Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Eskadervägen 8, Våning 12

Näsby Park Täby

5 695 000 kr

Se alla bilder

ShowBiddhistory

3

Budgivning pågår

Budgivare 2: 6 060 000 kr
Laddar bilder

Bostadsfakta:

Eskadervägen 8, Våning 12

Antal rum 4 rum + Kök
Boarea 102,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 4403-00055
Våning 12 av 14, hiss finns
Ekonomi Pris: 5 695 000 kr utgångspris
Avgift: 4 420 kr/mån inkl värme, vatten, bredband, kabel-tv
Driftskostnad 6 000 kr/år
varav
El: 4 000 kr
Försäkring: 2 000 kr
Beräknat antal pers: 1
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 1961
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas

Dokument

Hall:
Ljus och trevlig entré med smakfullt golv i natursten.

Sovrum:
Generöst sovrum intill hall med fönsterparti med havet. Här finns inredda, väggfasta garderober.

Gäst-wc:
Renoverad gäst-wc intill sovrum med delvis mönstrat kakel.

Vardagsrum:
Storslaget sällskapsrum och hjärtat i våningen. Rymligt vardagsrum med fantastisk vy över Stora Värtan. Charmigt burspråk intill balkong med nya fönster och balkongdörr. Här finns både klädkammare och gott om inredda garderober som erbjuder bra förvaringsmöjligheter. Utgång till balkong i sydost.

Badrum:
Stambytt, helkaklat badrum med infällda spotlights i tak. Duschhörna med vikbara glasväggar, tvättmaskin, wc samt handfat med underhängd kommod.

Sovrum/Arbetsrum:
Intill vardagsrummet finner ni detta väl tilltagna sovrum som idag disponeras som arbetsrum.

Kök:
Öppet och stilrent kök med gott om arbetsytor och skåpförvaring. Vita, släta skåpluckor och mörk bänkskiva. Integrerad diskmaskin, ugn, häll, vinkyl samt kyl/frys.

Matsal:
Intill köket finns en matsal alternativt ett extra sovrum om behovet finns. Perfekt för stora bjudningar med fönsterpartier i söder och in mot Stockholm.

Äntligen saluförs en av Näsbyparks finaste våningar på tolfte våningen

Varmt välkommen till Eskadervägen 8. Tänk att varje dag få spendera sin tid i denna omhändertagna och utmärkta våning med en av Täby mest spektakulära utsikter. Bostaden har genomgått stora förändringar med renoverade golv och ytskikt. Öppen och social planlösning med gavelläge. Tre gedigna sovrum som idag disponeras som blandannat arbetsrum och matsal. Generöst sällskapsrum med härliga fönsterpartier som vetter i sydost. Här bor du i populära och solida Brf Familjehotellet med direkt närhet till tåg och buss. Apotek, livsmedelsbutik, caféer och restauranger finns runt hörnet med direkt tillgång till hiss utan trappsteg. Föreningen erbjuder medlemmar möjlighet att nyttja övernattningslägenhet, festlokal samt Skyroom med privat takterrass. Kontakta ansvarig mäklare Oscar Hallbygård 0725-55 10 71 alt. oscar.hallbygard@mohv.se för mer information. Varmt välkommen på visning

Förening

Eskadervägen 8, Våning 12

Förening

Brf Familjehotellet

Allmänt om föreningen

Brf Familjehotellet består av en fastighet med två hus ett punkthus på Eskadervägen 8 samt ett skivhus på Eskadervägen 10-16. Föreningen har sammanlagt 200 bostadslägenheter och 18 kommersiella lokaler.
I föreningen finns ett Skyroom med fantastisk utsikt över skärgården och delar av Stockholm. Det finns även en gästvåning med plats för fyra övernattande och en festvåning fullt utrustad med plats för 24 sittande gäster.
Till föreningen hör ett garage som ligger under Eskadervägen 8 och på föreningens utomhusparkering finns parkeringsplats att hyra.
För den händige finns en snickarbod utrustad med verktyg och maskiner.
Brf Familjehotellet ligger intill Roslagsbanan som går till Östra Station med anslutning till tunnelbanestation Tekniska Högskolan och Kungliga Tekniska Högskolan samt Sophiahemmet. Bussar i närheten går till Täby Centrum samt Danderyds sjukhus.

I Näsby Parks centrum finner du bland annat matvaruaffär med postservice, apotek, klädaffärer, dataservice, hårsalonger, fastighetsmäklare, blomsterhandlare, bokhandel, sko- och nyckelservice, en bank och SATS. I centrum finns även husläkarmottagning, barnavårdscentral, tandläkare samt fysikaliska terapeuter.

Förråd finns att hyra och det kostar 100 kr/mån

Tv och bredband

Bredband och kabel-tv ingår i avgiften via Riksnet

Parkering

Föreningen disponerar 85 parkeringsplatser i garaget under punkthuset. I garaget finns det en plats där du kan tvätta bilen.

De boende i punkthuset når garaget via hissen i huset. De som bor i skivhuset får ta vägen över parkeringsplatsen. På denna som
också betjänar centrum, kan Du parkera 3 timmar i taget med p-skiva. Vill Du parkera längre kan Du hyra ett parkeringstillstånd för 300 kr/mån som ger
rätt att parkera utan tidsbegränsning. Det finns sex stycken handikapprutor på parkeringsplatsen. Till varje lägenhet tillhör ett besöksparkeringskort för övernattande gäster.

Renoveringar - utförda och planerade

2008-2010, stambyte i föreningen
2009, renovering av samtliga balkonger
2011-2012, byte av föreningens hissar
2015-2016, byte av plåttaket inklusive 8 st takterrasser på huset Eskadervägen 10-16
2018-2019, fasadrenovering och fönsterbyte på huset Eskadervägen 8

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Täby är staden på landet med närhet till både natur och stad. Roslagsbanan gör pendling till Stockholm både snabb och enkel med ca 20 minuters restid. Därutöver god busskommunikation (till bl a Mörby Centrum och Täby Centrum), bra cykelbanor och närhet till E18.

Närservice

I Näsby Park Centrum finns flertalet affärer och den ena ändstationen av Roslagsbanan. Dessutom är det kort cykeltur till shoppingcentret Täby Centrum som nyligen fått ett rejält ansiktslyft med spännande arkitektur och en rejäl utbyggnad som ska erbjuda en inspirerande mötesplats, både med shopping, mat och upplevelser.

Övrigt

Skolor och Barnomsorg. Näsby Park har flera skolor att välja bland. För årskurs 1-3 finns Norskolan och Slottsparksskolan. Näsbyviksskolan har årskurs 1-5 och är en resursskola. För årskurs 1-9 finns Näsbyparksskolan. I området ligger också Internationella Engelska skolan och NTM, Nya Tidens Montessoriskola, som är friskolor. Det finns också ett stort urval av förskolor och familjedaghem

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering