Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Ursviks allé 21, 2 tr

Ursvik Sundbyberg

2 350 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Ursviks allé 21, 2 tr

Antal rum 1,5 rum + Kök
Boarea 46,00 kvm
Förvaltarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1-1204
Våning 2 av 4, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 350 000 kr Accepterat pris
Avgift: 2 918 kr/mån inkl värme, vatten och kabel-TV (basutbud).
Andel i föreningen: 1,9541%
Andel av årsavgift: 1,95%
Driftskostnad 4 200 kr/år
varav
Värme: 2 400 kr
Försäkring: 1 800 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Driftskostnader baseras på uppgifter från säljaren. Dessa kan variera beroende på avtal och förbrukning.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2017-2018
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte
Välkomna till en välplanerad och ljus bostad som enkelt kan göras om till en 2:a. Öppen, social planlösning mellan kök och vardagsrum samt stor balkong med plats för utemöbler och planteringar. Välplanerat kök med all tänkbar utrustning, stilrent inrett badrum med kombimaskin samt stor sovalkov. Stabil förening med gemensam takterrass om 60 kvm samt garage under fastigheten. Nära till kommunikationer, service, motionsområde och vackra grönområden..

HALL

Välkomnande hall med säkerhetsdörr, ekparkett och vita väggar. Gott om plats för avhängning och ytterligare förvaring genom fler garderober några steg in i lägenheten.

SOVALKOV

Till vänster från hallen finns bostadens rymliga sovalkov med ekparkett, vita väggar och ett fönster. Gott om plats för säng, sängbord samt arbetshörna vid fönstret. Möjligt att med enkla medel skapa ett separat sovrum.

BADRUM

Stilrent badrum med kaklade väggar och klinkergolv. Inrett med WC, tvättställ, spegelskåp, duschhörna och kombimaskin.

KÖK

Smakfullt kök med ekparkett, vita väggar och öppen planlösning mot vardagsrummet. Köket är inrett med vita, släta luckor och bänkskivor i laminat med kakel ovanför. Utrustat med spishäll, ugn, diskmaskin samt kyl/frys.

VARDAGSRUM

Generöst och ljust vardagsrum med plats för soffa, matplats och övrigt möblemang. Från vardagsrummet når man bostadens soliga balkong.

BALKONG

Härlig och stor balkong med plats för utemöbler och grönska.

FÖRRÅD

Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett förråd i garageplan.

Välplanerad bostad i toppskick!

- Av säljaren accepterat pris, ring för visning!
- Toppskick
- Välplanerade ytor
- Enkel att göra om till 2:a
- Gemensam takterrass om ca 60 kvm
- Tvärbanan trafikstart prel 2022

Välkomna till en välplanerad och ljus bostad som enkelt kan göras om till en 2:a. Öppen, social planlösning mellan kök och vardagsrum samt stor balkong med plats för utemöbler och planteringar. Välplanerat kök med all tänkbar utrustning, stilrent inrett badrum med kombimaskin samt stor sovalkov. Stabil förening med gemensam takterrass om 60 kvm samt garage under fastigheten. Nära till kommunikationer, service, motionsområde och vackra grönområden.

Förening

Ursviks allé 21, 2 tr

Förening

Brf The Tube

Allmänt om föreningen

Föreningen bildades 2014 och består ett flerbostadshus i fyra våningar med 54 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt. Huset är byggt 2017-2018 och föreningen äger marken.

I dagsläget (2021-01-20) finns inga beslut om avgiftsförändringar. Avgifterna höjdes med 1,5 % den 1 januari 2020.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns barnvagns- och rullstolsförråd i garageplan som nås med hiss. Sopsug utanför fastigheten. Det finns även ett grovsoprum i garageplan med kärl för sopsortering. I garaget finns även 56 st cykelparkeringar i tvåvåningsställ. Det finns även en gemensam takterrass på 60 kvm med pentry och WC intill som medlemmarna kan nyttja. Det finns också en gästlägenhet med en bäddsoffa för två personer, ett enklare kök samt ett badrum. Postboxar finns placerade i entréplan.

Tv och bredband

Föreningen har tecknat ett avtal med Telia som leverantör av fiberanslutning. Kostnad för bredband och digital-TV ingår inte i månadsavgiften.

Parkering

I föreningen har ett garage i bottenplan med 9 st garageplatser varav en handikapplats. Dessutom finns 2 st poolbilar som medlemmarna kan hyra över dagen eller i ett par timmar. Garageplats kostar 1000 kr/mån och i dagsläget (2021-01-20) är det kö till samtliga platser. I övrigt råder boendeparkering i Sundbyberg, ca 600 kr/månad. Ansökan görs på sundbyberg.se och en ansökningsavgift om 150 kr per år och tillstånd tillkommer.

Renoveringar - utförda och planerade

Då huset stod klart 2017-2018 finns inga planer på kommande renoveringar.

Övrigt

OMRÅDE
I närheten finns Ursviks motionsspår som erbjuder trevliga och natursköna promenader eller joggingrundor. På vintern prepareras löpspåren till skidspår. Vid motionsområdet finns även utegym, mountainbikespår och fotbollsplan. Efter träningspassen finns det möjlighet att bada bastu i motionsgården.

Du tar dig smidigt och lätt till Bromma blocks, Mall of Scandinavia, Lötsjön samt härliga Hagaparken. Norr om Ursvik ligger Igelbäckens naturreservat med en omväxlande natur av skog, Igelbäcken och öppen mark.

Buss 504 från Ursvik till T-bana Hallonbergen, Rissne och till Sundbybergs station. Buss 540 går från E18 till Bergshamra T-bana och Ulriksdal pendeltågsstation. I framtidsplanerna finns tvärbana planerad med två hållplatser i Ursvik, framtida Ursviks Torg och en vid Norra Ursvik.

Överlåtelseavgift

1 183 kr

Pantsättningsavgift

473 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Kommunikationer Ursvik nås lättast med buss 504 från Sundbyberg Station, Hallonbergen T-bana eller Rissne T-bana. Precis utanför Ursvik går buss 540 till Bergshamra tunnelbana på röda linjen. I och med expanderingen av Sundbyberg utvecklas kommunikationerna därefter och år 2021 står Ursvik Station färdig på tvärbanan. Barnomsorg, skola I Ursvik finns ett flertal förskolor. För grundskoleelever finns Kymlingeskolan, Älvkvarnsskolan samt Vittra Brotorp i området och närområdet. Närservice Ett flertal stora matbutiker finns i närområdet. I Järvastaden ligger en Icabutik och på andra sidan Enköpingsvägen ligger en välsorterad Coopbutik. I området finns också ett flertal restauranger. Grönområden I närheten ligger Igelbäckens naturreservat med trevliga promenadstråk längs vattenstråk. Övrigt i närheten På Ladugårdsgatan i Ursvik ligger ett antal bikupor för egen honungsproduktion. Där har du chansen att få slunga din egen honung! Ursvik har också ett stort motionsområde med löp- och skidspår samt en motionsgård med utegym, bastu och café.

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter