Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Hägerneholmsvägen 6B, 5 tr upp!

Hägerneholm Täby

1 395 000 kr

Se alla bilder


Visning

Öppen visning - Varmt välkommen! Anmäl dig gärna

Söndag 1/11 13.00-13.30

Budgivning pågår

Budgivare 1: 1 530 000 kr
Laddar bilder

Bostadsfakta:

Hägerneholmsvägen 6B, 5 tr upp!

Antal rum 1 rum + Kök
Boarea 26,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr B1405
Våning 5 av 6, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 395 000 kr
Avgift: 1 481 kr/mån I avgiften ingår: Vatten, Tv/bredband, värme, förråd samt gemensamt cykel-/barnvagns-/rullstolsförråd. och gemensam takterrass. Obligatoriskt tillägg för bredband och tv på 269:- i månaden.
Andel i föreningen: 0,00548%
Andel av årsavgift: 0,01%
varav
Beräknat antal pers: 1
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 2017/2018
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Frånluftsventilation m värmeåtervinning
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Hall:
Rymlig hall med förvaring i form garderober samt en platsbyggd sko- och hatthylla. Redan här börjar de snygga listdetaljerna och vägginramningen som får denna lägenhet att likna en sekelskifteslägenhet. Dessa detaljer följer längst med hela väggen in i allrummet.

Allrum:
Stort och ljust allrum som är sammankopplat med köket till en modern öppen planlösning. Direkt utgång till balkongen. Kökets utrustning är häll, kyl & frys, ugn, mikro och diskmaskin. Luckorna till skåpen är vita vilket är samma färg som stänkskyddet. Trägolv och målade väggar i ljusblågrå färg. Här sitter finns en platsbyggd garderob med fina detaljer och plats för en 60 tums tv. Även vid sängen har det gjorts en smart lösning som ökar förvaringsmöjligheterna under sängen.

Balkong:
Stor inglasad balkong som förlänger säsongen ute. Här har du plats för bord och stolar alternativt en soffgrupp.

Badrum:
Stort badrum med mörkt klinkergolv och vita kakelvägger. Wc, dusch, tvätt och torkmaskin, handdukstork, spegel samt handfat. förvaring i form av ljusa skåp. spotlights i taket.


Förråd:
Till lägenheten finns ett externt förråd som ligger precis intill ytterdörren.

Mest unika lägenheten i området, inglasad balkong! Vasastanskänsla!

+ Platsbyggda detaljer
+ Högt upp i huset
+ Inglasad balkong
+ Tvätt och tork i lägenheten

Varmt välkommen till Hägerneholms mest unika lägenhet. Här har säljaren platsbyggt förvaring och satt in nya lister (stuckaturer) och bytt dörr till badrum för att höja standarden och skapa en lyxig atmosfär inomhus som påminner om sekelskifteslägenheterna inne i Vasastan. Nu har du möjligheten att förvärva denna unika bostad i den växande och populära stadsdelen Hägerneholm. I den här lägenheten är de 26 kvadratmeterna planerade utifrån vad vi idag efterfrågar för maximal trivsel och effektivitet. Här finner du nya och moderna maskiner och yteffektiv planerad lägenhet med allt man kan tänkas önska. Endast 100 meter från porten finner du det nyöppnade gymmet Fitness24seven samt närhet till natur som erbjuder elljusspår och badstränder.

Området Hägerneholm har fått ett väldigt bra ryckte på kort tid. ''Fina lägenheter och praktiska lösningar både inne i lägenheterna men även all närservice i området''. Detta är ord som beskriver området mycket väl. Butiker så som Ica kvantum, Willys, Coop, Jula, systembolaget, Stadium, Zoobutik och mycket fler finns i Arninge centrum. Här håller även ett nytt resecenter på att ta plats som kommer att förenkla kommunikationen med både buss och Roslagsbanan. Flertalet nya familjer bor idag här omkring och har en härlig gemenskap gentemot grannar. Mycket trevligt område!

Brf Orion i Hägerneholm är föreningen som består av 138 st lägenheter i ett växande område.

För mer information kontakta ansvarig mäklare Anton Zellman - 072 555 02 26

Förening

Hägerneholmsvägen 6B, 5 tr upp!

Förening

Brf Orion i Hägerneholm

Tv och bredband

Telia 100/100 mbit/s tv-utbud grundutbud Telia ”lagom” ingår i avgiften.

Parkering

Det finns betalparkeringar och besöksparkeringar på gatan. Garageplatser finns att köpa, vid intresse: kontakta styrelsen.

Övrigt

Gällande månadsavgifter:

UPPVÄRMING OCH RENHÅLLNING
Kostnad för uppvärmning och avfall (hushållssopor) ingår i månadsavgiften.

AVFALL, VATTEN OCH EL
Kall- och varmvatten ingår i separat månadsavgift med schablonbelopp men debiteras efter faktiskt förbrukning. Hushållsel betalas separat av bostadsrättshavaren.

DRIFT OCH SKÖTSEL
Bostadsrättsföreningen ansvarar för drift och skötsel av gemensamma utrymmen och markytor. Kostnad för detta ingår i månadsavgiften.

HEMFÖRSÄKRING
Kostnad för den egna hemförsäkringen betalas av bostadsrättshavaren. Bostadsrättstillägg för samtliga bostäder ingår i bostadsrättsföreningens fastighetsförsäkring och ingår i månadsavgiften.

PARKERING
I Brf Orion kan medlemmarna köpa garageplats av föreningen. Utanför huset finns också cykelparkering.

FÖRRÅD
Till lägenheterna hör ett förråd om ca 1,5 m² vilket ingår i månadsavgiften.

TV/TELEFONI/INTERNET
Bostadsrättsföreningen tillhandahåller bredband/trådlöst internet, bredbandstelefoni och digital TV i grundutbud vilket ingår i månadsavgift. Samtalskostnader betalas av bostadsrättshavaren.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ja

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

Den nya stadsdelen Hägerneholm med närhet till vatten, city och park växer fram i utkanten av Täby. En blandning mellan moderna, nyproducerade bostäder med grönskan runt hörnet. Expansivt område där man planerat och bygger nu upp Arninge Rescentrum där även Roslagsbanan står klar under 2021. Läs mer på Täby kommuns hemsida.

Närservice

I direkt närhet finns ett av Norrorts största handelsområde - Arninge. Här finns gott om livsmedelsbutiker, restauranger, outlets, apotek etc.

Kommunikation

Buss 615 från Arningeområdet tar dig till Täby centrum på 18 min. Buss 629 tar dig direkt in till Danderyds sjukhus och tunnelbanan. Roslagsbanan är beräknad att vara klar från och med 2021.

Parkering

Fri parkering på gatan.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter