Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Hjältevägen 25

Tomtebo/Nydalaviken Umeå

1 175 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Hjältevägen 25

Antal rum 2 rum + kök
Boarea 48,60 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 52-3005-1-36-2
Våning 2 av 2, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 175 000 kr utgångspris
Avgift: 3 969 kr/mån inkl värme, vatten, hushållsel, kabelTV, internet (1Gbit), motorvärmarplats.
Andel i föreningen: 1,33406%
Andel av årsavgift: 1,33406%
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2002
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 19 november 2018
Energiklass: D
Energiprestanda: 143 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Forskarlen 1
- VÄLDISPONERADE YTOR

- ÖPPEN OCH LJUS

- BALKONG

- NÄRHET TILL UNIVERSITETET, NUS OCH IKSU

- AVGIFT DÄR ALLT INGÅR

HALL
Öppen och ljus hall med rymlig avhägningsplats. På golvet ligger ett parkettgolv som enhetligt löper vidare in genom lägenhetens samtliga rum. Väggarna är ljust tapetserade.

KÖK
Skåpinredning i björk med gott om förvaringsmöjligheter. Under överskåpen ligger ett vitt kakel. Invid köksinredningen finns rymlig matplats. Kyl/frys, spis med ugn samt diskmaskin är kökets maskinpark. Köksdelen integrerar trivsamt i öppen planlösning med vardagsrumsdelen.

VARDAGSRUM
Vardagsrumsdelen har utrymme för soffa och TV-möbel. Från denna del av rummet når man utgång till balkong i fint läge. Vardagsrum och kök har ljusa tapeter. Fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier och generös takhöjd ger rymd till rummet.

SOVRUM
Lägenhetens sovrum har plats för dubbelsäng och disponerar en separat klädkammare (med fönster) som man även kan använda som kontor.

BADRUM
Rymligt badrum med beige matta på golv och kaklade väggar i vitt. Badrummet är inrett med dusch, wc, tvättställ med spegelskåp. Ett mindre fönster släpper in ljus.

TVÄTTAVDELNING
Intill köket finns en separat tvättavdelning utrustat med tvättmaskin. Här finns även förvaring i garderober och städskåp. Rummet har beige matta på golvet och vitmålade väggar.

Bo Klokt i kvadratsmart 2:a, Tomtebo!

Välkommen till denna väldisponerade tvårummare på fint gavelläge i området. Lägenheten fördelar kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till balkong, sovrum med plats för dubbelsäng och tillgång till klädkammare, separat tvättstuga samt rymligt badrum. Lägenheten har en generös takhöjd och fint ljusinsläpp. Här bor du naturnära intill Nydalaområdet och med gång- och cykelavstånd till Universitet/NUS, Iksu, matbutik samt busskommunikationer.

Förening

Hjältevägen 25

Förening

Brf Bo Klok Tomtebo 2

Allmänt om föreningen

Föreningen Brf Bo Klok Tomtebo 2 består av 10 hus med 6 lägenheter i vardera hus, totalt 60 lägenheter. Husen byggdes under 2002 och är fördelade på fem infarter där varje hus omges av grönyta. Allt betalas via avgifter till föreningen: Värme/vatten, el, bredband, kabel-tv, parkeringsplats med motorvärmarstolpe och odlingslott. Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt föreningens stadgar. Ingen höjning av månadsavgiften under år 2019, enligt ordförande 2019-04-16.

HUSENS SKICK/KOMMANDE RENOVERINGAR
Alla renoveringar sker enligt underhållsplan.
2018: Byte cirkulationspumpar värme, nya brevlådor samt underhåll av bredbandet.
2017: Byte av björkar utmed gatan, byte av plank mellan uteplatser, genomförd OVK, rensning av hängrännor.
2016: Uppgradering av bredbandskapacitet från 100 mbit/s till 1000 mbit/s och bytt ut björkar utmed gatan.
2015: Bytt ut staket mot Hjältevägen och tömt komposter.
2014: Ventilationsuppgradering i samtliga lägenheter.
De närmaste åren planerar styrelsen för följande större åtgärder: Byte av exteriörbelysning, målning balkonger/loftgångar, byte plank/måla plank vid parkeringarna, måla förrådsdörrar.

BILPLATS
Motorvärmarplats (ingår i avgiften) Det finns 63 st p-platser i föreningen, varav 3 st gästparkeringar. Alla nya medlemmar är garanterad en plats.

KABEL TV OCH INTERNET
Ingår i den angivna månadsavgiften. Bredband: A3 1Gbit/s, Kabel-tv: Comhem, basutbud.

GÅRDEN
Husen är omgivna av grönytor och lummig växtlighet. Här finns också möjlighet för de boende att odla på sin egna odlingslott (ingår i avgiften).

ÖVRIGT
En kallförrådslänga tillhörande lägenheterna finns på varje tomt. Gemensamma städdagar vår och höst. Alla medlemmar sköter tillsammans snöskottning (loftgångar och gångar till lgh). Gräsklippning sköts av HSB. Föreningens hemsida www.boklok2tomtebo.blogspot.se
Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening, (2019-04-16). Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Tomtebo är en av Umeås nyaste stadsdelar som ligger väldigt fint i närheten av universitet, sjukhus och Nydalasjön ca 5 kilometer från Umeå centrum. Området kring Nydalasjön är omtyckt med promenadvägar, grillplatser, badstränder, motionsslingor och äventyrslekpark. Naturreservatet Grössjön ligger inom promenadavstånd. Inom en snar framtid kommer det att byggas ett stort Coop i närheten.

Närservice

I området finns pizzeria, restaurang samt en närbutik som ligger på Älvans väg 154 med livsmedel och kioskvaror. Inte långt bort når ni Ålidhems centrum med större matbutiker, restauranger samt café.

Kommunikation

Det finns goda kommunikationer med buss. Tidtabeller och mer information finns på www.tabussen.nu.

Övrigt

Det finns flera förskolor och skolor i området.

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering