Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Marknadsvägen 101, Inglasad balkong

Täby Centrum Täby

3 095 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Marknadsvägen 101, Inglasad balkong

Antal rum 3 rum
Boarea 77,00 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 99-2813-2-262-2
Våning 1 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 3 095 000 kr
Avgift: 3 731 kr/mån Internet inräknat
Andel i föreningen: 0,11041%
Andel av årsavgift: 0,11041%
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 1967-1968
Energideklaration Finns för närvarande inte
Hall:
Bred hall med förvaringsmöjligheter för alla årets ytterkläder. Ljusa väggar och mörka stenplattor på golvet vid entrén.

Kök:
Praktiskt kök med gott om matlagningsytor. Modernt stänkskydd i mosaikutförande samt en solid arbetsbänk i trä. Mycket förvaringsmöjligheter samt fullt utrustad med häll, integrerad ung, micro, kyl & frys, sink samt fläkt.

Vardagsrum:
Stort och ljust vardagsrum med gott om utrymme för soffa för större sällskap och även matbord för det större sällskapet. ljust målade väggar på rummets långsidor och en mörkare grön ton på kortsidan samma genomgående golv i mörkt trä. Stora fönsterpartier och entré ut på balkongen.

Sovrum 1:
Stort sovrum med fönster mot innergården. Ljusmålade väggar och parkettgolv. Ingång direkt till höger från ytterdörren.

Sovrum 2:
Master bedroom som även har fönster mot innergården. Ljusa väggar och mörkt parkettgolv med förvaring i form av garderober.

Badrum: Fullt utrustat badrum med kontrasterande väggar och golv i mörka och ljusa toner. Badkar med dusch och duschväggar i glas. Integrerad toalett, kommod med förvaring och tvättmaskin samt stor spegel.

Gäst wc: Lägenheten disponerar också en mindre WC som även den är utrustad med Wc, handfat samt spegel, kaklade väggar och golv.

Balkong: Stor och rymlig inglasad balkong med träbelagt golv för en trevligare känsla. Öppen utsikt mot gamla Täby galopp.

Möjlighet att bo på det bästa läget på marknadsvägen i Täby med stor balkong

Varmt välkommen till Marknadsvägen 101. En omtyckt planlösning och en bostad i mycket fint skick. Två stora sovrum och ett vardagsrum med direkt utgång till balkong i soligt läge. Denna lägenhet har även två stycken toaletter, vilket inte är så vanligt för lägenheter i denna storlek. Marknadsvägen är en extremt populär adress då det är närhet till allt. Denna bostad ligger på gångavstånd till Täbys största köpcentrum med utbud för alla i hela familjen, 2 minuter till Roslagsbanan som tar dig in till Stockholm östra på 15 minuter och dessutom 5 minuter till grönområden som erbjuder elljusspår och svampskogar. Lägenheten disponerar två rymliga sovrum, ett modernt kök med matplats, ett stort vardagsrum samt lyxen med både ett badrum och en gäst toalett. Denna lägenhet kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad av att veta mer om lägenheten är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare Anton Zellman 0725550226 alt Anton.zellman@mohv.se

HSB Brf Volten är en av de bättre föreningarna i Täby om inte den bästa. Detta på grund av styrelsens gedigna arbeta för att få alla medlemmar att trivas samtidigt som den ekonomiska biten är väl översedd och genomtänkt för en stabil ekonomisk framtid. Denna förening ger dig som medlem ett tryggt och billigt boende med lummiga utegårdar och bekvämligheten att allt du behöver finns i närheten av din dörr.

Förening

Marknadsvägen 101, Inglasad balkong

Förening

HSB Brf Volten

Allmänt om föreningen

Hsb Brf Volten består av 830 lägenheter där samtliga lägenheter har källarförråd. Inom föreningen finns dessutom 284 carportar och 159 garage (ev kö). Bostadsrättsföreningen ligger belägen i centrala Täby med gångavstånd till Täby Centrum, roslagsbana, bussar samt grönområde. Populär förening med stark ekonomi. Förvaltningen sköts av HSB Förvaltning AB. Det finns 4 tvättstugor på varje gård. Tvättstugan bokar du antingen via en terminal som finns utanför varje tvättstuga eller på internet.

Medlemskap:
För att bli beviljad medlemskap i HSB Brf Volten krävs att man löser medlemskap i HSB Stockholm läs mer på http://www.hsb.se/medlemskap/medlemsansokan.

Föreningens hemsida finns på www.hsb.se/stockholm/volten

Tv och bredband

Nytt avtal har tecknas from 1 febuari 2019 efter förhandlingar med Telennor som köpt upp Fd Bredbandsbolaget. Nuvarande hastighet på 100/100 mbit/sek blir nu 250/250 mbit/sek. Ny bättre låne-router erbjuds av Telenor. Föreningen har tecknat avtal med Com Hem. I avtalet ingår ett grundutbud på 17 st analoga kanaler (samma som tidigare) och 18 st digitala kanaler, Medium 8 Favoriter, varav med¬lem¬marna kan välja 8 digitala kanaler utan extra kost¬nad från lista med valbara kanaler. Vill man ha ytterligare kanaler utöver dessa kostar varje kanal från 29 kr, beroende på vilken kanal man väljer

Parkering

En parkeringsplats hör till varje lägenhet. Elstolpe finns till varje plats och kostar 100 kr/mån att aktivera.

159 carportplatser, kostar 220 kr/mån. (kö)
83 garageplatser, kostar 401 kr/månad. (kö)

Renoveringar - utförda och planerade

Utförda renoveringar:

1998-2000 Fasadrenovering med tilläggsisolering och ny puts. Renoverade trapphus.
2002 Förnyelse av yttermiljön på innergårdarna med bl.a nya lekredskap, planteringar och asfaltering.
2003 Renoverades entréerna
2005-2007 Renoverades gårdarna
2006 Nytt fläktsystem i fastigheterna
2009 Nya portlås installerades
2012 Ventiliationskontroll
2012 Iordningställande av två gästlägenheter
2012 Tilläggsisolering av taken
2014 Tvättstugerenovering
2015 Byttes alla fönster.
2015 Stamrenovering påbörjades gård 1

Balkongrenovering kommer att påbörjas i början på 2019.
Det kommer att bli större balkonger samt inglasning.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Täby Centrum ligger beläget i centrala delarna av Täby Kommun. Området präglas både utav köpcentrum samt bostäder. Täby Centrum är en av Nordens Största gallerior och här finns allt du kan önska dig. Här finns den underbara kombinationen puls och natur. Ta en promenad i Ensta-spåret eller Stolpaskogen.

Närservice

I Täby Centrum finns 215 butiker, 34 restauranger och caféer. Livsmedelsbutiker, apotek och gym. Läs mer på https://www.tabycentrum.se/

Kommunikation

Från Täby Centrum går både buss och tåg söderut och norrut. Härifrån tar du dig enkelt in till Tekniska Högskolan samt Danderyds sjukhus. Det finns även utomordentliga kommunikationer mot Vallentuna, Hägernäs, Gribbylund, Täby Kyrkby och Åkersberga.

Parkering

I Gallerian står du kostnadsfritt 2-4 timmar.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering