Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Eskadervägen 8, Våning 6

Näsby Park Täby

3 395 000 kr

Se alla bilder

ShowBiddhistory

3

Budgivning pågår

Budgivare 1: 3 395 000 kr
Laddar bilder

Bostadsfakta:

Eskadervägen 8, Våning 6

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 76,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 21
Våning 6 av 14, hiss finns
Ekonomi Pris: 3 395 000 kr utgångspris
Avgift: 3 302 kr/mån inkl värme, vatten, bredband, kabel-tv
Andel i föreningen: 0,51261%
Driftskostnad 4 650 kr/år
varav
El: 2 550 kr
Försäkring: 2 100 kr
Beräknat antal pers: 1
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 1961
Energideklaration Finns för närvarande inte
Hall:
Rymlig hall med plats för avhängning av ytterkläder. Generös, inredd klädkammare intill hall. Bostaden har genomgående ljusa trägolv och vitmålade väggar.

Vardagsrum:
Stort och luftigt sällskapsrum med härliga fönsterpartier. Tidstypiskt burspråk vid balkong. Härlig balkong vänd med sen eftermiddagssol.

Badrum:
Helkaklat och stambytt badrum med mörkt klinker på golv och vitt kakel på väggarna. Duschhörna med vikbar glasvägg, tvättmaskin, handfat med underhängd kommod, wc samt handdukstork.

Kök:
Nyrenoverat och stilrent kök med smakfulla materialval. Vita, släta köksluckor med bänkskiva i trä. Gott om arbetsytor och skåpförvaring. Integrerade och rostfria vitvaror; kyl/frys, ugn, mikro, diskmaskin samt häll. Charmig porslinsho med rostfri blandare. Matplats för upp till 8 personer.

Sovrum 1:
Generöst sovrum med plats för dubbelsäng. Praktiskt garderob med skjutdörrar.

Sovrum 2:
Bra sovrum som idag används som gästrum/arbetsrum.
Två generösa sovrum med fönster mot Stockholm.

Underbar gavellägenhet högt upp i huset

Varmt välkommen till Eskadervägen 8. Perfekt disponerat hem med fönster åt två väderstreck. Lägenheten är väl omhändertagen och i högsta skick. Omtyckt planlösning med två generösa sovrum, gediget kök, vardagsrum, balkong samt klädkammare. Bostaden har genomgått stora renoveringar och här har du som köpare möjlighet att flytta direkt in. Här bor du i en av Täbys mest populära bostadsrättsföreningar där medlemmarna har tillgång att nyttja en övernattningslägenhet, festlokal samt en rymlig takterass på taket av Eskadervägen 8. Bo i direkt närhet till kommunikationer, livsmedelsbutik, restauranger, caféer samt apotek. Gångavstånd till Stora Värtan och Näsaängsbadet. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Oscar Hallbygård 0725-55 10 71 alt. oscar.hallbygard@mohv.se för mer information. Välkommen på visning

Förening

Eskadervägen 8, Våning 6

Förening

Brf familjehotellet

Allmänt om föreningen

Brf Familjehotellet består av en fastighet med två hus ett punkthus på Eskadervägen 8 samt ett skivhus på Eskadervägen 10-16. Föreningen har sammanlagt 200 bostadslägenheter och 18 kommersiella lokaler.
I föreningen finns ett Skyroom med fantastisk utsikt över skärgården och delar av Stockholm. Det finns även en gästvåning med plats för fyra övernattande och en festvåning fullt utrustad med plats för 24 sittande gäster.
Till föreningen hör ett garage som ligger under Eskadervägen 8 och på föreningens utomhusparkering finns parkeringsplats att hyra.
För den händige finns en snickarbod utrustad med verktyg och maskiner.
Brf Familjehotellet ligger intill Roslagsbanan som går till Östra Station med anslutning till tunnelbanestation Tekniska Högskolan och Kungliga Tekniska Högskolan samt Sophiahemmet. Bussar i närheten går till Täby Centrum samt Danderyds sjukhus.

I Näsby Parks centrum finner du bland annat matvaruaffär med postservice, apotek, klädaffärer, dataservice, hårsalonger, fastighetsmäklare, blomsterhandlare, bokhandel, sko- och nyckelservice, en bank och SATS. I centrum finns även husläkarmottagning, barnavårdscentral, tandläkare samt fysikaliska terapeuter.

Förråd finns att hyra.

Tv och bredband

Bredband och kabel-tv ingår i avgiften via Riksnet

Parkering

Föreningen disponerar 85 parkeringsplatser i garaget under punkthuset. I garaget finns det en plats där Du kan tvätta bilen.

De boende i punkthuset når garaget via hissen i huset. De som bor i skivhuset får ta vägen över parkeringsplatsen. På denna som
också betjänar centrum, kan Du parkera 3 timmar i taget med p-skiva. Vill Du parkera längre kan Du hyra ett parkeringstillstånd som ger
rätt att parkera utan tidsbegränsning. Det finns sex stycken handikapprutor på parkeringsplatsen.

Renoveringar - utförda och planerade

2008-2010, stambyte i föreningen
2009, renovering av samtliga balkonger
2011-2012, byte av föreningens hissar
2015-2016, byte av plåttaket inklusive 8 st takterrasser på huset Eskadervägen 10-16
2018-2019, fasadrenovering och fönsterbyte på huset Eskadervägen 8

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Täby är staden på landet med närhet till både natur och stad. Roslagsbanan gör pendling till Stockholm både snabb och enkel med ca 20 minuters restid. Därutöver god busskommunikation (till bl a Mörby Centrum och Täby Centrum), bra cykelbanor och närhet till E18.

Närservice

I Näsby Park Centrum finns flertalet affärer och den ena ändstationen av Roslagsbanan. Dessutom är det kort cykeltur till shoppingcentret Täby Centrum som nyligen fått ett rejält ansiktslyft med spännande arkitektur och en rejäl utbyggnad som ska erbjuda en inspirerande mötesplats, både med shopping, mat och upplevelser.

Övrigt

Skolor och Barnomsorg. Näsby Park har flera skolor att välja bland. För årskurs 1-3 finns Norskolan och Slottsparksskolan. Näsbyviksskolan har årskurs 1-5 och är en resursskola. För årskurs 1-9 finns Näsbyparksskolan. I området ligger också Internationella Engelska skolan och NTM, Nya Tidens Montessoriskola, som är friskolor. Det finns också ett stort urval av förskolor och familjedaghem

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering