Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Hagmarksvägen 3A

Haga Umeå

1 650 000 kr

Se alla bilder


Visning

Öppen visning, välkommen!

Måndag 20/5 16.30-17.00

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Hagmarksvägen 3A

Antal rum 2 rum + kök
Boarea 52,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 212365001-0003
Våning 2 av 3, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 650 000 kr utgångspris
Avgift: 3 544 kr/mån inkl. värme, vatten, kabel-tv, internet
Andel i föreningen: 8,01913%
Andel av årsavgift: 8,58978%
Driftskostnad 3 935 kr/år
varav
El: 3 935 kr (2940 kWh)
Beräknat antal pers: 1
Kommentar Säkring: 16A
Pantsatt Ja
Allmänt Balkong mot gård med härlig eftermiddagssol.
Till lägenheten hör ett källarförråd.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1946
Energideklaration Finns för närvarande inte
Fastighetsbet. Sabeln 3
Kliv in i denna fina tvåa med genomtänkt planlösning och gott om förvaring på populära Haga. Lägenheten har både bevarad charm och nya moderna materialval och är genomgående ljus och stilren. Här disponeras ett kök med bra förvaring, lättmöblerat och rymligt vardagsrum, mysigt sovrum med utgång till balkong, walk in closet och stort badrum.Här bor bor du ett stenkast från matvarubutik, Tentongym, busshållplats, pizzeria, grönskande parker, Gammlia motionsspår och fin natur. Gångavstånd till stadens puls med dess utbud av affärer, restauranger och uteliv samt cykelavstånd till Universitet, Sjukhus och IKSU.

- VÄLPLANERAD

- BRA FÖRVARING

- FÖNSTERBRÄDOR MED MARMOR

- BALKONG MED EFTERMIDDAGSSOL

- CENTRALT LÄGE

HALL
Ljus och välkomnande hall med utrymme att hänga av sig ytterkläderna. Parkett på golvet och vitmålade väggar. Garderob och städskåp.

VARDAGSRUM
Vitmålade väggar och parkettgolv.

WC
Inrett med våtrumsmatta och våtrumstapet. Här finns tvättställ, kommod med tvättställ, spegelskåp, tvättmaskin, handdukstork och dusch.

KÖK
Välplanerat kök med bra förvaring. Köksinredning i vitt med stålhandtag och matchande vitt kakel ovanför arbetsbänken. Här finns kyl/frys, diskmaskin, spis/ugn, fläkt och skafferi. Utrymme för matplats för flera.

SOVRUM
Vitmålade väggar med fondvägg och parkett på golvet. Mycket bra klädförvaring via stor klädkammare och garderober. I anslutning till sovrummet finns balkongen.

ÖVRIGT
Nuvarande ägare har bytt kran i köket, målat köket, lagt golv på balkongen, målat sovrummet, bytt fönsterbrädor till marmor.

Välplanerad och ljus 2:a med balkong och gångavstånd till det mesta på Haga!

Mycket fin tvåa med originaldetaljer och genomtänkta lösningar på omtyckta Haga! Lägenheten har både bevarad charm och nya moderna materialval och är genomgående ljus och stilren. Här disponeras ett kök med gott om förvaring, lättmöblerat och rymligt vardagsrum, mysigt sovrum med utgång till balkong, walk in closet och badrum med tvättmaskin. Här bor bor du ett stenkast från matvarubutik, Tentongym, busshållplats, pizzeria, grönskande parker, Gammlia motionsspår och fin natur. Gångavstånd till stadens puls med dess utbud av affärer, restauranger och uteliv samt cykelavstånd till Universitet, Sjukhus och IKSU. Varmt välkommen på visning!

Förening

Hagmarksvägen 3A

Förening

BRF Sabeln 3

Allmänt om föreningen

Brf Sabeln 3 (org.nr 769625-5715) är en äkta bostadsrättsförening som bildades år 2012. Föreningen äger fastigheten Sabeln 3 med adress Hagmarksvägen 3 A-B. På fastigheten finns en byggnad uppförd 1946 med 12 bostadsrätter, varav en bostadsrätt ägs av föreningen. Föreningen förvaltas ekonomiskt och tekniskt av Riksbyggen. Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna. Senaste höjningen av månadsavgiften (2 %) skedde den 1 april 2018, enligt ordförande 2019-04-05.

HUSETS SKICK
Föreningen diskuterar att i framtiden förbättra balkongerna, enligt ordförande 2019-04-10.
2017: Byte av tak garage och fastighet = 497.000 kr.
2016: Bytt alla fönster och balkongdörrar.

GÅRDEN
Gräs, asfalt, plattor, lekytor, uteplats/grillplats och grönska i form av växter och träd.

KABEL-TV & BREDBAND
Kabel-TV, bredband (100 mbit) och fast del ip-telefoni via Telia Triple Play ingår månadsavgiften i form av obligatoriskt tillägg 250 kr/månad.

TVÄTTSTUGA
Tvättmaskin i lägenhet, vissa har även torktumlare.

PARKERING
3 st garage à 550 kr/mån och 8 st mv-platser à 290 kr/mån. En mv-plats ledig per 2019-04-12. Till parkeringarna tillämpas webbaserat kösystem via Riksbyggens hemsida. När man fått sin första månadsavi kan man som boende skapa konto på Riksbyggen, ”Mitt Riksbyggen”.

ÖVRIGT
Förråd i källaren. Brevinkast i dörr. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Länsförsäkringar och bostadsrättstillägg ingår i fastighetsförsäkringen. Hemförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavaren. Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2019-04-10. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Haga är den stadsdel i Umeå som är belägen närmast norr om centrum. Det är en av Umeås äldsta stadsdelar, vars södra delar (närmast centrum) domineras av villabebyggelse från 1940-talet, medan det längre norrut finns ett varierat utbud av två- och trevånings hyres- och bostadsrättshus från sent 1940-tal och framåt. Haga och stadsdelen Sandbacka räknas ofta ihop. Stadsdelen avgränsas i väst av E4 och det före detta regementsområdet för I20, i söder av järnvägen, i norr av Sandaparken/Erikslundsvägen och i öst av Gammlia och Stadsliden, vid vars kant T3 Arena (f.d. Gammliavallen) - hemmaplan för fotbollslagen Umeå IK och Umeå FC - ligger. Det finns tre gym i närheten (Fitness24seven vid I20 samt både Tenton på Hagmarksvägen, alldeles runt hörnet, och i nyöppnade lokaler vid Coop nära).

Närservice

Butiker, livsmedelsaffär, pizzeria, bensinmack, elljusspår, skola, förskola, Gammlia, badhus och sporthall.

Kommunikation

Goda kommunikationer. Buss och tåg.

Övrigt

Det finns flera förskolor och skolor i området.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering