Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Hägerneholmsvägen 8B - ACCEPTERAT PRIS

Hägerneholm Täby

2 320 000 kr

Se alla bilder


Visning

Tidsbokning krävs

Söndag 25/4 12.00-12.30

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Hägerneholmsvägen 8B - ACCEPTERAT PRIS

Antal rum 2 rum
Boarea 47,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 12-1002
Våning 1 av 6, hiss finns
Kommentar En halv trappa upp
Ekonomi Pris: 2 320 000 kr Accepterat pris
Avgift: 3 107 kr/mån I avgiften ingår: Värme, vatten, kabel-tv, bredband och förråd.
Andel i föreningen: 2,3362%
Driftskostnad 4 724 kr/år
varav
El: 1 500 kr
Försäkring: 3 224 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Driftskostnaderna är uträknade från en schablon.
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 2018
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk frånluft
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Övriga byggnader I omkringliggande komplementbyggnader finner man bland annat cykelrum och miljörum. Stort tillhörande förråd i samma byggnad. Barnvagnsförråd finns i källaren.

Hall

Stor och välkomnande hall med klinkergolv som en bit in skils av mot trägolvet. Förvaring i form av garderober där du kan ha alla säsongers klädesplagg i.

Vardagsrum/kök

Öppen planlösning där vardagsrum och kök delar yta för att öka rymden och skapa sociala yta i hela lägenheten. Stora fönster och balkong som omringas av ljusa väggar och trägolv. Köket består av ugn, häll, arbetsytor för matlagning, förvaring, diskmaskin, kyl & frys samt mikro från Electrolux.

Balkong

Stor balkong i söderläge. Plats för soffgrupp och planteringar.

Sovrum

Stort sovrum med plats för dubbelsäng. Gott om förvaring i form av garderober. Även här följer väggar samma ljusa ton och enhetliga trägolv som vardagsrummet för att skapa enhetlighet i hela lägenheten.

Badrum

Stort och modernt badrum med klinker på både golv och väggar. Wc, kommod, dusch med väggar, handdukstork, kombinerad tvätt-och torkmaskin samt golvvärme.

Förråd

Ett stort tillhörande förråd i samma hus.

Tvåa, en halv trappa upp med omtyckt planlösning och balkong i bästa solläget!

ACCEPTERAT PRIS 2 320 000 KR.

För er som ska flytta ihop eller för dig som vill ha en modern lägenhet som är rymlig och har ett separat sovrum. Nybyggd lägenhet som är sparsamt använd. Här har du möjlighet att flytta in i en lägenhet med nutidens populäraste utformning och planlösning. Möjligheten till att skapa ditt drömhem är utan tvekan möjligt här. Vardagsrummet skärmar av för en soffgrupp och du har även plats för matplats i anslutning till köket. Direkt från vardagsrummet kommer du ut till balkongen som ligger i sydvästläge. Stort badrum med ljusa materialval för en modern och fräsch känsla. Sovrum med gott om förvaringsmöjligheter.

Brf Klubbhusen 1 ligger i nya stadsdelen Hägerneholm. Här finns skola med tillhörande sporthall, förskola, flera lekplatser, nybyggda gym, mataffärer, apotek samt fina gång och cykelvägar som leder dig till Rönninge by, Ullna strand samt Arninge golfklubb som även bjuder på härliga skidspår under vinterhalvåret när vädret tillåter. Bra bussförbindelser med en kort promenad till buss 608 som kör raka vägen utan stopp till Stockholm city (Humlegården). Under våren 2019 stod Hägerneholms-torg klart som erbjuder bland annat livsmedelsbutik med postombud.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Ida Brandt 072-555 01 46 alt. Ida.brandt@mohv.se för mer information.

Förening

Hägerneholmsvägen 8B - ACCEPTERAT PRIS

Förening

Brf Klubbhusen 1

Allmänt om föreningen

Brf Klubbhusen 1 färdigställdes i slutet av 2018. Ljusa och moderna i sitt utförande med smarta planlösningar. Det finns fyra olika storlekar, från 1:or om 28 kvm till 3:or om 78 kvm. Samtliga lägenheter har stora balkonger mot sydväst, där 3:orna har en balkong om ca 10 kvadratmeter! Alla lägenheter är välutrustade med bland annat egna tvättmöjligheter.

I bostadshuset finns förråd till varje lägenhet och i omkringliggande komplementbyggnader finner man bland annat cykelrum och miljörum. I anslutning till huset byggs även ca 50 parkeringsplatser i två plan. På Klubbhusens gård kommer det finnas utrymme för sociala möten och odling.

Tv och bredband

Ansluten till fiber och Tv-leverantör är Viasat. Både Tv och Bredband ingår i avgiften.

Parkering

Särskild byggnad med garage och parkeringsdäck med sammanlagt 58 st parkeringsplatser samt 3 mc-platser. Kostnaden för däck- och markparkering är 500 kr/mån och för garage 1250 kr/mån.

Renoveringar - utförda och planerade

Inga planerade renoveringar

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Friköpt mark

Området

Den nya stadsdelen Hägerneholm med närhet till vatten, city och park växer fram i utkanten av Täby. En blandning mellan moderna, nyproducerade bostäder med grönskan runt hörnet. Expansivt område där man planerat och bygger nu upp Arninge Rescentrum där även Roslagsbanan står klar under 2021. Läs mer på Täby kommuns hemsida.

Närservice

I direkt närhet finns ett av Norrorts största handelsområde - Arninge. Här finns gott om livsmedelsbutiker, restauranger, outlets, apotek etc.

Kommunikation

Buss 615 från Arningeområdet tar dig till Täby centrum på 18 min. Buss 629 tar dig direkt in till Danderyds sjukhus och tunnelbanan. Snabbuss 608 till Humlegården. Roslagsbanan är beräknad att vara klar från och med 2021.

Parkering

Fri parkering på gatan.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter