Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Skogsvägen 8

Hemavan/Tärnaby Tärnaby

450 000 kr

Se alla bilder


Visning

Bokad visning, anmäl dig via hemsidan. Önskas videovisning kontakta mäklaren.

Tisdag 10/8 15.30-16.00

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Skogsvägen 8

Antal rum 3 rum
Boarea 80,00 kvm
Föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 2
Ekonomi Pris: 450 000 kr
Avgift: 4 742 kr/mån Inkl. VA, snöskottning, avsättning till yttre och inre fond samt garageplats.
Andel i föreningen: 13,68421%
Andel av årsavgift: 13,68421%
Reparationsfond: 6 755 kr
Driftskostnad 28 278 kr/år
varav
El: 26 800 kr (27558 kWh)
Försäkring: 1 478 kr
Beräknat antal pers: 3
Kommentar Har hemförsäkring (1 044 kr/år) samt en bostadsrättsförsäkring (434 kr/år).
Stor altan i anslutning till lägenheten.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1980
Uppvärmning Direkt el, luftvärmepump
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 27 december 2018
Energiklass: F
Primärenergital: 156 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Laxvik 1:110
Välkommen till denna hemtrevliga 3:a i markplan i ett lugnt och mysigt kvarter. Här bor du bekvämt i bostadsrättsförening men ändå med en känsla av eget. Till lägenheten finns en stor altan på baksidan med utsikt över Gautan och Ryfjället och eget fristående kallförråd vid entrén. Utrymme för bil på infarten till lägenhet samt ett tillhörande garage. Läget är optimalt för den som vill bo nära service och kommunikation men avskilt och med naturen och Laxfjället på gångavstånd. Lägenheten har två sovrum, ett stort vardagsrum, kök med matplats, badrum samt tvättstuga. Bostadsrättsföreningen HSB Aspen består av fyra parhus. För att köpa lägenhet i föreningen så måste man vara skriven på adressen, dvs åretruntboende. Gångavstånd och cykelavstånd till sjukstuga, skidbacke, förskola, skola och affärer.

- BOSTADSRÄTT MED EGEN ENTRÈ, FÖRRÅD, ALTAN

- KVADRATSMART

- LUFTVÄRMEPUMP

- GÅNGAVSTÅND TILL SJUKSTUGA, SKOLA, SKIDBACKE, AFFÄRER

- ENDAST FÖR ÅRETRUNTBOENDE

- GARAGEPLATS I LÄNGA OCH UTRYMME FÖR EN BIL VID LGH

HALL
Praktisk hall med bra möjligheter att hänga av sig kläderna och stora förvaringsmöjligheter med fem garderober. En ljus matta som är genomgående i hall och kök. Ljusgrå tapeter på väggen.

BADRUM
Från hallen tar du dig in i badrummet. Ljus våtrumstapet samt en brun våtrumsmatta. Rummet har ett härligt ljusinsläpp med ett fönster ovan badkaret. Här finns badkar, tvättställ, spegelskåp och wc.

SOVRUM 1
Mitt emot badrummet är det mindre sovrummet/kontoret. Tapet på väggen och matta på golv.

TVÄTTSTUGA
Här finns tvättmaskin och varmvattenberedare, vask och väggskåp. Våtrumsmatta och våtrumstapet.

KÖK
Från hallen kommer du rätt in i köket. Vit köksinredning med bra förvaring och matchande vitt kakel ovanför arbetsbänken. Finns kyl, frys, spis/ugn, fläkt samt diskmaskin. Diskbänken är i laminat samt en rostfri diskbänk. Ljusa tapeter på väggen och ljus matta på golvet. Bra med utrymme för flera vid matplatsen.

VARDAGSRUM
I direkt anslutning till köket ligger vardagsrummet. Stort och härligt rum som har utrymme för både sittgrupp och matplats. Fint ljusinsläpp från flera fönster samt altandörr som leder ut till den stora träaltanen. Luftvärmepumpen är installerad i detta rum. Ljus tapet på väggarna och parkettgolv.

SOVRUM 2
Större sovrum med plats för dubbelsäng. Bra med förvaringsutrymme då rummet har fyra fastmonterade garderober. Tapet på väggen och matta på golv.

ALTAN
Trätrall som sträcker sig längs hela lägenheten med en liten trappa ner till tillhörande gräsplätt. Finns planteringsmöjligheter om intresse finns.

FÖRRÅD
Vid entrén till lägenheten ligger ett väl omhändertaget och nyligen renoverat förråd med bra förvaringsmöjligheter. Här finns plats för en toppmatad frysbox i mindre modell om så önskas, väggfasta lagerhyllor samt anordning för skidor. Belysning finns.
Förvaringsutrymme finns också på vinden, lucka på gaveln.

ÖVRIGT
Styrelsen i bostadsrättsföreningen har beslutat att från den 1 juli 2021 är det en årlig höjning av årsavgiften på 2%, tills annat beslutas.
Säljarna önskar ett engagemang i styrelsen/bostadsrättsföreningen av köparen till lägenheten.
Elfasystem i garderober.
Bredband indraget.
Vinden är tilläggsisolerad.

2009: Avfuktare installerad i grunden.
2015: Ny luftvärmepump.
2015-16: Tapetserat kök, vardagsrum, sovrum. Målat tak i kök.
2017: Service av luftvärmepump (Mats Dahl)
2019: Nya köksluckor och spis. Ny ventilationsfläkt, aliansfläkt (sitter på taket).
2020: Ny varmvattenberedare och kylskåp. Nytt yttertak på förrådet. Ombyggt/förbättrat förråd.

Hemtrevlig 3:a med uteplats i Tärnaby för åretruntboende!

Välkommen till denna hemtrevliga 3:a i markplan i ett lugnt och mysigt kvarter. Här bor du bekvämt i bostadsrättsförening men ändå med en känsla av eget. Till lägenheten finns en stor altan på baksidan med utsikt över Gautan och Ryfjället och eget fristående kallförråd vid entrén. Utrymme för bil på infarten till lägenhet samt ett tillhörande garage. Läget är optimalt för den som vill bo nära service och kommunikation men avskilt och med naturen och Laxfjället på gångavstånd. Lägenheten har två sovrum, ett stort vardagsrum, kök med matplats, badrum samt tvättstuga. Bostadsrättsföreningen HSB Aspen består av fyra parhus. För att köpa lägenhet i föreningen så måste man vara skriven på adressen, dvs åretruntboende. Gångavstånd och cykelavstånd till sjukstuga, skidbacke, förskola, skola och affärer.

Förening

Skogsvägen 8

Förening

HSB Aspen i Tärnaby

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen HSB Brf Aspen i Tärnaby (org.nr 716415-1586) äger fastigheten Laxvik 1:110 som uppfördes 1980 på Skogsvägen 2-16. På föreningens fastigheter finns 8 bostadsrätter. Den ekonomiska och tekniska förvaltningen utförs av HSB Norr. Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna.

HUSETS SKICK
2002: Omdränering
2003: Renovering badrum. Ombyggnad tak.
2007: Byte lägenhetsdörrar.
2009: Reparation av trossbotten. Avfuktare installerad i grunden.
2014: Målning fasad.
2019: Ny ventilation. Föreningen har bytt ut köksfläktarna i lägenheterna och bytt ut samtliga takfläktar.
2020: Salhströms byggde om Samtliga förrådsbodarna så att de fick helt nya tak. Hela taket byggdes från grunden. Bytt varmvattenberedare i alla lägenheter.

Föreningen har genomfört stadgeenlig besiktning och därefter har det byts ut armaturen i garagen till LED. Elcentralen i garagen har elsäkrats. Underhållsmålning på gaveln av Skogsv 10 har genomförts. Toppbrädor på avskärmningarna mellan lägenheterna har bytts ut. Tre belysningsstolpar utomhus har byts ut på grund av rost.

FRAMTIDA RENOVERINGAR
Styrelsen uppdaterar årligen underhållsplanen.

KABEL-TV & BREDBAND
Fiber är indraget. Kabel-tv och internet ingår ej i månadsavgiften. Det är valfritt för den boende att välja leverantör.

TVÄTTSTUGA
Ingen gemensam tvättstuga, varje lägenhet har en egen tvättmaskin.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
Ett garage är gemensamt för förvaring av föreningens gemensamma trädgårdsmaskiner.

PARKERING
9 st garage, en till varje lägenhet och ingår i månadsavgiften.
Plats för bil finns vid varje lägenhets entré.

ÖVRIGT
Eget förråd i anslutning till varje lägenhet.
Föreningen höjde månadsavgiften med 2 % fr o m 2019-07-01.
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Folksam. I försäkringen ingår ej bostadsrättstillägg för föreningens lägenheter. Hemförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavaren.
För att köpa lägenhet i föreningen så måste man vara skriven på adressen, dvs åretruntboende.
Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2019-10-23. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Området

I Hemavan Tärnaby med omgivning finns alla förutsättningar för att friluftssemestern ska bli aktiv, rolig och samtidigt avstressande. Vintersporta hela dagen och koppla av med ett bad eller bastu på kvällen. Frisk luft finns det gott om och snön räcker till alla. Förutom skidåkning är skoteråkning och fiske två spännande och mycket populära tidsfördriv vintertid. Hösten präglas av sprakande färger med trevliga skogsturer i svamp och bärmarker. Sommartid är vandring längs fjällederna en populär aktivitet.

Närservice

I Hemavan Tärnaby finns restauranger och caféer med olika inriktningar. Mat baserad på lokala råvaror, pizza, dagens lunch, bufféer, lättare rätter och sallader. Vissa dagar kan du njuta av våffelservering mitt ute i vildmarken. I området finns diplomerade restauranger med högklassiga vinkällare. Och vill du fortsätta utelivet efter middagen hittar du vintertid såväl nattklubb som after ski och pubkvällar med liveband.

Kommunikation

Det är enkelt att ta sig hit. Ta väg E12 med bil, cirka 400 kilometer från Umeå, eller flyg och landa mitt i fjällvärlden på Hemavan Tärnaby Airport. Flygplatsen ligger centralt i Hemavan och har reguljära flygningar året runt från Arlanda. Om du föredrar tåg åker du till Östersund, Vännäs eller Umeå och byter sedan till buss för vidare färd till Hemavan Tärnaby.

Övrigt

Det är skidåkning som placerat Hemavan Tärnaby på världskartan och är den största anledningen för många besökare. Här kan du kasta dig ut i samma backar som fostrat Ingemar Stenmark och Anja Pärson samt ett flertal andra stjärnor från den framgångsrika klubben Tärna IK Fjällvinden. Men områdets skidbackar är inte bara till för tävlingsåkarna. Här hittar du utförsåkning för alla smaker; offpist, snowboard, telemark, heliski, nybörjare och barnfamiljer. Det finns även utmärkta möjligheter att bli bättre skidåkare i skidskolan och för den som vill hyra skidutrustning på plats gör man det i någon av områdets skiduthyrningar. Hemavan Tärnaby är även en guldgruva för längdåkare. Fjällen erbjuder obegränsade möjligheter till finfin turåkning och här finns också flera välpreparerade spår. Naturen i dessa fjäll är storslagen och varierande. Ett sätt att uppleva den är att färdas med skoter genom björkskogar, över frusna sjöar och upp till de kala bergstopparna. Väder och vind styr vilket som är det bästa målet för dagen men en tur i Vindelfjällens naturreservat är verkligen att rekommendera. Att ta sig genom Syterskalet är en fantastisk upplevelse som gör att man förstår naturens storhet. Jofjället är ett utmärkt område när vädret inte är lika optimalt då stora delar ligger i fjällbjörkskog.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter