Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Källtorpsvägen 21

Näsby Park Täby

2 695 000 kr

Se alla bilder


Visning

Öppen visning - Varmt välkommen! Anmäl dig gärna

Söndag 26/5 12.00-12.30

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Källtorpsvägen 21

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 49,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 121302
Våning 3 av 4, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 695 000 kr utgångspris
Avgift: 3 360 kr/mån
Andel i föreningen: 1,0147%
Driftskostnad 4 250 kr/år
varav
El: 2 450 kr
Försäkring: 1 800 kr
Beräknat antal pers: 1
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 2015
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Hall:
Välkomnande ljus och praktisk hall med gott om förvaring på hatthylla, i och ovanpå garderob och städskåp. Gott om plats för ytterligare en eller två övriga förvaringsmöbler såsom byrå eller skoskåp.
Väggarna är vitmålade och golvet är i ekparkett.

Badrum:
Fräscht och modernt badrum i perfekt storlek.
Utrustningen består av elegant duschvägg/hörna i glas, tvättställskommod med förvaringsskåp, högt badrumsskåp med spegel, spegel med lampa ovanför handfat.
I badrummet finner du även din egna ”tvättstuga” med energisnål tvättmaskin och torktumlare i en praktisk tvättpelare som upptar lite golvyta. Slipp köa efter tvättid.
Väggarna är helkaklade i vitt och på golvet ligger ett stiligt klinkergolv i grått.

Kök:
Elegant och stilrent arbetskök genomgående i vitt. Väldigt goda förvaringsmöjligheter i många skåp ihop med stora bänkytor.
Utrustningen i vitt består av kyl och frys, inbyggd mikrovågsugn, vägghängd ugn, spishäll, fläkt och integrerad diskmaskin. Moderna och energisnåla vitvaror från Electrolux.
Köket har en öppen planlösning mot vardagsrummet och har även entré från hallen vilket skapar en genomgående planlösning som gör sällskapsdelen väldigt lättillgänglig.
Här lagar du fantastiska middagar samtidigt som du socialiserar med gästerna vid matplatsen eller i vardagsrummet.
Väggarna är vitmålade och golvet är i ekparkett.

Matplats:
Ljus och luftig matplats med plats för stor matgrupp för upp till 6-8 personer. Rejält fönster vid matplatsen med trevlig utsikt mot skogen och Centralparken. Intill matplatsen finner du även utgången till balkongen.
Väggarna är vitmålade och golvet är i ekparkett.

Vardagsrum:
Vardagsrummet har bra plats för soffgrupp, bokhylla och tv/mediemöbel. Stort fönster som vetter mot skogen och Centralparken. Litet mysigt fönster som vetter med balkongen för att få in än mer ljus.
Väggarna är vitmålade och golvet är i ekparkett. Fönsterbrädor i marmor.

Sovrum:
Stort och lugnt sovrum på hela 13 kvm. Här finns gott om plats för en rejäl dubbelsäng, sängbord, extra förvaring och skrivbord. En elegant skjutdörrsgarderob som sväljer mycket förvaring med hela tre dörrar sitter längs med en av väggarna. Stort fönster helt utan insyn mot lugna Centralparken och skogen.

Balkong:
Lättmöblerad och trevligt skyddad balkong där man får plats med loungegrupp eller matgrupp. Balkongräcke av glas.
Lugnt och tyst naturläge med vy mot skogen och Centralparken. Möjlighet till inglasning kommer finnas framöver.

Till lägenheten hör ett stort källarförråd.
Äntligen en insynsskyddad tvåa med parkutsikt

Kontakta ansvarig mäklare för en förhandsvisning. Välkommen till en underbar 2:a om hela 49 kvm i ett högt, insynsfritt och attraktivt läge i populära Näsby Park - nära natur, Täby Centrum och kommunikationer.
Lägenheten är en av Näsby Parks och Centralparkens mest attraktiva 2:or med en lättmöblerad planlösning och ett fantastiskt läge helt utan insyn då den vetter mot Centralparken och dess grönområden. I Centralparken som ligger precis utanför dörren finner du ett utomhusbad som har öppet hela sommaren, tennisbana, motionsspår ihop rejäla gräsytor för rekreation, träning och härliga grillkvällar. På föreningens lugna innergård finns sittgrupper och grillplats.
Snabba och goda kommunikationer till Stockholm dygnets alla timmar. Gångavstånd till populära Täby Centrum och Näsby Parks Centrum.
Kontakta mäklaren ansvarig mäklare Oscar Hallbygård 072-555 10 71 alt. oscar.hallbygard@mohv.se för mer information eller visning.

Förening

Källtorpsvägen 21

Förening

Brf Centralparken

Allmänt om föreningen

I Brf Centralparken finns 75 bostadsrättslägenheter i 2 hus samt den ägada marken. Lägenhetsstorlekarna varierar mellan 1-5 rok. Det finns ett förråd till varje lägenhet. Bredband och kabel-tv ingår i avgiften.

Vill du hyra parkering?
Det finns 37 garageplatser som kostar 900 kr/mån alternativt 24 parkeringsplatser utomhus för 550 kr/mån. Till både parkering och garage är det separat kö.

Överlåtelseavgift om 1 162 kr debiteras köparen.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Täby är staden på landet med närhet till både natur och stad. Roslagsbanan gör pendling till Stockholm både snabb och enkel med ca 20 minuters restid. Därutöver god busskommunikation (till bl a Mörby Centrum och Täby Centrum), bra cykelbanor och närhet till E18.

Närservice

I Näsby Park Centrum finns flertalet affärer och den ena ändstationen av Roslagsbanan. Dessutom är det kort cykeltur till shoppingcentret Täby Centrum som nyligen fått ett rejält ansiktslyft med spännande arkitektur och en rejäl utbyggnad som ska erbjuda en inspirerande mötesplats, både med shopping, mat och upplevelser.

Övrigt

Skolor och Barnomsorg. Näsby Park har flera skolor att välja bland. För årskurs 1-3 finns Norskolan och Slottsparksskolan. Näsbyviksskolan har årskurs 1-5 och är en resursskola. För årskurs 1-9 finns Näsbyparksskolan. I området ligger också Internationella Engelska skolan och NTM, Nya Tidens Montessoriskola, som är friskolor. Det finns också ett stort urval av förskolor och familjedaghem

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering