme värmer skönt under frusna fötter. Badrummet är inrett med dusch, wc, tvättställ med tillhörande spegelskåp.

BALKONG
Rymligt balkong med fint läge i området.

ÖVRIGT
Till lägenheten finns ett vindsförråd.
Enligt föreningens information är lägenheten uppmätt till 22 kvm. Säljaren har mätt upp lägenheten till 24,5 kvm.

Topprenoverad - kvadratsmart - fint läge! Låg avgift!

Välkommen till denna topprenoverade och kvadratsmarta 1:a på mycket centralt och älvsnära läge. Vid renoveringen har inget lämnats åt slumpen och utförandena är praktiska, moderna och mycket stilfulla. Här inbjuds ni till både ett renoverat och ombyggt kök och badrum, platsbyggd säng i alkov med förvaringslösning samt utrymme för både soffa och separat matplats. Lägenheten har ett fint ljusinsläpp och balkong i fint läge. Gång och cykelavstånd till city, matbutik, träningsanläggning och busskommunikationer. Cykelavstånd till NUS och Universitet. LÅG MÅNADSAVGIFT!

Förening

Orrvägen 8

Förening

Brf Lavskrikan 678 i Umeå

Allmänt om föreningen

Brf Lavskrikan 678 i Umeå är en äkta bostadsrättsförening, som registrerades hos Bolagsverket 2016-12-16. Föreningen förfogar över 34 bostadsrätter och 7 hyresrätter belägna på fastigheten Lavskrikan 6, 7 och 8 med adresserna Jägarvägen 5, Tjärhovsgatan 18 och Orrvägen 8. Husen byggdes 1955, 1958 och 1968. Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i Länsförsäkringar. I försäkringen ingår EJ bostadsrättstillägg för föreningens lägenheter. Hemförsäkring bekostas av bostadsrätts-/hyresrättsinnehavaren och är ett krav för medlemskap. Den ekonomiska och tekniska förvaltningen, trappstädning och inre renhållning utförs av HSB Norr. Månadsavgiften höjdes med ca 4 % från den 1/1 2019, enligt ordförande 2019-04-27.

HUSENS SKICK
År 2018: Åtgärdat belysning parkering vid Orrvägen, övergång till källsortering av hushållsavfall, vilket minskat kostnaderna för sophantering. År 2017 investerades i två avfuktare till tvättstugorna på Tjärhovsgatan och Orrvägen. Stadgeenlig fastighetsbesiktning utfördes 2017-02-10. De närmaste åren planerar styrelsen för följande större åtgärder: Byggande av gemensam uteplats, renovering av förråd och cykelparkering vid Tjärhovsgatan/Jägarvägen, renovering av lusthuset på Jägarvägen. Planerade åtgärder finansieras med överskott av hyresinbetalningar och eget kapital.

GÅRDARNAS SKICK
Fritt att utnyttja gräsytorna på respektive gård. Det är även fritt att nyttja lusthuset vid Jägarvägen.

KABEL-TV & BREDBAND
Kabel-TV via fasta, markbundna nätet ingår på Jägarvägen och Tjärhovsgatan. Vill man ha fler kanaler får man själv teckna det. På Orrvägen ingår Comhem-abonnemang, som kommer att avslutas vid abonnemangsperiodens slut. Ett gemensamt bredbandsavtal via Riksnet har tecknats från 1 juli 2018. Kostnaden (ca 170 kr/månad) läggs på månadsavgiften. Hastighet ca 250 Mbit.

TVÄTTSTUGA
En tvättstuga per adress inrymmande tvättmaskin, torktumlare, tvättbänk. Det finns även tvättlinor utomhus samt piskställning.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
Inga gemensamhetsutrymmen finns f.n.

PARKERING
På föreningens fastigheter finns 35 motorvärmarplatser, som kostar 350 kr/månad. Platser finns lediga per 2019-04-27.

ÖVRIGT
Förråd antingen i källaren eller på vinden. Morgontidning i fack vid lägenhetsdörr, övrigt i låst postfack vid entrédörr.
Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2019-04-27. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter om kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Teg är en stadsdel i Umeå med 12 300 invånare. Ursprungligen en by, söder om Umeälven. Namnet på stadsdelen kommer av ordet teg som är en del av en gemensamt ägd åker. Teg är uppdelat i Öst- och Väst-Teg. Norr om älven från Teg sett ligger Umeå centrum. Södra delen av Teg kallas Söderslätt och sydvästra delen kallas Böleäng.

Närservice

Vid Tegs centrum finner man bland annat Coop Nära, apotek och Handelsbanken samt café. I området ca 5 min bort finns även välsorterad Ica Supermarket med generösa öppet tider. Umeås hockeylag Björklövens hemmarena finns också beläget på Teg. På Teg finns även Avion-handelsområde samt IKEA beläget. På Teg finns två låg- och mellanstadieskolor, Östtegsskolan och Böleängsskolan, Engelska skolan samt en högstadieskola, Tegs centralskola.

Kommunikation

Bra bussförbindelser med centrumkärnan.

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering