Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Ursviks allé 49, 6 tr

Ursvik Sundbyberg

3 250 000 kr

Se alla bilder


Visning

Öppen visning - Välkommen!

Söndag 24/3 15.15-15.45

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Ursviks allé 49, 6 tr

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 76,00 kvm
Förvaltarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 232411001-1331
Våning 6 av 8, hiss finns
Ekonomi Pris: 3 250 000 kr Föreslagen budstart
Avgift: 3 686 kr/mån inkl värme, kallvatten & anslutning till Sundbybergs öppna stadsnät.
Andel i föreningen: 0,83702%
Andel av årsavgift: 0,83711%
Driftskostnad 7 416 kr/år
varav
El: 6 000 kr
Försäkring: 1 416 kr
Beräknat antal pers: 4
Kommentar Driftkostnaderna baseras på schablonbelopp och kan variera beroende på avtal och förbrukning.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2016
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 15 februari 2019
Energiklass: D
Energiprestanda: 87 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Sundbyberg 2:93
- Högt upp i huset
- Balkong i söderläge
- Social planlösning

Välkomna till en välplanerad, genomgående och ljus bostad högt upp i huset. Bostaden erbjuder en öppen, social planlösning mellan kök och vardagsrum samt stor balkong i söderläge och med plats för utemöbler samt gasolgrill. Välplanerat kök med all tänkbar utrustning, modernt och rymligt badrum samt 2 separata sovrum med extra förvaring. Varmt välkomna på visning!

HALL
Välkomnande och rymlig hall med god plats för avhängning samt garderob. Ytskikt bestående av vitmålade väggar samt en ekparkett som fortsätter vidare in i bostaden.

VARDAGSRUM
Ljust och rymligt vardagsrum med vitmålade väggar samt en ekparkett. Stora fönsterpartier vilket ger ett mycket naturlig ljus. Här finns gott om plats för möblemang efter eget smak och tycke samt utgång till lägenhetens balkong.

BALKONG
Balkong i söderläge med utgång från vardagsrummet och plats för möblemang. Föreningen godkänner grillning med gasol på balkongen.

SOVRUM 2
Rum som kan användas som antingen ett sovrum eller kontor. Vitmålade väggar samt ekparkett. Förvaring finns i garderob.

KÖK
Köket är i anslutning till vardagsrummet med en öppen planlösning. Utrustningen består av kyl, frys, diskmaskin, induktionshäll samt inbyggnads ugn och mikrovågsugn i högskåp. Vita luckor och vitt kakel ovan bänkskiva i grå laminat. Ekparketten fortsätter från vardagsrummet vidare in i köket, väggarna är vitmålade.

SOVRUM 1
Stort sovrum med vitmålade väggar och ekparkett. I rummet finns plats för dubbelsäng samt god förvaring i klädkammare samt 2st garderober.

BADRUM
Ljust helkaklat badrum utrustat med golvvärme, dusch, WC, handfat med kommod, spegel samt handdukstork. Tvättmaskin och torktumlare finns placerat under praktisk arbetsbänk med skåp över.
- Högt upp i huset
- Balkong i söderläge
- Social planlösning

Välkomna till en välplanerad, genomgående och ljus bostad högt upp i huset. Bostaden erbjuder en öppen, social planlösning mellan kök och vardagsrum samt stor balkong i söderläge och med plats för utemöbler samt gasolgrill. Välplanerat kök med all tänkbar utrustning, modernt och rymligt badrum samt 2 separata sovrum med extra förvaring. Varmt välkomna på visning!

Förening

Ursviks allé 49, 6 tr

Förening

Riksbyggen Brf Jubilaren i Ursvik

Allmänt om föreningen

Brf Jubilaren består av 141 bostadsrättslägenheter samt 3 lokaler på fastigheten Sundbyberg 2:93. Bostadshusen är byggda mellan 2016-2017. Föreningen godkänner delat ägandeskap. Årsavgiften ska enligt budgetplan höjas med 1% vid varje årsskifte. (2019-03-05)
För mer information se: http://www.jubilaren.com.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen äger en gemensamhetslokal på innergården och kan bokas utan kostnad av medlemmar i föreningen för middagar, fester och andra sammankomster. På innergården finns även en lekplats. I föreningen finns 6 st cykelrum samt 8 st barnvagnsförråd. För sophantering finns två sopsugar för hushållssopor, tidningar och kompost. Det finns även ett miljörum där du kan återvinna papper, glas, metall, plast, glödlampor, batterier och elektronik.

Tv och bredband

Internet, TV och telefoni ansluts via Sundbybergs stadsnät. Se http://www.sundbybergsstadsnat.se/ för mer information om leverantörer, tillgängliga hastigheter och priser.
Lägenheterna är utrustade med en mediacentral för tele, data och digital TV. Uttag finns i bostadens samtliga rum och i köket.

Parkering

I föreningen finns ett garage under en del av gården med 78 st parkeringsplatser som kan hyras för 1000 kr/månad. Dessutom finns 6 st MC-platser som kan hyras för 500 kr/månad.

Renoveringar - utförda och planerade

UTFÖRDA RENOVERINGAR
Föreningen har inte utfört några renoveringar då huset är byggt 2016.

KOMMANDE RENOVERINGAR
I dagsläget (2019-03-05) har föreningen beslutat att byta ut nuvarande garagedörrar med säkrare dörrar.

Övrigt

Området
I närheten finns Urviks motionsspår som erbjuder trevliga och natursköna promenader eller joggingrundor. Du tar dig smidigt och lätt till Bromma blocks, Mall of Scandinavia, Lötsjön samt härliga Hagaparken.

Kommunikationer
Buss 504 från Ursvik till T-bana Hallonbergen, Rissne och till Sundbybergs station. Buss 540 går från e18 till Bergshamra T-bana och Ulriksdal pendeltågsstation. I framtidsplanerna finns tvärbana planerad med två hålplatser i Ursvik.

Överlåtelseavgift

1 163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

Kommunikationer Ursvik nås lättast med buss 504 från Sundbyberg Station, Hallonbergen T-bana eller Rissne T-bana. Precis utanför Ursvik går buss 540 till Bergshamra tunnelbana på röda linjen. I och med expanderingen av Sundbyberg utvecklas kommunikationerna därefter och år 2021 står Ursvik Station färdig på tvärbanan. Barnomsorg, skola I Ursvik finns ett flertal förskolor. För grundskoleelever finns Kymlingeskolan, Älvkvarnsskolan samt Vittra Brotorp i området och närområdet. Närservice Ett flertal stora matbutiker finns i närområdet. I Järvastaden ligger en Icabutik och på andra sidan Enköpingsvägen ligger en välsorterad Coopbutik. I området finns också ett flertal restauranger. Grönområden I närheten ligger Igelbäckens naturreservat med trevliga promenadstråk längs vattenstråk. Övrigt i närheten På Ladugårdsgatan i Ursvik ligger ett antal bikupor för egen honungsproduktion. Där har du chansen att få slunga din egen honung! Ursvik har också ett stort motionsområde med löp- och skidspår samt en motionsgård med utegym, bastu och café.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering